Vraag over een table aanmaken (lengte/waarde)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Antony Riksen

Antony Riksen

11/09/2011 18:04:38
Quote Anchor link
Goede dag,

Ik was benieuwd of iemand mij kan uitleggen hoe ik het beste de value`s van een tabel kan gebruiken..

Ik heb bijvoorbeeld.

Voorbeeld 1:
een gewone tekst van (3 paragraphs, 297 words, 1986 bytes of Lorem Ipsum)
Hoe kan ik deze het beste opslaan?
1) varchar met een lengte van ... ??
2) text met een lengte van ... ??
En welke lengte/waarde kan ik dan het beste gebruiken.

En graag waarom natuurlijk. ;)

Groeten, Antony
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:07:42
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

11/09/2011 19:39:34
Quote Anchor link
Text zonder lengte. Gewoon omdat je dan zonder limiet dingen in kan voeren.
 
Antony Riksen

Antony Riksen

11/09/2011 20:02:59
Quote Anchor link
en wat wordt dan bedoelt met varchar?
kun je dan teksten zoals auto`s etc. beter opslaan dus quotes ?

mvg, Antony
 
- SanThe -

- SanThe -

11/09/2011 20:13:06
Quote Anchor link
Dat heeft er niks mee te maken. Dat heeft meer met beveiligen van de data te maken. Zie o.a. mysql_real_escape_string().
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.