Vraag over While loop

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yannick decock

yannick decock

07/02/2011 13:56:39
Anchor link
niet om onozel te doen ofzo maar weet hier iemand raad mee

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($rows=mysql_fetch_array($result)){


Titel aangepast en code tags geplaatst.[/modedit]
Gewijzigd op 07/02/2011 13:59:47 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 22:48:30
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/02/2011 13:59:00
Anchor link
Blijf jij nou aan de gang Yannick???

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/een-auto-script/76162/

Lees mijn opmerking. Doe er iets mee, of anders denk ik dat je binnenkort niet meer kunt inloggen op dit forum.
 

07/02/2011 13:59:03
Anchor link
Wat moeten wij er mee weten?
Ik weet dat je wellicht wel beter mysql_fetch_assoc kunt gebruiken.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2011 14:03:36
Anchor link
Zolang er nog records worden gevonden stop dat record in $rows.
 
Yannick decock

yannick decock

07/02/2011 14:06:56
Anchor link
nja alles staat in de db maar die geeft gewoon een fout :s

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/zxq.net/g/a/m/gamoking/htdocs/racetrack.php on line 40


en het geen dat daar op die lijn sta is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
(float)$money1 = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT cash FROM users WHERE username ='$username' LIMIT 1"));
$staat = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT country FROM users WHERE username ='$username' LIMIT 1"));
$staat1 = $staat["country"];

$sql="SELECT from roulette WHERE country='$staat1'";
$result=mysql_query($sql);

while($rows=mysql_fetch_assoc($result)) {
[/Code]
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2011 14:13:04
Anchor link
Waarom losse query's als het in één query kan?
Foutafhandeling inbouwen
$vars buiten de quotes houden.
Je kan geen array() in een float stoppen.
Gewijzigd op 07/02/2011 14:13:22 door - SanThe -
 
Yannick decock

yannick decock

07/02/2011 14:15:48
Anchor link
heb je mss een voorbeeld?
 
Chris -

Chris -

07/02/2011 14:16:01
Anchor link
Zie PM. Graag in het vervolg een volledige topic openen, en niet meerdere keren topics openen waar niemand wijs uit wordt.
Gewijzigd op 07/02/2011 14:21:48 door Chris -
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.