vraagje javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Robert r

robert r

03/09/2012 17:17:50
Quote Anchor link
Waarom is dit zo klein ? Klik
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 05:51:03
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 17:21:41
Quote Anchor link
Omdat het niet groot is? Je kan ook CTRL+scroll-wieltje doen, dan wordt het veld groter.
Gewijzigd op 03/09/2012 17:22:27 door - Ariën -
 
Erwin H

Erwin H

03/09/2012 17:23:54
Quote Anchor link
Wat heeft dit in godsnaam met javascript te maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 17:25:37
Quote Anchor link
Erwin H op 03/09/2012 17:23:54:
Wat heeft dit in godsnaam met javascript te maken?


Ik gok vanwege dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<br><script language="javascript" type="text/javascript" src="vanonderen.js"></script>

Eigenlijk ontgaat me verder het praktisch nut van dit topic, dus ik antwoord maar wat wat me logisch lijkt om te antwoorden. Afbeelding
Gewijzigd op 03/09/2012 17:26:31 door - Ariën -
 
Robert r

robert r

03/09/2012 17:25:47
Quote Anchor link
Is een javascript, maar het hoort veel groter te zijn ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 17:26:49
Quote Anchor link
Robert r op 03/09/2012 17:25:47:
Is een javascript, maar het hoort veel groter te zijn ?

Hoezo denk je dat?
90 regels, is toch prima?
Gewijzigd op 03/09/2012 17:28:13 door - Ariën -
 
Robert r

robert r

03/09/2012 17:28:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 17:29:34
Quote Anchor link
Ja, leuk.... ik zie twee linkjes. De een met een javascript, en de ander die een javascript invoegt?

Wat wil je nu zeggen?

PS: Praten doen we normaal niet met volle mond, maar hier typen we gelukkig. Dus mocht je nu aan het eten zijn, je mag gerust wat meer spraakzamer zijn in plaats van kortaf te zijn ;-)
Gewijzigd op 03/09/2012 17:31:13 door - Ariën -
 
Robert r

robert r

03/09/2012 17:30:45
Quote Anchor link
Waarom is de mijne zo klein en die van hun op goede grootte ? Dat bedoel ik.

Toevoeging op 03/09/2012 17:32:33:

Oke, ik ben nu niet aan het eten maar ik ga zo wel eten aardappels met nog wat en daarna het toetje, is dit wel lang genoeg ? Of is dit weer te lang ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 17:32:35
Quote Anchor link
Die van jouw is eerder groter, dan die op Leejo.
 
Robert r

robert r

03/09/2012 17:34:21
Quote Anchor link
Of zou het aan mij liggen ? Die van mij ziet er zo uit ! http://i45.tinypic.com/awqej4.jpg
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 17:36:46
Quote Anchor link
Omdat je op alle elementen je marges een reset geeft in je CSS.
 
Robert r

robert r

03/09/2012 17:37:46
Quote Anchor link
Kun je eens wat meer uitleggen ? Of een voorbeeld geven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 17:38:51
Quote Anchor link
Kijk in je CSS.....

Dit reset je margins/padding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
* {
 padding: 0;
 margin: 0;
 font-family: Trebuchet MS;
}
Gewijzigd op 03/09/2012 17:41:18 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

03/09/2012 17:42:01
Quote Anchor link
Waarom plaatst men een topic die heet 'vraagje javascript' in Beginnen met PHP forumdeel en niet in het Javascript forumdeel?

En daarnaast, robert je mag best wat normaler reageren, in al je topics. Wij steken hier onze tijd, en geloof me het loopt zo op tot 5 minuten voor zo'n simpel berichtje tot langer voor wat ingewikkeldere berichten (zoals deze), om JOU te helpen. Dan verwachten we graag dat jij ook iets meer moeite doet om ONS van informatie te verzien en ons gewoon aan te spreken zoals we dat verwachten. En daarmee bedoel ik volledige zinnen, in ABN geschreven en niet in jongeren-/msntaal of vol met fouten, met interpunctie. Tevens is al dat geschreeuw niet nodig, we verstaan je ook gewoon wel en het staat een stuk minder onbeleefd...
Alvast bedankt!

Tevens moet je eens kijken naar CSS, heeft niks te maken met JS, en dan in het specifiek naar margins en paddings.
 
Lex van der poel

lex van der poel

03/09/2012 18:19:40
Quote Anchor link
haha ik geloof dat alles wat gezegd kon worden all door Wouter is gedaan. ;)
 
Robert r

robert r

03/09/2012 19:53:03
Quote Anchor link
- Aar - op 03/09/2012 17:38:51:
Kijk in je CSS.....

Dit reset je margins/padding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
* {
 padding: 0;
 margin: 0;
 font-family: Trebuchet MS;
}


Ehm, dr zit geen css bij hoor, dat wat er nog stond was van een ander bestand wat er prongelijk tussen is gekomen :)
 
Wouter J

Wouter J

03/09/2012 19:58:01
Quote Anchor link
Quote:
Ehm, der zit geen css bij hoor,, dDat wat er nog stond was van een ander bestand, wat er per_ongelijk tussen is gekomen. :)

Dan plaats je die er toch zelf bij? Waarschijnlijk heb jij op je site margin/padding reset en die niet en dat maakt het verschil...
Gewijzigd op 03/09/2012 19:58:30 door Wouter J
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 19:59:44
Quote Anchor link
Robert r op 03/09/2012 19:53:03:
- Aar - op 03/09/2012 17:38:51:
Kijk in je CSS.....

Dit reset je margins/padding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
* {
 padding: 0;
 margin: 0;
 font-family: Trebuchet MS;
}


Ehm, dr zit geen css bij hoor, dat wat er nog stond was van een ander bestand wat er prongelijk tussen is gekomen :)

En toch heb ik die code uit jouw CSS-stylesheet gekopieerd, en dat lijkt me de boosdoener..
Gewijzigd op 03/09/2012 20:00:28 door - Ariën -
 
Robert r

robert r

03/09/2012 20:02:11
Quote Anchor link
- Aar - op 03/09/2012 19:59:44:
Robert r op 03/09/2012 19:53:03:
- Aar - op 03/09/2012 17:38:51:
Kijk in je CSS.....

Dit reset je margins/padding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
* {
 padding: 0;
 margin: 0;
 font-family: Trebuchet MS;
}


Ehm, dr zit geen css bij hoor, dat wat er nog stond was van een ander bestand wat er prongelijk tussen is gekomen :)

En toch heb ik die code uit jouw CSS-stylesheet gekopieerd, en dat lijkt me de boosdoener..



Maar ik roep die CSS-stylesheet niet eens op ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 20:07:20
Quote Anchor link
Maar eerst wel....
Gewijzigd op 03/09/2012 20:07:53 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.