Vraag over Registreren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marvin Radioo

Marvin Radioo

10/11/2010 20:56:33
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een registreren pagina, maar ik krijg steeds de fout Duplicate entry 'ID' for key 'PRIMARY'.

Net of hij dus dubbel registreert, want ze kunnen wel inloggen na die fout.

Dit zijn mijn pagina's:

Registreer.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
<?php
require_once "global.php";
require_once "inc/recaptchalib.php";



if (LOGGED_IN)
{

    header("Location: " . WWW . "/me");
    exit;
}


$tpl->SetParam('error-messages-holder', '');
$tpl->SetParam('post-name', '');
$tpl->SetParam('post-pass', '');
$tpl->SetParam('post-tos-check', '');
$tpl->SetParam('post-mail', '');

if (isset($_GET['doSubmit']))
{

    if (isset($_POST['checkNameOnly']) && $_POST['checkNameOnly'] == 'true')
    {

        $name = $_POST['bean_avatarName'];

        echo '                <div class="field field-habbo-name">
                  <label for="habbo-name"><b>Pseudo</b></label>
                  <input type="text" id="habbo-name" size="32" value="'
. clean($name) . '" name="bean.avatarName" class="text-field" maxlength="32"/>
                  <a href="#" class="new-button" id="check-name-btn"><b>Verifier</b><i></i></a>
                  <input type="submit" name="checkNameOnly" id="check-name" value="Check"/>
                    <div id="name-suggestions">'
;

        if ($users->IsNameTaken($name))
        {

            echo '<div class="taken"><p>De Gebruikersnaam <strong>' . clean($name) . '</strong> is al in Gebruik !</p></div>';
        }

        else if ($users->IsNameBlocked($name))
        {

            echo '<div class="taken"><p>Deze naam is geblokkeerd.</p></div>';
        }

        else if (!$users->IsValidName($name))
        {

            echo '<div class="taken"><p>Deze Ferbo Naam Voldoet niet aan onze Eisen.</p></div>';
        }

        else
        {
            echo '<div class="available"><p>De Naam <strong>' . clean($name) . '</strong> is een goede Naam!</p></div>';
        }

                            
        echo '                    </div>              
                  <p class="help">Je naam kan Kleine,Grote en Hoofdletters bevatten.</p>
                </div>'
;
        
        exit;
    }

    else if (isset($_POST['bean_avatarName']))
    {

        $registerErrors = Array();
    
        $name = $_POST['bean_avatarName'];
        $password = $_POST['bean_password'];
        $password2 = $_POST['bean_retypedPassword'];
        $email = $_POST['bean_email'];
        $dob_day = $_POST['bean_day'];
        $dob_month = $_POST['bean_month'];
        $dob_year = $_POST['bean_year'];
        //$lang = $_POST['bean_lang'];
        
        $tpl->SetParam('post-name', $name);
        $tpl->SetParam('post-pass', $password);
        $tpl->SetParam('post-mail', $email);
        
        if (strlen($name) < 1 || strlen($name) > 32)
        {

            $registerErrors[] = "Error.";
        }

        
        if ($users->IsNameTaken($name))
        {

            $registerErrors[] = "Error.";
        }
    
        else if ($users->IsNameBlocked($name))
        {

            $registerErrors[] = "Error.";
        }

        else if (!$users->IsValidName($name))
        {

            $registerErrors[] = "Error.";
        }

        
        if (strlen($password) < 6)
        {

            $registerErrors[] = "Error";
        }

        
        if ($password != $password2)
        {

            $registerErrors[] = "Error";
        }

        
        if (!$users->IsValidEmail($email))
        {

            $registerErrors[] = "Error";
        }

        
        if (!is_numeric($dob_day) || !is_numeric($dob_month) || !is_numeric($dob_year) || $dob_day <= 0 || $dob_day > 31 ||
            $dob_month <= 0 || $dob_month > 12 || $dob_year < 1900 || $dob_year > 2010)
        {

