Vlc-stream in html pagina weergeven.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

11/06/2013 21:58:05
Quote Anchor link
Ben vanmiddag in de weer gewweeest met een Ubuntu Linux, apache,mysql & php. PMA installeer ik nooit standaard i.v.m. bruteforce hacking. Het geheel werkt & de installatie op een kale schijf was een 3/4 uur werk.
Ik had nog een oude sweex 100 usbcamera liggen die op de nieuwere windowsversies niet meer ondersteund word maar onder Linux nog steeds via cheese & vlc.

Nu wilde ik de cameraopnamen via vlc streamen op een webpagina.
Het adres = v4l2://dev/video0 maar hoe moet ik deze stream weergeven binnen een webpagina?
Gewijzigd op 11/06/2013 22:06:53 door Yoop Overmaat
 
PHP hulp

PHP hulp

22/01/2020 03:36:49
 
Chris PHP

Chris PHP

12/06/2013 10:16:11
Quote Anchor link
Ik gebruik nooit vlc om media te streamen, maar volgens mij kan vlc ook een http stream opzetten. Dit is een direct adres naar je hardware wat je nu hebt.

Je moet volgens mij een capture device toevoegen in vlc (je webcam in dit geval), en deze dan via de http stream opzetten. Dit is zo uit mijn hoofd, van wat ik me nog aan settings kan herinneren.

Toevoeging

Mijn geheugen is vrij goed ;-) hier een linkje naar wat je precies moet doen op het op te zetten.
Gewijzigd op 12/06/2013 10:19:18 door Chris PHP
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

12/06/2013 12:39:39
Quote Anchor link
Bedankt voor je antwoord, ik zal straks even de link bekijken.
Het is gewoon leuk klooien.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.