video script mysqli en php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kenny iets

kenny iets

05/05/2014 22:12:30
Quote Anchor link
hallo
ik ben ben bezig met een muziek website.
nu wil de videoclip/soundtrack via een db doen hoe doe ik dat
alvast bedankt kenny


- Aar -:
Topic verplaatst naar de juiste categorie "Gezocht"
Gewijzigd op 05/05/2014 22:25:28 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 08:36:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/05/2014 22:14:55
Quote Anchor link
Kan je wat duidelijk je probleem uitleggen, en waar je nou op vastloopt?
 
Kenny iets

kenny iets

05/05/2014 22:16:59
Quote Anchor link
oeps sorry
ik zoek een script waar mee je video/muziek linken enzo uit een db kan halen met mysqli
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/05/2014 22:19:15
Quote Anchor link
Waarom niet zelf bouwen? Dan kan je het helemaal bouwen naar jouw wens.

Even wat tips: De relatieve URL's of ID's sla je op in de database. De video's en muziek upload je verder met een script, maar deze zou je ook kunnen embedden via SoundCloud of Youtube. Dat scheelt je een hoop dataverkeer.
 
Kenny iets

kenny iets

05/05/2014 22:22:08
Quote Anchor link
- Aar - op 05/05/2014 22:19:15:
Waarom niet zelf bouwen? Dan kan je het helemaal bouwen naar jouw wens.

Even wat tips: De relatieve URL's of ID's sla je op in de database. De video's en muziek upload je verder met een script, maar deze zou je ook kunnen embedden via SoundCloud of Youtube. Dat scheelt je een hoop dataverkeer.

dat lukt me niet met me script enzo
en wil het zelf hosten enzo
heb tog nog een vrij duren hosting met 500.00 gb aan dataverkeer en vrij veel md's enzo
moet geen uploader bij
Gewijzigd op 05/05/2014 22:23:05 door kenny iets
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/05/2014 22:28:35
Quote Anchor link
Ik heb je topic even verhuisd naar de juiste plek.

is PHPmotion anders iets voor je? Onthoud wel dat zulke dingen vaak niet lukken op Shared Hostings, omdat het encoden van films naar .flv (om in Flash af te spelen) een speciaal programma nodig hebben, die op de server geinstalleerd moet zijn.
 
Pipo Clown

Pipo Clown

05/05/2014 22:29:43
Quote Anchor link
Dit kan met het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    $resultaat = mysql_query('SELECT link FROM clips');
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

05/05/2014 22:30:11
Quote Anchor link
Kenny iets op 05/05/2014 22:12:30:
ik ben ben bezig met een muziek website.


Kenny iets op 05/05/2014 22:22:08:
dat lukt me niet met me script enzo

Als je net zo script als je Nederlands is, kan ik me dat wel voorstellen en zo. ;-)
Maar je geeft aan bezig te zijn met een website, maar niet zelf te scripten. Hoe ben je er dan mee bezig? Wordpress, Drupal, Joomla! ?? Of copy/paste je wat in elkaar?

Kenny iets op 05/05/2014 22:22:08:
en wil het zelf hosten enzo
heb tog nog een vrij duren hosting met 500.00 gb aan dataverkeer en vrij veel md's enzo

Wil je het zelf (=lokaal, eigen webserver) hosten? Want de regel daarna staat, denk ik, dat je een vrij dure hosting hebt.

Kenny iets op 05/05/2014 22:16:59:
ik zoek een script waar mee je video/muziek linken enzo uit een db kan halen met mysqli

Waar komen die linken dan vandaan/hoe komen die in de database? Is het wel jouw database?

Kenny iets op 05/05/2014 22:22:08:
moet geen uploader bij

Hoe komen de videoclips/soundtracks dan online te staan?

Misschien even iets meer moeite doen om uit te leggen wat je wilt, wat je hebt geprobeerd en waar je op vastloopt.

