Video index script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rick

Rick

11/04/2006 13:42:00
Quote Anchor link
Ik ben opzoek naar een scriptje dat voor elk videobestand (avi/mpeg/wmv/mov) dat in een bepaald mapje op de server staat de gegevens worden uitgelezen? Dus de lengte v/d video, eventueel het bestandstype en de afmetingen v/d video.
Bij afbeeldingen bestaat natuurlijk de getimagesize(); functie.. maar voor video helaas niet.

iemand een oplossing??
thnx
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rick
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:39:23
 
Crispijn -

Crispijn -

11/04/2006 13:53:00
Quote Anchor link
de lengte van de video lijkt me erg lastig. Kan je niet opmaken uit de groote van het bestand, ivm. kwaliteits verschillen.

Bestandstype en resolutie kunnen wel lijkt me.

Ik heb het helaas niet zomaar op de plank liggen...
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

15/04/2006 11:06:00
Quote Anchor link
Misschien moet je voordat je het online zet, gewoon zelf gaan omzetten tot een andere revolutie etc. met Programma'tjes
 

15/04/2006 11:27:00
Quote Anchor link
<offtopic>
Melroy:
revolutie
Het veranderen van de resolutie zal zaker een revolutie tot gevolg hebben</offtopic>
 
Jelmer -

Jelmer -

15/04/2006 11:56:00
Quote Anchor link
Vaak kan je het wel uit de id3-tag halen, moet je even zoeken op internet. Ik edit deze post zo nog wel even, met mijn aanpak. Die werkte (ooit)

edit: deze klasse gebruikte ik. Kan vanalles aan. Van mp3 tot rar :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Rick

Rick

18/04/2006 16:47:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Vaak kan je het wel uit de id3-tag halen, moet je even zoeken op internet. Ik edit deze post zo nog wel even, met mijn aanpak. Die werkte (ooit)

edit: deze klasse gebruikte ik. Kan vanalles aan. Van mp3 tot rar :)


welke class?:P
 

18/04/2006 18:05:00
Quote Anchor link
Zo te zien is Jelmer even de link vergeten.

Maar je kunt ook gewoon even googlen:
id3 PHP class

edit: Ik had mp3 ff verward met id3
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Jelmer -

Jelmer -

18/04/2006 19:17:00
Quote Anchor link
Okee, dit is gaar. Ik heb wel degelijk een link erin gezet. Als ik hem bewerk zie ik hem ook, maar om een of andere vage reden wordt hij niet goed omgezet.

Dit was de url: http://getid3.org
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.