Vraag over 'echo'

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- SanThe -

- SanThe -

05/04/2014 12:13:00
Quote Anchor link
Voor je php staat al output.
Logisch dus die melding.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:12:17
 
Bart Matsko

Bart Matsko

05/04/2014 13:39:11
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/04/2014 12:13:00:
Voor je php staat al output.
Logisch dus die melding.


Hoe bedoel je dit precies?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/04/2014 13:46:55
Quote Anchor link
Ik zie <body> staan en dat is output.
Er mag helemaal niks naar de browser vóór een header().
 
Bart Matsko

Bart Matsko

05/04/2014 13:50:02
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/04/2014 13:46:55:
Ik zie <body> staan en dat is output.
Er mag helemaal niks naar de browser vóór een header().


Of te wel ik moet body erna doen? Dat probeerde ik en kreeg weer dezelfde fout code. Maar <body> stond ook op line 12 en de fout zit op line 13, of heb ik het verkeerd?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/04/2014 13:53:09
Quote Anchor link
Alle regels vóór je php moeten weg. Dat is allemaal output naar de browser.
Altijd eerst de logica en headers afhandelen en daarna pas aan de html beginnen.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

05/04/2014 13:54:57
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/04/2014 13:53:09:
Alle regels vóór je php moeten weg. Dat is allemaal output naar de browser.
Altijd eerst de logica en headers afhandelen en daarna pas aan de html beginnen.


ah, het script moet gewoon helemaal boven aan dus ook boven de HEAD ... Bedankt voor je uitleg!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/04/2014 13:59:37
Quote Anchor link
Zelfs boven de DOCTYPE.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

05/04/2014 14:00:13
Quote Anchor link
- Aar - op 05/04/2014 13:59:37:
Zelfs boven de DOCTYPE.


Ja dat bedoelde ik ook haha.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

06/04/2014 00:27:23
Quote Anchor link
HAHAHAHHAHAHA ik ging helemaal stuk. Er wordt 1000x verteld dat er niets boven mag staan en toch nog dingen der boven zetten :P
You make my day!
 
Bart Matsko

Bart Matsko

06/04/2014 00:40:28
Quote Anchor link
Kumkwat Trender op 06/04/2014 00:27:23:
HAHAHAHHAHAHA ik ging helemaal stuk. Er wordt 1000x verteld dat er niets boven mag staan en toch nog dingen der boven zetten :P
You make my day!


Gelukkig vermaak je je erg als anderen iets niet goed begrijpen.
You make best friends :')
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

06/04/2014 01:11:52
Quote Anchor link
Bart Matsko op 06/04/2014 00:40:28:
Kumkwat Trender op 06/04/2014 00:27:23:
HAHAHAHHAHAHA ik ging helemaal stuk. Er wordt 1000x verteld dat er niets boven mag staan en toch nog dingen der boven zetten :P
You make my day!


Gelukkig vermaak je je erg als anderen iets niet goed begrijpen.
You make best friends :')


hahaha, sowwyyy :p
 
Bart Matsko

Bart Matsko

06/04/2014 01:12:21
Quote Anchor link
Kumkwat Trender op 06/04/2014 01:11:52:
Bart Matsko op 06/04/2014 00:40:28:
Kumkwat Trender op 06/04/2014 00:27:23:
HAHAHAHHAHAHA ik ging helemaal stuk. Er wordt 1000x verteld dat er niets boven mag staan en toch nog dingen der boven zetten :P
You make my day!


Gelukkig vermaak je je erg als anderen iets niet goed begrijpen.
You make best friends :')


hahaha, sowwyyy :p


Nee echt waar, geniet ervan man!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.