Verzenden naar meerdere email adressen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roel H

Roel H

15/08/2013 21:03:26
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een contactformulier voor iemand en die wil dit naar meerdere email adressen laten zenden. Dit is hoe het is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
// Config Gedeelte
 $cfg['url'] = "/";// Site waarnaar je terug gaat als je een bericht hebt achtergelaten
 $cfg['naam'] = "naam";                // Webmaster naam
 $cfg['email'] = "email.com";        // Webmaster E-mail
 $cfg['spam'] = 0;                        // Anti Spam Tijd in Minuten ( Voer "0" om de Spam Beveiliging uit te zetten )
 $cfg['text'] = TRUE;                    // Bij Fout Text Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
 $cfg['input'] = TRUE;                    // Bij Fout Border om Vakje Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
 $cfg['HTML'] = TRUE;        


Nu dacht ik aan:

$cfg['email'] = array ();

$cfg['email'][] = 'mail;
$cfg['email'][] = 'mail;

en voor verzenden doet ik: $_POST ['email']

Maar dit werkt niet. Wat doe ik verkeerd, wie kan me helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 05:59:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/08/2013 21:13:40
Quote Anchor link
Het zou kunnen, maar dan moet je wel nog dit doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($cfg['email'] as $mail) {
 // hier je mail-functie met $mail als mailadres
}
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

15/08/2013 21:15:25
Quote Anchor link
Wat bedoel je met:
Roel H op 15/08/2013 21:03:26:
en voor verzenden doet ik: $_POST ['email']
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/08/2013 21:18:24
Quote Anchor link
Dat dat de afzender is, denk ik?
 
Roel H

Roel H

15/08/2013 21:36:17
Quote Anchor link
- Aar - op 15/08/2013 21:18:24:
Dat dat de afzender is, denk ik?


Ik dacht dat het zo zou werken, maar niet dus ;-)

Toevoeging op 15/08/2013 21:36:43:

- Aar - op 15/08/2013 21:13:40:
Het zou kunnen, maar dan moet je wel nog dit doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($cfg['email'] as $mail) {
 // hier je mail-functie met $mail als mailadres
}
?>


Welke manier kan ook werken voor meerdere mail adressen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/08/2013 21:37:07
Quote Anchor link
Kan je precies vertellen waar je nu nog op vastloopt, wat er nu gebeurt en wat je nu aan code hebt?
 
Roel H

Roel H

15/08/2013 21:47:28
Quote Anchor link
- Aar - op 15/08/2013 21:13:40:
Het zou kunnen, maar dan moet je wel nog dit doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($cfg['email'] as $mail) {
 // hier je mail-functie met $mail als mailadres
}
?>


Nou ik zou graag willen weten wat een andere mogelijkheid is, want hierboven wordt gezegd, zou kunnen...
En de foreach moet ik plaatsen op een goede plek, maar dat moet ik f uitzoeken waar precies...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/08/2013 21:48:58
Quote Anchor link
Via CC of BCC anders.
Onthoud wel dat je niet meer dan 25 mailadressen in een CC, of BCC propt.
 
Roel H

Roel H

15/08/2013 21:51:21
Quote Anchor link
Er hoeven er wsslijk maar 2 tot 5 email adressen in.
CC kan gewoon in de mail(); toegevoegd worden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/08/2013 21:54:42
Quote Anchor link
Kijk eens op http://php.net/mail
 
Roel H

Roel H

15/08/2013 21:55:39
Quote Anchor link
Thanks, hiermee kan ik vooruit! :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.