waar zit de error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jesse

Jesse

14/05/2005 09:03:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error in /****/***/*****.***.**/*******/*****.php on line 70

hieronder zit ergens de error in maar ik vind hem niet... Ps. die sterretjes hierboven heb ik gedaan om mn website nog niet bekend te maken.

return $letters[rand(0,$aantal)] . $letters[rand(0,$aantal)] . $letters[rand(0,$aantal)] . $letters[rand(0,$aantal)] . $letters[rand(0,$aantal)] . $letters[rand(0,$aantal)] . $letters[rand(0,$aantal)] . $letters[rand(0,$aantal)];
}

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
if(empty($_POST['login_name']) OR empty($_POST['email']))
{
exit("<h1>Error</h1>\n<p>You did not fill in all required fields!</p>\n");
}
else
{
$username = addslashes(htmlspecialchars($_POST['login_name']));
$password = mkpass();
$email = $_POST['email'];
if(file_exists('members/' . $username . '.php'))
{
exit("<h1>Error</h1>\n<p>Username already in use!</p>\n");
}
else
{
include('config.php');

if(file_exists('members/' . $email . '.php'))
{
exit("Email adres is al in gebruik");
}
else
{
include('config.php');


$onderwerp = "Registreren op " . $website;

$bericht = "
Welcome to " . $website . "\n\nPlease keep this email for your records. Your account information is as follows:\n\n----------------------------\nUsername: " . $username . "\nPassword: " . $password . "\n----------------------------\n\nThank you for registering.";

mail($email, $onderwerp, $bericht, "From: " . $afzender . "\nX-Mailer: PHP/" . phpversion(), "-f " . $afzender);

$handle = fopen('members/' . $username . '.php','w');
fwrite($handle, "
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?\n \$password = \"" . md5($password) . "\";\n \$email = \"" . $email . "\";\n ");
   fclose($handle);
  
   echo "Het is gelukt!\n<p>Jouw wachtwoord is naar je email gestuurd!</p>\n Als je een Hotmail account hebt vind je hem misschien in je postvak ongewenste email";
   }
  }
 }
else
 {


<form method="POST" action="<? echo $_SERVER['PHP_SELF']; ">

<h1>Create account</h1>
<p>Username:<br><input type="
text" name="login_name" maxlength="20"></p>fthn
<p>E-mail:<br><input type="
text" name="email"></p>
<p><input type="
submit" name="submit" value="Registreer"></p>

<
/form>

[
code]<?
 }
?>
Gewijzigd op 14/05/2005 20:25:00 door Jesse
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:33:19
 
Jesse

Jesse

14/05/2005 09:06:00
Quote Anchor link
Hmm... phphulp geeft ook een error aan...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

14/05/2005 11:24:00
Quote Anchor link
Ja, edit je bericht even, en haal de < ? en de ? > even weg... Dan werkt het wel....

En wat is lijn 70? En wat is de error die hij gaf...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.