Verwijderen graag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »
Ruben

Ruben

17/11/2009 08:49:00
Quote Anchor link
verwijderen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 12:49:10
 
Stefan

Stefan

17/11/2009 08:55:00
 
Ruben

Ruben

17/11/2009 14:35:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben
 
Tamara

Tamara

17/11/2009 14:38:00
Quote Anchor link
heb je het ergens online staan?
 
Ruben

Ruben

17/11/2009 16:03:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben
 
Tamara

Tamara

17/11/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Je kan het wel wijzigen in je scrip, hoe dat moet staat helemaal onderin op die php pagina...

verder is het een ontzettend simpele website... (nog geen eens een ontwerpje ofzo)...
 
Ruben

Ruben

17/11/2009 16:15:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben
 
Jaron T

Jaron T

17/11/2009 16:16:00
Quote Anchor link
Tabellen geen border meegeven ;)
 
Ruben

Ruben

17/11/2009 16:17:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

17/11/2009 16:26:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik blijf het altijd maar zeggen en ik weet niet of je er aan gedacht hebt, mocht je het gedaan hebben is het geen probleem, heb je er niet aangedacht is dit een goeie tip: Het verspreiden en uploaden van films is illegaal. Veel hosting bedrijven gooien je van de hosting af omdat ze hier geen gedoe met piraterij willen hebben. Ik raad je af dit te doen!! Tenzij je netjes alles netjes bij de goede instanties hebt geregeld!

Verder vindt ik je layout saai en voor het loginsysteem. Phpmylogon ofzo, er staan ook voldoende voorbeeldjes in library van phphulp.
Groetjes
 
Ruben

Ruben

17/11/2009 16:28:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben
 
Niels K

Niels K

17/11/2009 16:40:00
Quote Anchor link
Dat moet je regelen via css.. Je maakt er een div omheen en die positioneer je
 
Ruben

Ruben

17/11/2009 16:48:00
Quote Anchor link
Oke dat word me iets te moeilijk ..

Kan je me dat uitleggen?
 
Niels K

Niels K

17/11/2009 16:52:00
Quote Anchor link
Lees de tutorials op deze website:)

of gebruik dit

css tutorials voor beginners
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels K
 
Ruben

Ruben

17/11/2009 16:53:00
Quote Anchor link
Ja, maar ik zoek een specifieke oplossing voor mijn probleem
 
Niels K

Niels K

18/11/2009 08:26:00
Quote Anchor link
Ik ben zelf ook heeel slecht in css dus daarom gaf ik die link
 
Robin Avoort

Robin Avoort

18/11/2009 09:11:00
Quote Anchor link
met margin-left en margin-top.. toch?
 
Niels K

Niels K

18/11/2009 09:17:00
Quote Anchor link
Ja klopt.. Maar het probleem is dan dat als je je de browser verkleint dat hij niet blijft staan.. Teminste dat is bij mij altijd het geval:P
 
Robin Avoort

Robin Avoort

18/11/2009 09:44:00
Quote Anchor link
kan je dan niet iets doen met position:relative/absolute fzoiets... ik heb er ook niet zoveel ervaring mee, maar ik zit ff mee te denken :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/11/2009 09:47:00
Quote Anchor link
Als je toch in CSS verdiept. Waarom schaf je niet meteen tabellen af. Tabellen zijn meer bedoeld voor prijsoverzichts lijsten.

Met HTML-tags en divjes met CSS kan je ook een prima site opbouwen die vele malen compacter is, minder code bevat, sneller laadt, en nog flexibeler aan te passen is.

Lees ook eens: http://home.parse.nl/~michiel/semantiek.html

Ook vraag ik me af of er niet auteursrecht op Bart en Homer Simpson zit. Commercieel zou ik dit niet gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Ruben

Ruben

25/11/2009 11:58:00
Quote Anchor link
closed
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.