Video web-site review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »
Karel hertens

karel hertens

27/09/2010 03:24:32
Quote Anchor link
Ik heb een leuke open-source video website verder ontwikkeld en alle foutjes/rare dingen eruit gehaald.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor graag ideeen voor verbettering.

De Url is http://bit.ly/cp1lYx

Het is geschikte content voor werk, ouders thuis enzo.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:04:54
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

27/09/2010 08:07:50
Quote Anchor link
Je site valt buiten mijn scherm op 1024x768 resolutie, een resolutie die gemiddeld toch het meeste voorkomt.

Waar is je logo?
Banner staat op een foute plek, krijg gelijk het idee dat het om een pornosite gaat.

48 Validatie fouten:
http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.xendesktop.nl%2Ftop_rated

Trouwens, lekker origineel:
http://justanothervideoscript.com
 
Karel hertens

karel hertens

27/09/2010 15:31:40
Quote Anchor link
hehe dat van die pornosite kan wel kloppen, ben fouten eruit aan het halen.

Ik dacht dat iedereen nu wel op zijn minst 1200p had en niet 1024. IS daar een oplossing voor in css?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

27/09/2010 16:50:10
Quote Anchor link
width: 1000px; :)
 
Karizma Yusuf

Karizma Yusuf

27/09/2010 17:43:50
Quote Anchor link
beter nog gebruik 960 grid system..heeft enigszins een standaard ontwikkeld in professionele webdevelopment
 
Karel hertens

karel hertens

06/10/2010 02:42:55
Quote Anchor link
Hi,
Ik ben even bezig geweest maar heb een vraagje wat lastig te vinden is op google.

Als je een <br> tag gebruikt wat doet <br /> dan anders? veel van de w3c markup errors snap ik niet zo goed maar als ik /> gebruik gaat de error weg.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/10/2010 06:55:25
Quote Anchor link
De tag doet niets anders en gedraagt zich hetzelfde. Alleen gebruik je XHTML headers, waar <br> de HTML variant is en <br /> de XHTML variant. Je moet bij XHTML alle tags (ook in de juiste volgorde) openen en sluiten.
Omdat <br> geen sluit tag heeft (zo zijn er meer gevallen bekend, bijv. ook bij formulierelementen) sluit je hem door /> te gebruiken, in plaats van alleen >
 
Elio vp

Elio vp

06/10/2010 11:43:40
Quote Anchor link
Kzou ook even die zwarte achtergrond wijzigen..

Beetje te donker naar mijn zin.

i.v.m de groote kan je wel een js scriptje vinden dat je pagina scaled naar de resolutie van de bezoeker.. dan is dat ook opgelost :)
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

06/10/2010 14:50:50
Quote Anchor link
Ziet er niet verkeerd uit naar mijn mening. Maar ik heb 2 kleine puntjes:

Die zwarte background is idd niet zo heel erg mooi.
Het duurt behoorlijk lang om de website op een iphone te openen, misschien dat je hierdoor in de loop der tijd bezoekers gaat verliezen.
 
Dick oo

dick oo

06/10/2010 16:59:29
Quote Anchor link
ik vind het er nogal goedkoop uitzien
layout is te donker
t trekt niet echt bezoekers aan


de titel helemaal bovenaan echt heel goedkoop en best wel lelijk
echt de tijd van de wordart

videopagina chaotisch geordend
reageren werkt niet goed, code komt niet tevoorschijn

realated/user hoort niet onderaan een pagina
dat moet je maar in die flash applicatie verwerken net als youtube ofzo

menu ook niet echt mooi als je het mij vraagt

ik vraag me trouwens af of je de layout zelf hebt gemaakt
want als ik zo in de broncode/css kijken enz..

naja kan nog wel uren doorgaan.. maar miss heb je er wat aan..
 
Karel hertens

karel hertens

06/10/2010 17:58:17
Quote Anchor link
Het was inderdaad een bestaand open-source script (gestopt) met veel fouten en bugs.
Ik ben geen photoshop wonder dus vandaar de titel.
Bedankt voor de andere opmerkingen, heb de pagina nu 1000px en player 600px dus daarnaast kan related worden geplaatst als playlist. Reageren werkte niet doordat GD niet op de server was geinstalleerd.(captcha)
Iphone en andere gsm's hebben een eigen pagina nodig, wat nog gebouwd kan worden.
De layout kan wel verbetering gebruiken inderdaad, als ik weer een eind verder ben zal ik weer eens vragen wat jullie er van vinden. Bedankt voor de tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.