            $registerErrors[] = "Error";
        }

        
        if (!isset($_POST['bean_tos']) || $_POST['bean_tos'] != "accept")
        {

            $registerErrors[] = "Error";
        }

        else
        {
            $tpl->SetParam('post-tos-check', 'checked');
        }

        
        /*if (strtolower($lang) != "yes, i will speak english" && strtolower($lang) != "yes, i will speak english.")
        {
            $registerErrors[] = "You must verify you will speak English to create an account.";
        }*/

        
        $resp = recaptcha_check_answer ('6Le-aQoAAAAAAKaqhlUT0lAQbjqokPqmj0F1uvQm', $_SERVER["REMOTE_ADDR"], $_POST["recaptcha_challenge_field"], $_POST["recaptcha_response_field"]);
                            
        if (!$resp->is_valid)
        {

            $registerErrors[] = "Invalid captcha code.";
        }
    
        
        if (count($registerErrors) <= 0)
        {
            
            // Add user
            $users->add($name, $core->uberHash($password), $email, 1, 'hd-180-1.ch-210-66.lg-270-82.sh-290-91.hr-100-', 'M');
            
            // Log user in
            $_SESSION['SHOW_WELCOME'] = true;
            $_SESSION['UBER_USER_N'] = $name;
            $_SESSION['UBER_USER_H'] = $core->uberHash($password);
            
            // Redirect user to welcome page
            header("Location: /register/welcome");
            exit;
        }

        else
        {
            $errResult = '<div class="error-messages-holder">
                <h3>Please fix the following problems and resubmit the form.</h3>
                <ul>'
;
            
            foreach ($registerErrors as $err)
            {

                $errResult .= '<li><p class="error-message">' . $err . '</p></li>';
            }

            
            $errResult .= '</ul></div>';
        
            $tpl->SetParam('error-messages-holder', $errResult);
        }
    }
}


$tpl->Init();

$tpl->AddGeneric('head-init');
$tpl->AddIncludeSet('register');
$tpl->WriteIncludeFiles();
$tpl->AddGeneric('head-bottom');
$tpl->AddGeneric('page-register');
$tpl->AddGeneric('footer');

$tpl->SetParam('recaptcha_html', recaptcha_get_html("6Le-aQoAAAAAABnHRzXH_W-9-vx4B8oSP3_L5tb0"));
$tpl->SetParam('page_title', 'Registreer een Account!');

$tpl->Output();

?>


page-register: (deze pagina roept registreer.php op.)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
<?php
<body id="register">
<
div id="overlay"></div>
<
div id="container" class="phase-0" style="margin-top: 10px;">
    <
p class="phishing-warning">Weet zeker dat de url begint met: %www%.</p>
    <
div class="register-container clearfix">
        <
div class="register-header">Registreren</div>
      <
div id="register-content">
      
        <
div id="subheader">Maak een account aan om Ferbo te Spelen!
<
/div>
 
<
div class="register-container-bottom-end register-content clearfix">
<
div id="auth-providers" class="auth-providers">
    <
p>Binnenkort...</p>
<
/div>
<
div id="register-page" style="clear: left" class="phase-0 clearfix">
    <
p>Maak snel een account aan om Ferbo te kunnen spelen.</p>
    <
div class="phase-0">
        <
form action="/register_submit" method="post" id="phase-0-form">
            
            <
div id="error-messages-container">
            %
error-messages-holder%
            <
/div>
            
