vraag over Member /Login script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

14/04/2004 14:54:00
Quote Anchor link
Mijn vraag gaat over dit script: http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/91

Als je bij mij ingelogd bent ga je naar de welkompagina. Daar kan je dan kiezen uit een paar dingen. Als je dan op een link klikt naar een beveiligde pagina geeft ie aan "ongeldige login-naam". Dat betekent dat hij denkt dat je niet ingelogd bent.
Is het zo dat je alleen de eerstvolgende pagina (1e niveau) kan beveiligen, of heb ik iets fout gedaan??
wie het weet mag t zeggen!
thanx
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:58:55
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 14:57:00
Quote Anchor link
Hmm staat er boven die page wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
session_start();
?>

Anders werkt het niet :P
 

14/04/2004 15:00:00
Quote Anchor link
ja, dat staat helemaal bovenaan de page.
Zoals ik zei, de eerste page (welkom.php) is goed beveiligd, maar als ik daar dan op een link naar een nieuwe beveiligde page klik krijg je de melding dat de login-naam ongeldig is.
Zou het kunnen zijn dat je maar 1 niveau kan beveiligen, omdat het zonder sql is gemaakt?
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 15:56:00
Quote Anchor link
Nope... dat maakt niet uit...
Sla je de gegevens op in Cookies of Sessievars?
Dan moet je gewoon kijken of die geset zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if($_COOKIE['cookienaam'] OF $_SESSION['sessienaam']) // Of is gwoon nederlands :P
{
Page weergeven
}
else
{
Niet
}
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.