videouploader.tk

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

25/12/2017 00:03:01
Quote Anchor link
Algemene beoordeling

- proces video uploaden
- uiterlijk
- wat kan ik er nog aan toevoegen?

Test website: http://videouploader.tk/

PS: video uploaden mag uiteraard!
Gewijzigd op 25/12/2017 00:09:31 door
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 07:49:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/12/2017 00:23:18
Quote Anchor link
Leuk gemaakt, echter oogt het vrij simpel en is het niet responsive. Ook kan ik ook afbeeldingen uploaden, wat niet lijkt te horen. Hopelijk GEEN scripts, wat ik niet heb uitgetest.

Ook mis ik de voorwaarden voor je site, want het lijkt mij niet de bedoeling om auteursrechtelijke video's te uploaden. Hoe ga je dit tegen? Onthoud wel dat jij verantwoordelijk wordt gesteld.

En wat maakt dit beter dan Dailymotion, Vimeo en YouTube?

Ik neem aan dat het puur een oefenprojectje is?

Toevoeging op 25/12/2017 09:50:08:

De website is nu offline?
Gewijzigd op 25/12/2017 00:27:52 door - Ariën -
 

25/12/2017 14:46:50
Quote Anchor link
Dit is een oefenprojectje.

Ja, iemand heeft een bestand geupload waardoor de site plat lag.

Er is dus nog werk aan de winkel.
Gewijzigd op 25/12/2017 14:47:10 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/12/2017 14:57:37
Quote Anchor link
Daar had ik je geloof ik in een vorig topic al gewaarschuwd ;-)
 

15/01/2018 17:55:39
Quote Anchor link
Nu kan je alleen MP4 bestanden uploaden.

http://videouploader.tk/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2018 18:10:26
Quote Anchor link
Maar ik kan wel andere video's overschrijven.
Lijkt mij niet de bedoeling.

En exit() en die() is niet netjes.
Gewijzigd op 15/01/2018 18:12:45 door - Ariën -
 

19/01/2018 12:31:28
Quote Anchor link
Hoi Allen,

Iemand dit die PHP script op een nettere manier kan schrijven?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(isset($_POST['submit']))
{

     $name = $_FILES['file']['name'];
      $temp = $_FILES['file']['tmp_name'];
    $filetype = $_FILES['file']['type'];

    if ($filetype != 'video/mp4') {
    exit('<center>Stop, only MP4!</center>');
    }

    move_uploaded_file($temp,"uploaded/".$name);
    $url = "http://videouploader.tk/uploaded/$name";
  
    $db->query("INSERT INTO `videos` VALUES ('','$name','$url')");

    $query = $db->query("SELECT * FROM videos WHERE name = '".$name."'");
    $row = $query->fetch_assoc();
    echo "<center>Your upload is created <a href='watch.php?id=".$row['id']. "' target='blank_'>CLICK</a></center>";
}

?>


Mvg,
Mitchell

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 19/01/2018 13:25:12 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/01/2018 13:27:43
Quote Anchor link
- controleer of de REQUEST_METHOD POST is, maar doe dit niet door middel van controleren op het bestaan van de naam van een submitknop
- je controleert niet of $_FILES fouten bevat
- je controleert niet of het opgegeven MIME-formaat (vaak enkel gebaseerd op extentie) wel juist is, hier bestaan libraries voor volgens mij, die met een zekere mate van waarschijnlijkheid kunnen vertellen van wat voor MIME-formaat een bestand daadwerkelijk is
- escaping van de DATA in de SQL statements ontbreekt volledig
- je maakt een volledige URL aan ($url), waarom niet gewoon een random naam/hash als een soort tinyurl naar het bestand? wat als de site straks verhuist? zorg dat je site/data verplaatsbaar is en blijft
- je maakt een volledige URL aan ($url), maar verwijst dan naar het bestand via een id (watch.php)? wat is dan het verschil tussen deze twee URLs?
- hoe zit het met eigenaarschap van de video's? kan iemand nog iets aanpassen of verwijderen?
Gewijzigd op 19/01/2018 13:37:40 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2018 13:39:39
Quote Anchor link
Ik zou allereerst niet alleen op je MIME-type controleren, want je bent daarmee nog steeds behoorlijk vatbaar voor hacks. Je moet minimaal ook op de extensie controleren, en dan ook het laatste deel achter de punt.
Ook raad ik aan om elke video te voorzien van een unieke bestandsnaaam, en niet de naam die iemand zelf bedenkt. Hiermee is het nu mogelijk om video's te overschrijven, wat zeker niet wenselijk is. Een controle met file_exist() zou ook kunnen, maar een unieke naam lijkt mij het veiligste.
Zie ook: https://www.acunetix.com/websitesecurity/upload-forms-threat/


Ook is je foutafhandeling afwezig. Stel dat je geen schrijfrechten hebt, of dat het bestand te groot is. De upload stopt, maar de data wordt gewoon in de database geschreven en iedereen ziet een video niet werkt, omdat die niet bestaat! Dus zorg voor goede foutafhandeling. In de $_FILES['file']['error'] staat ook statuscodes vermeld na een upload. Hier kan je aan afleiden of de upload gelukt is of juist niet en wat de reden daarvan in. En dan kan je dit loggen, of aan de gebruiker mededelen (net wat relevant is voor hem, want issues met schrijfrechten zijn voor hem niet interessant en dus kan je beter een algemene melding geven over een technische fout).
Uiteraard log je alle fouten netjes. Ideaal als je gebruiker komt klagen over zijn/haar upload die niet werkte.

