voetbal loterij

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »
Christiaan Datema

Christiaan Datema

31/01/2011 15:04:12
Quote Anchor link
Ik wil iets gaan maken voor een voetballoting. Nu kan ik met de random functie
elke keer een club kiezen. bv club1=nr. 1 , club2=nr. 2. etc. Maar nu mogen ze maar een keer voorkomen. Als deze al een keer gekozen is, dan is het natuurlijk niet handig door de bewuste keuze nog een keer voor bijkomt. Kan iemand mij op weg helpen?? Ik ben nog niet erg lang bezig met php.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:01:30
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2011 15:32:10
Quote Anchor link
Zet alles in een array().
Shuffle en haal er een uit.
Shuffle en haal er nog een uit.
Net zo lang totdat het array() leeg is.
Je hebt dan nooit twee keer dezelfde.
 
Christiaan Datema

Christiaan Datema

31/01/2011 15:56:24
Quote Anchor link
dus als ik de funtie array_rand gebruik dan gebruikt ie alles maar
1 keer? Of kun je me nog iets meer op weg helpen?
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2011 16:07:37
Quote Anchor link
Eigenlijk is dit nog simpeler. Komt zo van php.net.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$numbers
= range(1, 20);
shuffle($numbers);
foreach ($numbers as $number)
{

    echo $number . ' ';
}

?>


Je doorloopt het array() gewoon en jij hebt je clubs in willekeurige volgorde.
 
Christiaan Datema

Christiaan Datema

31/01/2011 16:18:20
Quote Anchor link
ok, dat snap ik. Het gaat er nu om dat niet alles in een keer wordt uitgevoerd, maar beetje bij beetje....
 
Pim -

Pim -

31/01/2011 16:35:40
Quote Anchor link
Maar nu kunnen clubs zichzelf kiezen.
 
Christiaan Datema

Christiaan Datema

31/01/2011 16:42:40
Quote Anchor link
hoezo? het gaat erom dat elke keer als ik op een link klik een nieuwe club wordt geselecteerd dmv random of shuffle. En dat de club later niet opnieuw wordt gekozen.
Volgens mij gebeurt dat op deze manier niet... ik moet alleen die array elke keer opnieuw draaien en niet in een keer...

Toevoeging op 31/01/2011 20:32:21:

Kan iemand mij hiermee verder op weg helpen?
Los van het geen al is voorgesteld. Het gaat erom
dat elke keer opnieuw 1 club wordt gekozen.
 
Henkieee watdenkie

henkieee watdenkie

01/02/2011 10:28:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$woorden
= array("club1", "club2", "club3", "club4");
$kiesWoord = array_rand($woorden);
echo $woorden[$kiesWoord];
?>


Misschien heb je hier iets aan. Er wordt elke keer een willekeurig woord gekozen.
Gewijzigd op 01/02/2011 10:29:48 door henkieee watdenkie
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

01/02/2011 12:22:26
Quote Anchor link
Dit kun je het beste client-side aanpakken, dus met javascript, omdat de pagina anders na elke userinput moet worden vernieuwd. Je moet de data dan wel met PHP controleren nadat het formulier is gesubmit.

Hieronder een opzetje met jQuery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    echo '<pre>';
    print_r($_POST);
    echo '</pre>';
}

?>


<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>

<script>
var clubs = ['Ajax', 'PSV', 'Feyenoord'];

function genereerOpties(id) {
    $('select#club'+id).append('<option>Selecteer een club</option>');
    $.each(clubs, function(index, value) {
        $('select#club'+id).append('<option>'+value+'</option>');
    });
}

$(document).ready(function() {
    genereerOpties(1);

    $('select').change(function() {
        var id = parseInt($(this).attr('id').replace('club', ''));
        $(this).attr('disabled', true);
        $('form').append('<input name="volgorde['+id+']" type="hidden" value="'+$(this).val()+'" />');

        clubs = jQuery.grep(clubs, function(value) {
            return value != $('#club'+id).val();
        });

        genereerOpties(id + 1);
    });
});
</script>

<form method="post">
    <label>Keuze 1</label>
    <select id="club1">
    </select>

    <br /><label>Keuze 2</label>
    <select id="club2">
    </select>

    <br /><label>Keuze 3</label>
    <select id="club3">
    </select>

    <br /><input type="submit">
</form>
Gewijzigd op 01/02/2011 12:26:43 door Lauren Zonneveld
 
The Force

The Force

01/02/2011 14:13:21
Quote Anchor link
Waarom nu weer Ajax gebruiken? Het is heel simpel: maak een array met de clubs, shuffle ze en zet die in een sessie. Elke keer dat je naar een nieuwe pagina gaat haal je de eerste (of laatste) uit de array zodat die club de volgende keer niet meer gekozen wordt.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

01/02/2011 14:13:40
Quote Anchor link
Ik zou het zeker niet met javascript doen want dan is het nogal fraude gevoelig omdat het bij de client is.

Ik denk dat jij iets met een database moet gaan doen en dan opslaan welke club er al is geweest.
Je kan dan met de rand() functie een random club uitzoeken en dan in de where bijv geweest=0 doen
 
Dashti webdeveloper

Dashti webdeveloper

01/02/2011 14:15:32
Quote Anchor link
Hi Christiaan,

Laten we bij het begin beginnen. Waar zijn de gegevens opgeslagen ( de namen van de clubs ) in een database of in een bestand als array?

Dashti
 
The Force

The Force

01/02/2011 15:15:10
Quote Anchor link
Dashti Salar op 01/02/2011 14:15:32:
Hi Christiaan,

Laten we bij het begin beginnen. Waar zijn de gegevens opgeslagen ( de namen van de clubs ) in een database of in een bestand als array?

Dashti


Hij is al op het punt dat hij de gegevens in een array heeft als ik de posts zo lees. Hij vraagt nu hoe over meerdere pagina's een semi-willekeurig plaatje getoond wordt. En @Vincent: niet in een database doen! Dan wordt je database overspoelt met tijdelijke data. Voor tijdelijke data zijn sessies uitgevonden. Dus shuffle een array, zet hem in een sessie en haal er op elke pagina één uit.
 
Christiaan Datema

Christiaan Datema

02/02/2011 09:19:35
Quote Anchor link
The Force op 01/02/2011 14:13:21:
Waarom nu weer Ajax gebruiken? Het is heel simpel: maak een array met de clubs, shuffle ze en zet die in een sessie. Elke keer dat je naar een nieuwe pagina gaat haal je de eerste (of laatste) uit de array zodat die club de volgende keer niet meer gekozen wordt.


het is voor een gemeentecup waar (ongeveer) 10 clubs aan meedoen. Is er dan ook een mogelijheid dat ze automatisch eruit worden gehaald.??

Toevoeging op 02/02/2011 09:46:57:

ik heb snel even een bestand gemaakt om het iets meer visueel te maken. Dan wordt het wellicht wat duidelijker. http://www.jcled2.nl/voetballoting.jpg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.