Video web-site review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »
Karel hertens

karel hertens

27/09/2010 03:24:32
Quote Anchor link
Ik heb een leuke open-source video website verder ontwikkeld en alle foutjes/rare dingen eruit gehaald.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor graag ideeen voor verbettering.

De Url is http://bit.ly/cp1lYx

Het is geschikte content voor werk, ouders thuis enzo.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:25:07
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

27/09/2010 08:07:50
Quote Anchor link
Je site valt buiten mijn scherm op 1024x768 resolutie, een resolutie die gemiddeld toch het meeste voorkomt.

Waar is je logo?
Banner staat op een foute plek, krijg gelijk het idee dat het om een pornosite gaat.

48 Validatie fouten:
http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.xendesktop.nl%2Ftop_rated

Trouwens, lekker origineel:
http://justanothervideoscript.com
 
Karel hertens

karel hertens

27/09/2010 15:31:40
Quote Anchor link
hehe dat van die pornosite kan wel kloppen, ben fouten eruit aan het halen.

Ik dacht dat iedereen nu wel op zijn minst 1200p had en niet 1024. IS daar een oplossing voor in css?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

27/09/2010 16:50:10
Quote Anchor link
width: 1000px; :)
 
Karizma Yusuf

Karizma Yusuf

27/09/2010 17:43:50
Quote Anchor link
beter nog gebruik 960 grid system..heeft enigszins een standaard ontwikkeld in professionele webdevelopment
 
Karel hertens

karel hertens

06/10/2010 02:42:55
Quote Anchor link
Hi,
Ik ben even bezig geweest maar heb een vraagje wat lastig te vinden is op google.

Als je een <br> tag gebruikt wat doet <br /> dan anders? veel van de w3c markup errors snap ik niet zo goed maar als ik /> gebruik gaat de error weg.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/10/2010 06:55:25
Quote Anchor link
De tag doet niets anders en gedraagt zich hetzelfde. Alleen gebruik je XHTML headers, waar <br> de HTML variant is en <br /> de XHTML variant. Je moet bij XHTML alle tags (ook in de juiste volgorde) openen en sluiten.
Omdat <br> geen sluit tag heeft (zo zijn er meer gevallen bekend, bijv. ook bij formulierelementen) sluit je hem door /> te gebruiken, in plaats van alleen >
 
Elio vp

Elio vp

06/10/2010 11:43:40
Quote Anchor link
Kzou ook even die zwarte achtergrond wijzigen..

Beetje te donker naar mijn zin.

i.v.m de groote kan je wel een js scriptje vinden dat je pagina scaled naar de resolutie van de bezoeker.. dan is dat ook opgelost :)
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

06/10/2010 14:50:50
Quote Anchor link
Ziet er niet verkeerd uit naar mijn mening. Maar ik heb 2 kleine puntjes:

Die zwarte background is idd niet zo heel erg mooi.
Het duurt behoorlijk lang om de website op een iphone te openen, misschien dat je hierdoor in de loop der tijd bezoekers gaat verliezen.
 
Dick oo

dick oo

06/10/2010 16:59:29
Quote Anchor link
ik vind het er nogal goedkoop uitzien
layout is te donker
t trekt niet echt bezoekers aan


de titel helemaal bovenaan echt heel goedkoop en best wel lelijk
echt de tijd van de wordart

videopagina chaotisch geordend
reageren werkt niet goed, code komt niet tevoorschijn

realated/user hoort niet onderaan een pagina
dat moet je maar in die flash applicatie verwerken net als youtube ofzo

menu ook niet echt mooi als je het mij vraagt

ik vraag me trouwens af of je de layout zelf hebt gemaakt
want als ik zo in de broncode/css kijken enz..

naja kan nog wel uren doorgaan.. maar miss heb je er wat aan..
 
Karel hertens

karel hertens

06/10/2010 17:58:17
Quote Anchor link
Het was inderdaad een bestaand open-source script (gestopt) met veel fouten en bugs.
Ik ben geen photoshop wonder dus vandaar de titel.
Bedankt voor de andere opmerkingen, heb de pagina nu 1000px en player 600px dus daarnaast kan related worden geplaatst als playlist. Reageren werkte niet doordat GD niet op de server was geinstalleerd.(captcha)
Iphone en andere gsm's hebben een eigen pagina nodig, wat nog gebouwd kan worden.
De layout kan wel verbetering gebruiken inderdaad, als ik weer een eind verder ben zal ik weer eens vragen wat jullie er van vinden. Bedankt voor de tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.