Vraagje over mijn script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan

stefan

21/01/2008 07:48:00
Quote Anchor link
Ik heb een script, maar hij springt de hele tijd op onbekende i.p.v. de titel die ik wil intypen

Kijk maar even:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

$title
=$_GET['title'];
if($title)
{

if(file_exists($title))
{

  echo($title);
}

else
{
  echo("Onbekend");
}
}

else
{
echo("Homepage");
}

?>


Wat doe ik hier fout? Alvast bedankt voor je hulp :)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:00:18
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

21/01/2008 07:55:00
Quote Anchor link
zit in $_GET['title'] wel een extensie? dus bijvoorbeeld .php of .html?
 
Stefan

stefan

21/01/2008 07:57:00
Quote Anchor link
Nee, het is voor een stukje tekst, wat ik op de site wil weergeven maar wat anders kan zijn omdat je het zelf in je adresbalk kan veranderen ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2008 08:02:00
Quote Anchor link
Wat zie je als je dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo '<pre>' . print_r ($_GET, true) . '</pre>';
?>

p.s. verzin de volgende keer een betere titel. Alle topics hier zijn vragen over scripts.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

21/01/2008 09:31:00
Quote Anchor link
Werkt deze misschien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php

$title
= $_GET['title'];

if(!empty($title))
{

    if(file_exists($title))
    {

         echo file_get_contents($title);
    }

    else
    {
          echo 'Onbekend';
    }
}

else
{
    echo 'Homepage';
}


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.