            <
div id="name-field-container">
                <
div class="field field-habbo-name">
                  <
label for="habbo-name"><b>Ferbonaam</b></label>
                  <
input type="text" id="habbo-name" size="32" value="%post-name%" name="bean.avatarName" class="text-field" maxlength="32"/>
                  <
a href="#" class="new-button" id="check-name-btn"><b>Controleer</b><i></i></a>
                  <
input type="submit" name="checkNameOnly" id="check-name" value="Check"/>
                    <
div id="name-suggestions">
                    <
/div>              
                  <
p class="help">Hier kun je Hoofdletters, Kleine letters en Grote letters gebruiiken.</p>
                <
/div>
            <
/div>
            <
div class="field field-password">
              <
label for="password"><b>Wachtwoord</b></label>
              <
input type="password" id="password" size="35" name="bean.password" value="%post-pass%" class="password-field" maxlength="32"/>
              <
p class="help">Zonder Wachtwoord kan iedereen er zo maar op, dat wil je toch niet?</p>
            <
/div>
            
            <
div class="field field-password2">
              <
label for="password2"><b>Typ je Wachtwoord nog een keer.</b></label>
              <
input type="password" id="password2" size="35" name="bean.retypedPassword" value="" class="password-field" maxlength="32"/>
              <
p class="help">Typen Typen Typen.</p>
            <
/div>
            
            <
div class="field field-email">
              <
label for="email"><b>Email-Adres</b></label>
              <
input type="text" id="email" size="35" name="bean.email" value="%post-mail%" class="text-field" maxlength="48"/>
              <
p class="help">Vul hier je (WERKENDE) Email Adres in.</p>
            <
/div>
                        
            <
div class="field field-birthday">
              <
label><b>Geboortedatum</b></label>
              <
span id="bday-selects">  
<
select name="bean.day" id="bean_day" class="dateselector"><option value="">Jaar</option><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option><option value="4">4</option><option value="5">5</option><option value="6">6</option><option value="7">7</option><option value="8">8</option><option value="9">9</option><option value="10">10</option><option value="11">11</option><option value="12">12</option><option value="13">13</option><option value="14">14</option><option value="15">15</option><option value="16">16</option><option value="17">17</option><option value="18">18</option><option value="19">19</option><option value="20">20</option><option value="21">21</option><option value="22">22</option><option value="23">23</option><option value="24">24</option><option value="25">25</option><option value="26">26</option><option value="27">27</option><option value="28">28</option><option value="29">29</option><option value="30">30</option><option value="31">31</option></select> <select name="bean.month" id="bean_month" class="dateselector"><option value="">Maand</option><option value="1">Januari</option><option value="2">Februari</option><option value="3">Maart</option><option value="4">April</option><option value="5">Mei</option><option value="6">Juni</option><option value="7">Juli</option><option value="8">Augustus</option><option value="9">September</option><option value="10">Oktober</option><option value="11">November</option><option value="12">December</option></select> <select name="bean.year" id="bean_year" class="dateselector"><option value="">Dag</option><option value="2010">2010</option><option value="2009">2009</option><option value="2008">2008</option><option value="2007">2007</option><option value="2006">2006</option><option value="2005">2005</option><option value="2004">2004</option><option value="2003">2003</option><option value="2002">2002</option><option value="2001">2001</option><option value="2000">2000</option><option value="1999">1999</option><option value="1998">1998</option><option value="1997">1997</option><option value="1996">1996</option><option value="1995">1995</option><option value="1994">1994</option><option value="1993">1993</option><option value="1992">1992</option><option value="1991">1991</option><option value="1990">1990</option><option value="1989">1989</option><option value="1988">1988</option><option value="1987">1987</option><option value="1986">1986</option><option value="1985">1985</option><option value="1984">1984</option><option value="1983">1983</option><option value="1982">1982</option><option value="1981">1981</option><option value="1980">1980</option><option value="1979">1979</option><option value="1978">1978</option><option value="1977">1977</option><option value="1976">1976</option><option value="1975">1975</option><option value="1974">1974</option><option value="1973">1973</option><option value="1972">1972</option><option value="1971">1971</option><option value="1970">1970</option><option value="1969">1969</option><option value="1968">1968</option><option value="1967">1967</option><option value="1966">1966</option><option value="1965">1965</option><option value="1964">1964</option><option value="1963">1963</option><option value="1962">1962</option><option value="1961">1961</option><option value="1960">1960</option><option value="1959">1959</option><option value="1958">1958</option><option value="1957">1957</option><option value="1956">1956</option><option value="1955">1955</option><option value="1954">1954</option><option value="1953">1953</option><option value="1952">1952</option><option value="1951">1951</option><option value="1950">1950</option><option value="1949">1949</option><option value="1948">1948</option><option value="1947">1947</option><option value="1946">1946</option><option value="1945">1945</option><option value="1944">1944</option><option value="1943">1943</option><option value="1942">1942</option><option value="1941">1941</option><option value="1940">1940</option><option value="1939">1939</option><option value="1938">1938</option><option value="1937">1937</option><option value="1936">1936</option><option value="1935">1935</option><option value="1934">1934</option><option value="1933">1933</option><option value="1932">1932</option><option value="1931">1931</option><option value="1930">1930</option><option value="1929">1929</option><option value="1928">1928</option><option value="1927">1927</option><option value="1926">1926</option><option value="1925">1925</option><option value="1924">1924</option><option value="1923">1923</option><option value="1922">1922</option><option value="1921">1921</option><option value="1920">1920</option><option value="1919">1919</option><option value="1918">1918</option><option value="1917">1917</option><option value="1916">1916</option><option value="1915">1915</option><option value="1914">1914</option><option value="1913">1913</option><option value="1912">1912</option><option value="1911">1911</option><option value="1910">1910</option><option value="1909">1909</option><option value="1908">1908</option><option value="1907">1907</option><option value="1906">1906</option><option value="1905">1905</option><option value="1904">1904</option><option value="1903">1903</option><option value="1902">1902</option><option value="1901">1901</option><option value="1900">1900</option></select>               </span>  
              <
p class="help">De Geboortedatum van jezelf. niet van je Ferbo!</p>              
            <
/div>
                        
