vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »
Romano

Romano

18/08/2006 12:09:00
Quote Anchor link
heya

Ik heb een vraag ik wil graag dit krijgen:
index.php?p=archief
index.php?p=contact
index.php?p=lala

maar mijn vraag is hoe moet dat
ik had gehoord
location:header ofzoiets

Alvast bedankt
Romano
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:08:27
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

18/08/2006 12:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("location:http://phphulp.nl");
?>


Die bedoel jij ? Maar die moet je niet hebben.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

18/08/2006 12:16:00
Quote Anchor link
die l moet toch een hoofdletter L zijn of hoeft dat niet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Location: http://phphulp.nl");
?>


GR. mebus!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- wes  -

- wes -

18/08/2006 12:16:00
Quote Anchor link
nee :)
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:19:00
Quote Anchor link
dus moet het zo???
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("location:?p=arhief");
?>
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

18/08/2006 12:21:00
Quote Anchor link
probeer het uit zou ik zeggen;)

GR. mebus
 
- wes  -

- wes -

18/08/2006 12:23:00
Quote Anchor link
Romano wat wil je precies ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("location:?p=arhief");
?>


verwijst naar depaginawaaropjezit.php?p=arhief

als er verder nog niets gebeurd met p=arhief kom je nog nergens
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/08/2006 12:25:00
Quote Anchor link
Wanneer je jouw paginas in PHP zo aanroept dan zeker doen. Heb je zoiets gescript dat je op een dergelijke manier je paginas aanroept? Zo niet dan dit eerst maken en hier alvast een voorbeeldje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if(isset($_GET['pagina']))
{

    $pagina = $_GET['pagina'];
    //Deze paginas zijn toegestaan!
    $paginas = array('hoofdpagina','subpagina','contact');
    
    if(in_array($pagina,$paginas))
    {

        include($pagina.'.php');
    }
else
    {
        echo 'Sorry, deze pagina is niet toegestaan!';
        // of include een error.php pagina
    }    
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lissy Pixel
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

18/08/2006 12:26:00
Quote Anchor link
Dit is niet wat Romano zoekt, hij vraagt wat hij moet in voeren in zijn php-bestand zodat hij ?id=0 kan krijgen, niet hoe hij het kan laten doorsturen, ik ben zelf ook opzoek voor hem.
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:27:00
Quote Anchor link
nou het is tog zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

header("location:?p=home");

je index

header("location:?p=archief");

je archief body

header("location:?p=contact");

contactinfo
?>


Dit wil ik.
Snap je het???
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

18/08/2006 12:30:00
Quote Anchor link
:O nu werkt ie nog niet hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

header("location:?p=home");

//je index

header("location:?p=archief");

//je archief body

header("location:?p=contact");

//contactinfo
?>


Nu werkt ie
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:32:00
Quote Anchor link
nou hopelijk gaat dit werken ff proberen.
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:38:00
Quote Anchor link
klopt het dat het zo lang duurt om zo een pagina te laden want mijn pagina laadt heel langzaam en normaal en heel erg snel.
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:47:00
Quote Anchor link
het lukt niet
ik krijg een lege pagina en als ik naar ?p=archief ga schiet hij weer trug naar naar ?p=home.

Nou begrijp ik er helemaal nix meer van.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

18/08/2006 12:52:00
Quote Anchor link
Ik snap niet waarom iedereen met die headers() aan het prutsen is, dat heeft er namelijk niks mee te maken. Het enige correcte antwoord is volgens mij van Lissy.
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:56:00
Quote Anchor link
daar begrijp ik helemaal nix van
kun je het uitleggen aub???
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:59:00
Quote Anchor link
laat maar ben er erachter gekomen bedankt voor de hulp.
 
Jelle -

Jelle -

18/08/2006 13:00:00
Quote Anchor link
En hoe heb je het nou gedaan?
 
Romano

Romano

18/08/2006 13:01:00
Quote Anchor link
zoals lissy het gedaan had.
 
Kalle P

Kalle P

18/08/2006 13:01:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.