Vraag over ImageCreate

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leon

Leon

27/06/2006 12:29:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een script die een afbeelding maakt van server stats van een gameserver dit omdat ik die image dan vanaf een andere host op mijn clan website kan draaien. Ik kan geen server stats script draaien op de website van mn host, heeft met de firewall te maken.

Het maken van het script gaat best aardig tot nu toe, alleen heb ik nu een klein probleempje, Hoe maak ik een <br> op een plaatje, want wanneer ik dit doe:

$inhoud = "Host:".$hostname."<br>";

Verschijnt de tekst "<br>" op het plaatje inplaats van een enter.

Er zal vast een simpele oplossing zijn ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:01:57
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

27/06/2006 12:34:00
Quote Anchor link
<br> is html code. Zal volgens mij dus niet echt gaan.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

27/06/2006 12:40:00
Quote Anchor link
probeer het eens met \n, ik weet niet of het werkt, maar je kan het altijd proberen.
 
Leon

Leon

27/06/2006 12:43:00
Quote Anchor link
Hmm daar had ik ook al aangedacht, maar wanneer ik dit probeer

$inhoud = "".$hostname."\r\n".$mapname."";

Geeft hij ook geen enter weer :(

Nog een klein vraagje, is het mogelijk om tabellen in plaatjes te verwerken of andere html codes zoals <img src="">? Omdat ik daar met hetzelfde zit, de <table> e.d. word geechot.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leon
 
Han eev

Han eev

27/06/2006 13:18:00
Quote Anchor link
Zoiets
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?PHP
$img
= imagecreate(100,100);
$str = 'Hier je tekst met een enter en dat is \n en nog een regel \n\n enzz...';
foreach(explode('\n',$str) as $num => $line) {
imagestring($img,5,10,(($num+1)*10),$line,imagecolorallocate($img,0,0,0));

}

header("Content-Type: image/png");
imagepng($img);
imagedestroy($img);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Han eev
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.