            <
div class="field field-parent-email">
              <
label for="parent-email">Ouder email</label>
              <
input type="text" id="parent-email" size="35" name="bean.parentEmail" value="" class="text-field" maxlength="128"/>
              <
p class="help">Omdat je onder de 12 bent moeten je Ouders Goedkeuren als je op dit spel Bent.</p>
            <
/div>
            
            <
div class="field field-parent-permission">
            <
/div>
            
            <
script>
            var
RecaptchaOptions = {
               theme : 'white'
            };
            </script>

            
            <style type="text/css">
            #recaptcha_response_field
            {
                font-size: 12px !important;
                font-weight: normal !important;
            }
            </style>            
            
            <div class="field field-recaptcha" style="margin-left: -15px;">
            %recaptcha_html%
            </div>
            
            <div class="field field-tos">
            
                <input id="tos" value="accept" type="checkbox" id="password" name="bean.tos" %post-tos-check%/>Ik accepteer de Regels.</a>.
            
            </div>
 
            <a href="#" class="new-button" id="next-btn"><b>Maak Aan!</b><i></i></a>
            <input type="submit" id="next" value="Create account" /><a href="%www%/register/cancel">Annuleer</a>
 
        </form>
    
    </div>
    
</div>
<script type="text/javascript">
    L10N.put("embedded_registration.errors.header", "Error!");
    L10N.put("register.error.password_required", "Zonder een Wachtwoord kan iedereen erop!");
    L10N.put("register.error.retyped_password_required", "Er staat: 2x je Wachtwoord Typen!");
    L10N.put("register.error.retyped_password_notsame", "Ho! Geen Verschillende Wachtwoorden graag!");
    L10N.put("register.error.password_length", "Je wachtwoord moet 6 Karakters lang zijn!");
    L10N.put("register.error.password_chars", "Je mag geen rare tekens gebruiken in je Wachtwoord!");
    SimpleRegistration.initRegistrationUI("/");
</script>
 
        </div>
    </div>
    <div class="register-container-bottom"></div></code>?>


Of zit de fout in de mysql?

