waarde tonen in TEXTAREA

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieter

pieter

09/05/2006 11:28:00
Quote Anchor link
als ik een gewoon veld heb werkt het wel maar voor een textarea niet, iemand een idee

<textarea name="omschrijving" cols="1" rows="8" class="inputtekstopmerking" id="omschrijving"> value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['omschrijving']; ?>
"</textarea>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:08:55
 
Stefan

Stefan

09/05/2006 11:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<textarea name="omschrijving" cols="1" rows="8" class="inputtekstopmerking" id="omschrijving">

<?php echo $row['omschrijving']; ?>

</textarea>
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

09/05/2006 11:36:00
Quote Anchor link
dit moet zo;

<textarea name="omschrijving" cols="1" rows="8" class="inputtekstopmerking" id="omschrijving">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['omschrijving']; ?>
</textarea>

ik neem aan dat deze textarea wel in een while lus staat?
 
Pieter

pieter

09/05/2006 11:39:00
Quote Anchor link
het was me ondertussen al gelukt :D tnx nog
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

09/05/2006 11:42:00
Quote Anchor link
np ;)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

09/05/2006 12:03:00
Quote Anchor link
Geert:
dit moet zo;

<textarea name="omschrijving" cols="1" rows="8" class="inputtekstopmerking" id="omschrijving">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['omschrijving']; ?>

</textarea>
ik neem aan dat deze textarea wel in een while lus staat?


Ik neem aan dat je bedoelt of het resultaat gefetched is? Want voor 1 resultaat een loop gebruiken is nogal onzinnig.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.