Vraag m.b.t. classes en functions

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart Pasmans

Bart Pasmans

05/07/2011 16:24:08
Quote Anchor link
Beste forumleden,

ik heb onderstaande code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

class ldap_connect
{
 public function ldap_connect()
 {
 *********
 }
}


class ldap_bind extends ldap_connect
{
 public function ldap_bind()
 {
 ************
 }
}


?>


wat het in principe doet is -> ldap_connect maakt een verbinding met de ldap server
en ldap_bind die bind dan de gebruikersnaam en wachtwoord aan dit.

dit alles zit in één bestand genaamd class.ldp_connect.inc.php die aangeroepen wordt door een __autoload($class) functie.

Echter de resultaten in ldap_bind functie worden niet zichtbaar, (ook niet met een var dump onder de laatste regel)

Blijkbaar wordt deze functie niet eens uitgevoerd, hoe kan ik ervoor zorgen dat deze functie doorgevoerd wordt, ik neem aan dat als ik die class extend deze function ook wordt meegenomen? of werkt dit anders?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:15:56
 

05/07/2011 16:29:58
Quote Anchor link
Ligt er natuurlijk aan hoe je de boel zit aan te roepen en hebt geïmplementeerd
Is dat 'bind' gedoe een afgeleiden van verbinding maken?
Verder zijn functions binnen een classe methodes.
 
Bart Pasmans

Bart Pasmans

05/07/2011 16:32:49
Quote Anchor link
Beste Karl,

Alvast bedankt voor je reactie.

Mijn index.php heeft een 'include_once' naar een .php bestand die een __autoload() uitvoerd.

Op de index.php heb ik het volgende staan:

new ldap_connect;


Ik hoor het graag van jullie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.