[VERZAMEL] Devs op Twitter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter J

Wouter J

19/06/2012 15:31:00
Quote Anchor link
Afbeelding Devs op twitter
Twitter wordt vaak gebruikt door developers om makkelijk en snel hun laatste bevindingen te tonen. Wie zijn nou echt mustfollow op twitter?

De bedoeling van dit topic is om een grote lijst te krijgen van allemaal handige Twitter accounts die iets zinnigs zeggen over scripten.

Als je hier een account plaatst gebruik dan de manier hoe ik het onder het kopje Overig heb gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
- [url=<twitter-url>]<account naam> (@<twittername>)[/url] - <categorie>


Om alvast af te trappen:



PHPhulp gebruikers
- PHPhulp (@phphulp)
- Niels Kieviet (@Nielskieviet)
- Jasper PHP (@Jasper_De_Smet)
- Jelmer rrrr (@jelmervdl)
- Kees Schepers (@keesschepers)
- Wouter J (@WouterJNL)

HTML & CSS
- HTML5doctor (@html5doctor)
- H5BP (@h5bp)
- (╯°□°)╯︵ɹſsuıʞʇ∀qɐ┴ ‏ (@tabatkins)
- Nicolas Gallagher (@necolas)
- CSS Working Group (@csswg)
- When Can I Use... (@whencaniuse)
- W3C Team (@w3c)
- The Sass Way (@TheSassWay)
- Jeffrey Way (@jeffrey_way)
- Chris Coyier (@chriscoyier)
- Paul Irish (@paul_irish)
- WHATWG (@WHATWG)
- Lea Verou (@LeaVerou)

JavaScript
- Douglas Neiner (@dougneiner)
- Alex Sexton (@SlexAxton)
- James Padolsey (@padolsey)
- jQuery (@jquery)

PHP
- Regular Expression (@RegexTip)
- Zend (@zend)
- Symfony (@symfony)
- Fabien Potencier (@fabpot)
- php.net (@php_net)
- MySQL (@MySQL)

Browsers
- Internet Explorer (@IE)
- FireFox (@firefox)

Websites/blogs/tools
- WordPress (@WordPress)
- Smashing Magazine (@smashingmag)
- Silktide (@silktide)
- Modernizr (@Modernizr)
- CSS-Tricks (@real_CSS_Tricks)
- Envatowebdev (nettuts+) (@envatowebdev)

Overig
- Oliver Reichenstein (@iA) - Typography
- Matt Cutts (@mattcutts) - SEO
- Hipster IE6 (@hipsterIE6)
Gewijzigd op 19/06/2012 15:34:11 door Wouter J
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:46:30
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

19/06/2012 17:07:50
Quote Anchor link
Je vergeet denk ik wel de belangrijkste: @rasmus (uitvinder php)

Zelf vindt ik interessant: @skoop (nl), @jwage (amerikaans), @jhogervorst (nl) en @AlexanderNL,

en als je mijn onzin wilt lezen: @thersbach
 
Niels K

Niels K

19/06/2012 18:54:06
Quote Anchor link
Hoi Wouter J,

Leuk idee ;-) (http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/phphulp-praat-topic-deel-2/77075/38/#608119)

Daarnaast, nog wat mensen van PHPhulp:

@jorendewit
@aarclay
@nielskievietnl (Mijn blog account)
@jankoehoorn
@jordi12100
@JorneScheerstra
@bassiee
@Hipska
@Markkazz
@Bramboos
@AllardJansen

PHP
@akrabat
 
Kees Schepers

kees Schepers

19/06/2012 19:24:12
Quote Anchor link
Ik zou ook zeker Fabien Potencier niet vergeten en William Durand!

- fabpot (@fabpot) - PHP
- William Durand (@couac) - PHP
- Matthew Weier O'Phinney (@weierophinney) - PHP

En mij moet je ook volgen natuurlijk! (stond al in de lijst)
Gewijzigd op 20/06/2012 10:50:59 door kees Schepers
 
Wouter J

Wouter J

19/06/2012 19:25:26
Quote Anchor link
Kees, fabien staat er ook al in hoor :) (gelukkig wel)
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

19/06/2012 19:45:53
Quote Anchor link
Nog een paar:
Terry Chay (@tychay) - PHP
Andi Gutmans (@andigutmans) - PHP
Derick Rethans (@derickr) - PHP
Sebastian Bergmann (@s_bergmann) - PHP
D. Keith Casey, Jr. (@CaseySoftware) - PHP
Cal Evans (@calevans) - PHP
Marco Tabini (@mtabini) - PHP

En als je mij nog wilt volgen, kan je dat ook doen op mijn dev account: https://twitter.com/#!/koesie10
 
Eddy E

Eddy E

19/06/2012 20:13:12
Quote Anchor link
Voor responsive webdesign (RWD)...


- Erik A. Meyer (@meyerweb>) - RWD
- Ethan Marcotte (@beep) - RWD
 
De VeeWee

de VeeWee

20/06/2012 08:40:09
Quote Anchor link
Kan de account @phphulp misschien geen phphulp-lijst aanmaken in twitter zelf. Als je die dan volgt, dan volg je eigenlijk iedereen?

Mijn twitter: VeeWee (@toonverwerft) - web
Gewijzigd op 20/06/2012 08:49:36 door de VeeWee
 
TJVB tvb

TJVB tvb

20/06/2012 10:49:02
Quote Anchor link
Ik ben zelf te volgen via @tvbeek maar twitter weinig over php

Nog een paar die ik hier nog niet zag staan

ICTRecht(@<ICTRecht>) - Recht
PHPMaster.com(@<phpmasterdotcom>) - PHP
PHPDeveloper.org(@phpdeveloper) - PHP
php|architect (@phparch) - PHP
KohanaPHP (@kohanaphp) - PHP
Gewijzigd op 20/06/2012 10:50:30 door TJVB tvb
 
John Cena

John Cena

20/06/2012 13:21:47
Quote Anchor link
Uiteraard moet ik ook gevolgd worden!
@chilionsnoek

Daarnaast, ik zie hem nog niet staan, maar @akrabat is een mustfollowhave!
 
Niels K

Niels K

20/06/2012 17:29:50
Quote Anchor link
@Chi Lion

Kijk eens onderaan mijn lijstje? :-)
 
John Cena

John Cena

22/06/2012 11:28:35
Quote Anchor link
Hmm.

Maar ik sta niet op jou lijst, bad habit!
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

29/06/2012 17:31:56
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.