Mvg, Marvin
Gewijzigd op 10/11/2010 20:57:51 door Marvin Radioo
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:37:11
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

10/11/2010 21:11:09
Quote Anchor link
Stel je vraag duidelijk en post aleen relevant code, dus niet gehele lappen aan nietszeggende code!!

Leer je code te debuggen, dan hoef je dit soort onzinnigheden ook niet te vragen.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

10/11/2010 21:17:26
Quote Anchor link
hmmpf Aardige mensen hier.

Ik vraag gewoon wat over mijn website.. en als je het zo goed weet.. leg het me dan is uit?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

10/11/2010 21:24:03
Quote Anchor link
Er valt niets uit te leggen, de melding is duidelijk, de primary key wordt geschonden, en blijkbaar is de controle onvoldoende om te voorkomen dat ze in kunnen loggen.

Blijkbaar weet je geen eens wat de relevante code is, want de die heb je geen eens gepost. En ja ga daar maar over nadenken wat je dan wel aan relevante code had moeten posten, want op deze manier valt er weinig zinigs te schrijven om jouw een stap in de goede richting te trappen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/11/2010 21:30:23
Quote Anchor link
Kan de reactie van Noppes Homeland wel begrijpen. Je plaatst 300 regels aan code en wij mogen uitzoeken waar het bij jou fout gaat.
En heb het idee dat idd de relevante code ook nog ontbreekt.
Als je hulp wilt, zul je toch wat concreter moeten zijn: zorg zelf voor juiste controle in je script, geef aan wat je zelf al hebt geprobeerd hebt en post alleen relevante code. Dat laatste is soms misschien wat lastig in te schatten, maar 300 regels is het andere uiterste (zeker als dan blijkt dat het relevante gedeelte mist).
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

10/11/2010 21:48:17
Quote Anchor link
ja, maar ik snap er niks van.

zoek al dagen naar de oplossing, en het is vervelend voor mensen dat ze steeds een error krijgen.

Ben nieuw op dit forum snap je ?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/11/2010 22:06:26
Quote Anchor link
Dit is net een naald in de hooiberg

Ben wat precieser en plaats alleen het stuk waar je denkt dat het mis is gegaan
Wij krijgen hier 3 boeken van 200 bladzijdes en op 1 bladzijde staat bijv een typfoutje zo lijkt het
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

10/11/2010 22:06:46
Quote Anchor link
Quote:
Ben nieuw op dit forum snap je ?

Nee, dat snap ik niet....

Quote:
ja, maar ik snap er niks van.

en op deze manier komen we natuurlijk ook geen ene stap verder

Gaat je eerst een wat verder verdiepen in PHP en SQL en komt dan met gerichte vragen en relevante code die je zelf geschreven hebt
 
Jasper hoi

jasper hoi

10/11/2010 22:11:54
Quote Anchor link
@marvin,
Het klopt wel een beetje wat ze zeggen, je post een heleboel code, waarvan het merendeel niet relevant is.
Denk dat je fout hier ergens zal zitten:
// Add user
$users->add($name, $core->uberHash($password), $email, 1, 'hd-180-1.ch-210-66.lg-270-82.sh-290-91.hr-100-', 'M');

Dit is namelijk het punt dat je de gebruiker toevoegt, maar heb geen idee waar ik de function add kan vinden.
En ik zie ook nergens iets staan als $user = new User();
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/11/2010 22:12:26
Quote Anchor link
Mischien moet je uitleggen wat "relevante code is" haha
 
Jasper hoi

jasper hoi

10/11/2010 22:19:08
Quote Anchor link
denk dat dat toch nog wel duidelijk zal zijn?
zo niet: http://nl.wiktionary.org/wiki/relevant
 
Justin S

Justin S

10/11/2010 23:10:06
Quote Anchor link
@Marvin, graag verzoek ik je om de alleen relevante code te plaatsen. Onder relevante code verstaan wij de code waar jij van denkt dat daar het probleem in zit. Zoek naar de INSERT statements van je MYSQL. Daar gaat namelijk iets fout als je een DUPLICATE ENTRY krijgt.

