VirtualHost

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »
Rick

rick

26/12/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Beste Phpers

Een Fijne kerst als eerste ;).

Ik zit te prutsen met me virtualhost's om ze goed in te stellen in apache.
Me server draait op debian apache 1.3.3.

Ik bezit de volgende domeinen

http://www.underground-game.net
http://www.school-games.nl
http://www.rickiewickie.nl

Alle domein stan ingestelt op het ip : 85.148.172.27

Maar als je dus op bijv: www.school-games.nl terecht komt zal hij in de apache configratie op /var/www/school ( of http://85.148.172.27 ) terect moeten komen, Apache wijst hem dus niet door.

Dit zelfde probleem ook met de andere domeinen.

Dit heb ik momenteel al van virtualhost.


#<VirtualHost ip.address.of.host.some_domain.com>
# ServerAdmin [email protected]_domain.com
# DocumentRoot /www/docs/host.some_domain.com
# ServerName host.some_domain.com
# ErrorLog logs/host.some_domain.com-error.log
# CustomLog logs/host.some_domain.com-access.log common
#</VirtualHost>

hier boven stond als voorbeed in de httpd.conf file.


<VirtualHost *:80>
ServerAdmin [email protected]
DocumentRoot /var/www/rick
ServerName www.rickiewickie.nl
#ErrorLog log/error.log
#CustomLog log/access.log common
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
ServerAdmin [email protected]
DocumentRoot /var/www/school
ServerName www.school-games.nl
# ErrorLog log/apache/school-games/error.log
# CustomLog log/apache/school-games/access.log common
</VirtualHost>

#<VirtualHost _default_:*>
#</VirtualHost>

de logboeken komen later wel dus daar hoef je ff niets over te melden zonder horen ze ook te doen dus :P.


Maar goed dit stuk heb ik dus al..heb al het 1 en andere geprobeert te veranderen maja steeds blijft bij op http://85.148.172.27 hangen.

Iemand hier een beetje slim met apache ?

Alvast Bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 19:46:10
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/12/2006 15:21:00
Quote Anchor link
Doe eens zoiets;

<VirtualHost *>
ServerAdmin [email protected]
ServerName www.blabla.nl
ServerAlias blabla.nl
DocumentRoot C:\Webserver\blabla\

<Directory C:\Webserver\blabla\>
Options none
</Directory>

CustomLog C:\Webserver\logs\blabla.log combined
</VirtualHost>


En dan voor iedere website dat stukje kopieren.
 
Bo az

Bo az

26/12/2006 15:25:00
Quote Anchor link
Je moet iig nu even je logs activeren, want die zijn in deze situaties ook wel handig, in je access.log kan je zien of er uberhaupt wat gebeurt en in je error.log kan je dan zie of er niets fout gaat :)

Verder ziet het er goed uit, apache gerestart?
 
Rick

rick

26/12/2006 15:29:00
Quote Anchor link
Arjan
Dit stukje code werkt niet heel apache is dood dan en start dan niet meer op.
Want ik weet ook namelijk dat er iets van :80 bij moest staan heb al aantal dingen gelzen via google..Maja allemaal hopeloos ;p

Boaz
Hmms ja kan ik wel eens doen dan ja :)
En ja dat heb ik wel gedaan zal lullig zijn als ik het vergat he :P
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/12/2006 15:32:00
Quote Anchor link
Als apache niet opstart krijg je een error met tekst en uitleg... Start hem eens handmatig op (start -> cmd -> etc) of kijk in je error.log.
 
Rick

rick

26/12/2006 15:35:00
Quote Anchor link
[Tue Dec 26 15:30:48 2006] [error] (2)No such file or directory: could not open transfer log file /etc/apache/var/www/blabla.log.
[Tue Dec 26 15:31:13 2006] [notice] Apache/1.3.33 (Debian GNU/Linux) PHP/4.3.10-18 configured -- resuming normal operations
[Tue Dec 26 15:31:13 2006] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)

misschien wel zo handig als ik die zelf dus even aanmaak denk ik haha

edit:

thanks zie direct me logboek vol; staan met 1 fout
[Tue Dec 26 14:27:24 2006] [error] [client 217.122.31.217] File does not exist: /var/www/favicon.ico
lullig ;p maja das het probleem ff niet:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door rick
 
Bo az

Bo az

26/12/2006 15:36:00
Quote Anchor link
@Arjan, hij heeft het over debian hè.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/12/2006 15:38:00
Quote Anchor link
Slashes/locaties aanpassen, apache verschilt verder niet zoveel ;). Oehja, die server staat thuis? Of colocated? In het eerste geval... laat je het door iemand anders testen en test je het het zelf? Je kan namelijk thuis in problemen komen, dan zou je dus eventueel je hostfile moeten aanpassen of een proxy moeten gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
Rick

rick

26/12/2006 15:43:00
Quote Anchor link
slashen wist ik al die had ik anders gezet :P
ik probeer het nu ff op andere manier..

En ja server staat thuis , ik gebruikt altijd ff een proxy ( mooi spul die proxy's )
 
Rick

rick

26/12/2006 15:46:00
Quote Anchor link
Edit van post:


Hij zet dus de hele hoofdmap op /var/www/school dus me site in /var/www/ doet nietm eer dan :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door rick
 
Rick

rick

26/12/2006 16:03:00
Quote Anchor link
mod-edit::
Bumpen
Bumpen is het herhaaldelijk posten in je eigen topic om hem weer bovenaan in de lijst te krijgen. Omdat het zéér opdringerig overkomt is bumpen is pas na 24 uur toegestaan. Bumpen kan een reden zijn voor de admins en mods om een topic te sluiten. Gebruik het Afbeelding knopje om je tekst aan te passen indien nodig.

Grappig :P


<VirtualHost *>
ServerAdmin [email protected]
ServerName www.underground-game.net
ServerAlias underground-game.net
DocumentRoot /var/www/underground
CustomLog /var/www/blabla.log combined
</VirtualHost>

<VirtualHost *>
ServerAdmin [email protected]
ServerName www.school-games.nl
ServerAlias school-games.nl
DocumentRoot /var/www/school
CustomLog /var/www/blabla.log combined
</VirtualHost>


Ze komen alle 2 uit op /underground hij maakt van de hoofd dir /var/www/underground :P

dus www.school-games.nl komt op zelfde site uit terwijl hij op een andere site moet komen hmmms raar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door rick
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.