vraagje over fotoalbum script.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hmck9ni

Hmck9ni

21/07/2008 18:44:00
Quote Anchor link
hey, ik had snel even een klein vraagje over de volgende script.

http://www.phphulp.nl/php/scripts/9/668/

Alles werkt zobeetje maar heb 1probleem

Als je kijkt naar: http://www.designdj.nl/johnhaze/foto.php?map=fotoalbum&foto=1


Zie je dat die foto tegroot word weergegeven en hierdoor de layout verpest. dit ligt ergens in het script als ik het zo bekijk.
want de foto orgineel in groote is: (768 x 1024) en word daar weer gegeven als (600 x 800)

Ik zit extreme te zoeken hoe ik de foto's een keer zo kleiner kan maken, maar kan het echt niet vinden.

Iemand die me toevallig kan helpen??

Groeten,
Jelle

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$hoogte_klein
     = 150;
$breedte_klein     = 100;

$hoogte_groot     = 600;
$breedte_groot     = 400;
?>


Dit heb ik al allemaal veranderd maar dit had geen effect.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hmck9ni
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:20:58
 
Eddy E

Eddy E

21/07/2008 18:57:00
Quote Anchor link
Dit kan ook gewoon met CSS, dan scheelt veel gedoe.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
img#hoofdfoto
   {
   max-width: 600px;
   max-height: 600px;
   }


Uiteraard je aanduiding (id of class) veranderen ;).
 
Aron K

Aron K

21/07/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Eddy Erkelens schreef op 21.07.2008 18:57:
Dit kan ook gewoon met CSS, dan scheelt veel gedoe.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
img#hoofdfoto
   {
   max-width: 600px;
   max-height: 600px;
   }


Uiteraard je aanduiding (id of class) veranderen ;).


Dit geeft niet echt fijn resultaat in Internet Explorer meen ik.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.