waarde uit database uptdaten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Krist Ensing

Krist Ensing

08/05/2013 17:29:49
Quote Anchor link
Ik haal een waarde uit een database en zet deze in de value van formuliervelden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<INPUT type="text" value="<?php echo($r["Aantal"]); ?>" size=4 name="txtAantal">


de waarde komt dus uit de database, maar ik kan hem overschrijven in het invoerveld.
als ik deze overschrijving met een sql query in de database wil invoeren, wordt deze genegegeerd en wordt bij het verversen van de pagina, de waarde weer hersteld in het invoerveld.
De query is:
<?php
 $strSQL
= "UPDATE tblorderregels set Aantal = '" . $aantal ."' where Artikelnummer = $artikelnummer";
    $rs = mysql_query($strSQL, $db);
        if (!$rs){                
            die("de SQL opdracht is fout<br>" . $strSQL);// mysql_close($db);
        }
        header ("Location: winkelwagen.php");
?>

Wat moet ik anders doen om de database te updaten met de nieuwe waarde??
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 03:17:07
 
Milo S

Milo S

08/05/2013 19:05:05
Quote Anchor link
We zien nergens waar $artikelnummer word aangemaakt. En wat is $aantal? Wordt ook nergens aangemaakt?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.