Vraag over SQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP er

PHP er

09/07/2013 13:13:33
Quote Anchor link
Hoihoi,

Heeft iemand een alternatief/oplossing voor de WHERE in de volgende code?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$forumbansql = mysql_query("SELECT * FROM bans WHERE gebruiker='".$_SESSION['id']."' AND verlopen='0' AND type='forum'");


3x WHERE pakt die blijkbaar niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:42:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/07/2013 13:15:50
Quote Anchor link
Het zou moeten werken, kan je anders wat meer vertellen?
 
PHP er

PHP er

09/07/2013 13:16:53
Quote Anchor link
- Aar - op 09/07/2013 13:15:50:
Het zou moeten werken, kan je anders wat meer vertellen?


De hele code is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$forumbansql = mysql_query("SELECT * FROM bans WHERE gebruiker='".$_SESSION['id']."' AND verlopen='0' AND type='forum'");
$forumbancheck = mysql_num_rows($forumbansql);

if($forumbancheck == TRUE){
rood("Je bent verbannen van het forum");
}


De tabellen kloppen..
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2013 13:17:30
Quote Anchor link
Wat is de foutmelding?
 
PHP er

PHP er

09/07/2013 13:23:10
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/07/2013 13:17:30:
Wat is de foutmelding?


Die krijg ik niet te zien, ookal doe ik error_reporting/mysql_error() aan
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2013 13:25:20
Quote Anchor link
En wat is dan het probleem?
 
DavY -

DavY -

09/07/2013 13:26:04
Quote Anchor link
Try:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php var_dump($forumbancheck); ?>
 
PHP er

PHP er

09/07/2013 13:26:29
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/07/2013 13:25:20:
En wat is dan het probleem?


Dat als ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if($forumbancheck == TRUE){
rood("Je bent verbannen van het forum");
}


doe, ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
rood("Je bent verbannen van het forum");


niet te zien krijg.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2013 13:29:41
Quote Anchor link
Kijk eens wat de opmerking van DavY Blaat oplevert.
 
PHP er

PHP er

09/07/2013 13:31:23
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/07/2013 13:29:41:
Kijk eens wat de opmerking van DavY Blaat oplevert.


Dan zie ik int(0)
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2013 13:32:24
Quote Anchor link
Dus er zijn geen records gevonden.

Toevoeging op 09/07/2013 13:33:42:

Echo de query eens. Hoe ziet die er uit?
 
PHP er

PHP er

09/07/2013 13:35:45
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/07/2013 13:32:24:
Dus er zijn geen records gevonden.

Toevoeging op 09/07/2013 13:33:42:

Echo de query eens. Hoe ziet die er uit?


Ik ben er al uit, ".$_SESSION['id']." moest ".$_SESSION['gebruiker'].", bekende schoonheidsfoutjes.. Haha.

Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.