Ikzelf gebruik in mijn eigen CMS de Verot-class voor uploaden. Deze is zeer veilig en kent diverse handige opties en alles is ingebouwd, en standaard is hij ook zeer veilig naar mijn mening.

Dus genoeg werk om je script aan te pakken.

Als je het helemaal mooi wilt doen, dan gebruik je ook meteen ffmpeg om video's mee te converteren naar mp4. Als iemand nu een wmv of asf upload, dan kan je dit meteen omzetten naar mp4. Verder kan je ook verschillende resoluties genereren van je video's. Ideaal voor mensen op mobieltjes, zodat ze niet teveel bandbreedte gebruiken.

Wat ik ook kan aanraden is een goede player, zoals JWplayer of Video.js. De laatste gebruik ik en daar ben ik tevreden over.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

19/01/2018 16:20:15
Quote Anchor link
Ik weet niet of je echt de video's wilt opslaan.
Kost behoorlijk wat geheugenruimte en laadtijd op de server.
Daarnaast krijg je te maken met rechthebbenden.
En de Stichting Brein (Antipiracy tegenwoordig) is daar echt streng mee.
En zoals aangegeven ook nog de voorwaarden om te kunnen uploaden.
Ik ben zelf met website bezig waar youtube linkjes in lijst geplaatst kunnen worden.
De benodigde gegevens worden eruit gevist (de VIDEO_ID's).
En met een regel maak je een afspeelbare anonieme embedded speellijst.
Youtube levert ook de afbeeldingen om op de website te plaatsen.
Zodat de video pas geladen wordt als er op geklikt wordt.
Wil je meer? er is ook een Youtube api bij github.

Dit is voorbeeld van Elvis die je in de browser kunt afspelen, maar ook op de site:
https://www.youtube.com/embed/VIDEO_ID?playlist=PU5xxh5UX4U,Yf2KtxEtsEM,e8jAqvmnsIk,SBmAPYkPeYU,BeTurYZuY4A

Je zier hier ook echter de minnen. Een youtubeaccount kan instellen om embedded te blokken.
En er zijn landen die bepaalde video's niet tonen. Of uitsluitend in youtube zelf.
Maar bij eigen leden heb je daar geen last van uiteraard.
Gewijzigd op 19/01/2018 16:24:56 door Hans De Ridder
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2018 16:40:02
Quote Anchor link
Het is niet alleen Brein die er streng mee is, maar ook andere partijen zoals film- en platenmaatschappijen.

Het zou vervelend zijn als jij of je hosting opeens een flinke rekening van vele honderden euro's zou krijgen van een groot bedrijf. Jij bent namelijk aansprakelijk hiervoor omdat jij de video's bewaart. En een DCMA-formuliertje gaat je echt niet helpen om je tegen deze grote bedrijven te beschermen.

Dus denk er goed over na. Want nu waag je je op zeer glas ijs, en het is zonde en jammer als je door een flinke claim onderuit zou gaan.

Ik begrijp dat dit een leuke oefening voor je is, maar zet het liever niet publiek, of je moet echt een zeer goede moderatie achter de hand hebben om elke video te controleren op de rechten. Bij YouTube gebeurt dit automatisch via een 'fingerprint-systeem' plus dat zij miljoenen dollars uitgeven om video's te mogen plaatsen (daarom kunnen wij daar gewoon genieten van de muziek van onder meer Ed Sheeran, Eminem, Taylor Swift, Image Dragons, Bruno Mars en Katy Perry).
Gewijzigd op 19/01/2018 16:41:29 door - Ariën -
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

19/01/2018 16:46:11
Quote Anchor link
Zelfs youtube heeft leveringsvoorwaarden voor je account.
En je kunt zelfs ook aansprakelijk worden gesteld, ondanks dat Youtube rechten betaalt.
Meestal krijg je eerst netjes bericht om de video te verwijderen.
Maar heb toch in de artiestenwereld meegemaakt dat echt de rechten geschonden werden door
liedje te zingen van een ander. Je kunt gepakt worden op tekst, beeld, orkestband, enz.
Ook youtube is geen vrijbrief om te doen wat je goeddunkt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2018 17:17:39
Quote Anchor link
Klopt, maar afhankelijk van de contracten die YouTube heeft getekend is het afhankelijk wat een rechthebbende tegen jouw gemaakte inbreuk gaat doen. In veel gevallen zetten ze enkele de 'monitizing' uit, zodat je er niet meer aan kan verdienen, en zie je er reclames op. Maar in sommige gevallen kan het een strike opleveren.