@Pipo: dat is geen mysqli
Gewijzigd op 05/05/2014 22:31:11 door Obelix Idefix
 
Kenny iets

kenny iets

05/05/2014 22:37:57
Quote Anchor link
1.staat nergens dat ik het niet zelf heb gemaakt is zelf gemaakt
2.als je de reactie aar lees kan snap je die zin dat ik de filmpje zelf wil hosten
3.dat is een goeie dat de db is van mijn en die linken komen uit de db
4.omdat ik ze zelf add handmatig word soort itunes

ik ben niet goed met zins opbouw drm maak ik het snel af
en ik wist zo snel niks
maar ik heb de db id naam link text
en dit script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
$sql = "SELECT * FROM muziek";
if(!$res = mysqli_query($link, $sql))
{
    trigger_error('Fout in query: '.mysqli_error());
}
else
{
 

    while($row = mysqli_fetch_assoc($res))
    {
        echo $row['text'].'<br>';
        echo $row['naam'].'<br>';
    }
}
?>


dat voor soort codes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/05/2014 22:41:00
Quote Anchor link
Kenny iets op 05/05/2014 22:37:57:
ik ben niet goed met zins opbouw drm maak ik het snel af

Persoonlijk vind ik dit geen excuus.

Volledige zinnen typen is niet een heel groot probleem, en dat maakt je bericht tevens ook een stuk duidelijker. Vergeet ook niet dat de meeste browsers wel een spellingscontrole kennen in formuliervelden, dus gebruik die dan graag.

Verder heb je net al een script geplaatst. Is dat al toereikend verder?
Gewijzigd op 05/05/2014 22:42:16 door - Ariën -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

05/05/2014 22:49:08
Quote Anchor link
Kenny iets op 05/05/2014 22:37:57:
ik ben niet goed met zins opbouw drm maak ik het snel af

Jij vindt het niet de moeite waard om tijd te nemen om je vraag duidelijk geformuleerd hier te plaatsen?!?
Maar jij verwacht vervolgens wel van ons dat we tijd maken om je vraag te lezen (/ontcijferen) en een antwoord te geven waar je wat aan hebt/mee kunt.
Als dat je instelling is, prima. Maar dan haak ik af.
 
Kenny iets

kenny iets

08/05/2014 21:45:47
Quote Anchor link
ben al begonnen deel werkt al alleen nog muziek en afscripten en layout verbeteren :)
http://tuneszone.cf/
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/05/2014 22:08:47
Quote Anchor link
Je mist een doctype
Je sluit je head niet af
Midden in je code staat ergens een </body> om daarna vrolijk verder te gaan met code.

Misschien eerst nog eens een basis-tut html doornemen....
 
Kenny iets

kenny iets

08/05/2014 23:00:40
Quote Anchor link
verbeterd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2014 23:23:23
Quote Anchor link
Neemt niet weg dat er nog enkele fouten in zitten.
 
Michael -

Michael -

09/05/2014 08:29:38
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 08/05/2014 22:08:47:
Je mist een doctype
Je sluit je head niet af
Midden in je code staat ergens een </body> om daarna vrolijk verder te gaan met code.

Misschien eerst nog eens een basis-tut html doornemen....

Tja, wat had je dan verwacht? Als hij al niet de tijd neemt om fatsoenlijk leesbare Nederlandse zinnen te typen...

@kenny hoe oud ben je eigenlijk? En wat voor excuus is het dat je niet zo goed bent met zinnen? Ben je nog niet zolang in Nederland?
Daarnaast valt je layout pagina uit elkaar. Het is vast niet de bedoeling dat het derde blok eronder staat i.p.v. ernaast? Neem er eens wat meer de tijd voor.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

09/05/2014 09:09:09
Quote Anchor link
Michael - op 09/05/2014 08:29:38:
Tja, wat had je dan verwacht? Als hij al niet de tijd neemt om fatsoenlijk leesbare Nederlandse zinnen te typen...

:)
 
Kenny iets

kenny iets

09/05/2014 12:14:08
Quote Anchor link
Ben 14 jaar
Maar over blokken ben al met verbeteringen bezig
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.