Via autosuggest iets toevoegen aan DB

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roel H

Roel H

19/06/2011 17:26:18
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil graag autosuggest (Ajax-scripting) gebruiken op mijn site en ik heb er al 1 die werkt.
Maar ik wil graag dat 8 velden als thuisteam[] gebruikt worden. Nu kun je bij het testfield niet name="thuisteam[]" gebruiken, want dan valt het autosuggest in het niets.
Hoe kan ik nu dit textfield in de DB krijgen?
Gewijzigd op 19/06/2011 17:32:41 door Roel H
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:40:45
 

19/06/2011 17:35:40
Quote Anchor link
Ik denk dat je op regel 12 een exit neer moet zetten.
 
Roel H

Roel H

19/06/2011 17:38:39
Quote Anchor link
Na ik gebruik toch een andere, maar dat mag niet uitmaken...
Hoe kun je iets van ajax-scripting in de DB zetten? Want gaat niet via $_POST['thuisteam']
 

19/06/2011 17:40:51
Quote Anchor link
Ja, duhuh.

Jij geeft ons veel info, pff.
 
Roel H

Roel H

19/06/2011 17:44:18
Quote Anchor link
Klopt sorry, wat meer informatie is beter ja.
Ik gebruik dit als invoerveld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input style="border: 1px solid #6ad1f9;width:140px;height:18px" id="mybox" type="textbox"">


En dit is suggestme.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

require_once './SuggestGear.php';

$incomingword=$_GET['inword'];
$sgInterface=new SuggestGear();
$replyText=$sgInterface->getRelatedKeywords($incomingword);
echo $replyText;
?>


En er 1 nog een bstand, vergeten te zeggen, maar die is heel groot...maar misschien dat je hier genoeg aan hebt?
Gewijzigd op 19/06/2011 17:51:59 door Roel H
 
Gerhard l

gerhard l

19/06/2011 20:10:41
Quote Anchor link
Wat kunnen wij hier nou mee? Je roept hier een functie op en het werkt niet, dus nu moeten wij weten wat er fout gaat?
 
Roel H

Roel H

19/06/2011 20:42:30
Quote Anchor link
Hallo. Om misverstanden te voorkomen. Autosuggest werkt. Alleen hoe krijg in dit in de Deborah?
Dat is mijn vraag... niet dat autosuggest niet werkt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.