Maar dan moet je eerst wel gewaarschuwd zijn.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

26/01/2018 13:31:53
Quote Anchor link
Ik ben wat voorwerk aan het doen voor mijn youtubes.
Nu kreeg ik in de console de foutmelding:

Failed to load https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/id?exp=nomnom: Redirect from 'https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/id?exp=nomnom' to 'data:text;charset=utf-8,' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'https://www.youtube.com' is therefore not allowed access.

De ads worden bij mij tegengehouden door de addblocker.
Moet ik me iets aantrekken van die melding?
Want scriptje werkt prima.
En niet iedereen zal in broswer bij de console gaan kijken of iets mag...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2018 13:50:34
Quote Anchor link
Je laadt iets van een externe site in wat niet mag. Dus het is verstandig om dit op te lossen. Kan je uitleggen wat je precies doet?
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

26/01/2018 13:55:22
Quote Anchor link
Normaal krijg je een reclame filmpje vooraf aan je gewenste youtube.
(Ik heb begrepen dat Google daar mee stopt)
En waarschijnlijk zit er ook een balkje in de video.
De geinstalleerde addblocker op mijn PC houdt dat tegen.
Voor mij prima, maar voor de reclame van youtube minder, haha.


Toevoeging op 26/01/2018 14:01:10:

Ook de video's die je uitsluitend in volledig scherm mag zien, doen het prima.
In scriptje heb ik vooral de lengte van de video nodig.
Maar dat werkt niet.
Script is gevonden hoor.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
    $url
= 'https://www.youtube.com/watch?v=vdufteeVZyo';

$data = json_decode(file_get_contents('http://api.rest7.com/v1/youtube_info.php?url=' . $url));

if (@$data->success !== 1)
{

    die('Failed');
}

//echo 'Video ID=' . $data->id . '<br>';
echo 'Title=' . $data->title . '<br>';
echo 'Duration sec=' . $data->duration. '<br>';
//echo 'Thumbnail 1 URL=' . $data->thumb1_url . '<br>';
//rest of the thumbnails:

echo '<pre>';
print_r($data);

    preg_match('/[\\?\\&]v=([^\\?\\&]+)/', $url, $matches);
    $id = $matches[1];
    $width = '800px';
    $height = '450px';
?>

<html>
<body>
<iframe id="ytplayer" type="text/html" width="<?php echo $width ?>" height="<?php echo $height ?>"
    src="https://www.youtube.com/embed/<?php echo $id ?>?rel=0&showinfo=0&color=white&iv_load_policy=3"
    frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
</body>
</html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2018 14:19:13
Quote Anchor link
Waarom gebruik je niet de rechtstreekse Youtube API?
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

26/01/2018 14:28:54
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp, dan is de Youtube API beperkt tot 50 video's.
Dan moet ik weer wat verzinnen om daarna weer een nieuwe lijst in te geven van 50.
Ik had een embedded versie. Maar die blokkeert wel de fimpjes en de verboden video's.
Dan moeten die op volledig beeld worden afgespeeld.
Dus ben nu aan het kijken wat de beste optie is om max. 200 video's af te spelen.
Zoveel kunnen leden per categorie max. ingeven.
Dat is/was ook de limiet die youtube heeft/had.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2018 15:01:16
Quote Anchor link
Waar heb je die limiet gevonden? Ik kan er niks over vinden. Ikzelf heb afspeellijsten met 300 video's aan muziek.

Leg anders even uit wat je precies wilt bouwen.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

26/01/2018 15:22:40
Quote Anchor link
Heb wel wat gelezen dat Youtube de limieten heeft losgelaten of verhoogt.
Ik werk met allemaal losse video ID's.
Er worden door leden allemaal persoonlijke lijsten aangelegd. (kopieren/plakken)
Die video ID's sla ik allemaal op per lid en per categorie.
Dat is allemaal klaar.
Ik verwerkte het als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
https://www.youtube.com/embed/VIDEO_ID?playlist=PU5xxh5UX4U,Yf2KtxEtsEM,e8jAqvmnsIk,SBmAPYkPeYU,BeTurYZuY4A

Dit kan bij mij gaan tot 200 video's.
En die draaide ik via embed player.

Je kunt die link ook rechtstreeks in je browser stoppen.
Dan zie je dus dat aantal video's geblokkeerd zijn.
Terwijl ze wel in volledig scherm afspelen.

Ik moet de API nog eens bekijken.
Geloof dat die speelt met echte afspeellijsten, die je via youtube zelf maakt.
Dat doe ik dus niet.
Maar ben aan de studie....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2018 15:33:35
Quote Anchor link
Je wilt dus dat mensen zelf afspeellijsten op je site kunnen maken met youtube-video's erin? Dan kan je toch die VideoID's opslaan in je database?
Gewijzigd op 26/01/2018 15:34:01 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.