De database retourneert namelijk de foutmelding omdat kennelijk je ID geen AUTO_INCREMENT heeft meegekregen, vervolgens post jij telkens een lege ID of geef je zelf een ID mee (heb je script niet bekeken vanwege de lengte). Aangezien ID wel de PRIMARY KEY is kan er hier altijd maar één van bestaan. Elke keer als er nu een gebruiker zichzelf registreert zal hij wel een gebruiker aanmaken maar klopt de bijpassende user_id niet aangezien dat nul is of een door jou gespecificeerd getal.

Post graag even alleen het registratiescript, en dan alleen de PHP, geen HTML.


Note voor de rest:
Op deze manier heetten wij geen mensen welkom op het forum. Jullie allemaal zijn ooit ook op deze manier begonnen met een topic. En zo niet, heb begrip voor de situatie van Marvin, wij allemaal zien wel eens niet het probleem in een script, echter zou dit wel met gepast taalgebruik en op een vriendelijke manier kunnen worden verwoord. Niet op de manier zoals een aantal van jullie hier reageren.

Ik snap best dat er enige frustraties zijn rondom nieuwe leden van het forum en hoe zij omgaan met hun eigen topics maar als je het niet uit kan staan, reageer dan gewoon niet, of bied een passende oplossing/praktische tips. Ik ben het een beetje zat om constant leden in dit soort forums tot de orde te moeten roepen. Behandel mede-forumleden ook zoals je mensen op straat behandeld, daar doe je ook gewoon aardig tegen. Ik neem aan dat je ouders je de normen en waarden hebben aangeleerd.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

11/11/2010 17:48:48
Quote Anchor link
Ok, mag dit topic dan verwijderd worden?

Dan zal ik een nieuw topic maken

Gr
 
Justin S

Justin S

11/11/2010 19:29:11
Quote Anchor link
Nee dat hoeft niet. Kan je een export maken van je databasestructuur? Dus de tabel met gebruikers > welke velden deze bevat en wat de waarden zijn?

Bijv:

id, primary key, auto increment
naam, varchar(255)
wachtwoord, varchar(255)
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

11/11/2010 19:31:00
Quote Anchor link
-- Tabelstructuur voor tabel `users`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `users` (
`id` int(11) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`username` varchar(50) NOT NULL,
`real_name` varchar(100) NOT NULL DEFAULT '',
`password` varchar(50) NOT NULL,
`mail` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '[email protected]',
`auth_ticket` text NOT NULL,
`rank` int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '1',
`credits` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`vip_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`activity_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`activity_points_lastupdate` double NOT NULL DEFAULT '0',
`look` varchar(100) NOT NULL DEFAULT 'hr-115-42.hd-190-1.ch-215-62.lg-285-91.sh-290-62',
`gender` enum('M','F') NOT NULL DEFAULT 'M',
`motto` varchar(50) NOT NULL,
`account_created` varchar(50) NOT NULL,
`last_online` varchar(50) NOT NULL,
`online` enum('0','1') NOT NULL DEFAULT '0',
`ip_last` varchar(120) NOT NULL,
`ip_reg` varchar(120) NOT NULL,
`home_room` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`respect` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`daily_respect_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '3',
`daily_pet_respect_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '3',
`newbie_status` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`is_muted` enum('0','1') NOT NULL DEFAULT '0',
`mutant_penalty` enum('0','1','2') NOT NULL DEFAULT '0',
`mutant_penalty_expire` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`block_newfriends` enum('0','1') NOT NULL DEFAULT '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=14 ;
 
Justin S

Justin S

11/11/2010 22:21:53
Quote Anchor link
En hoeveel records heeft de database?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.