waarde van variablen wijzigen in .php bestand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mobile Developer in Oost-Nederland (Android en/of

Bedrijfsomschrijving Een unieke kans voor Mobile Developers in Oost-Nederland. Deze prachtige organisatie is namelijk opzoek naar een Mobile Developer. Mobile Development en Ops Engineering gaan hand in hand bij deze organisatie dat een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draagt. Als organisatie ontwikkelt zij dan ook veelal mobiele applicaties ter inspiratie en ondersteuning van belangrijke sectoren in Nederland. Met het technische team van gepassioneerde developers en engineers voeren ze dagelijks veelal diverse, inspirerende en complexe werkzaamheden uit. Door gebruik van innovatieve software en de nieuwste platformen binnen de sector is deze klant dan ook zeker als vooruitstrevend te betitelen waar zijn enorm veel waarde

Bekijk vacature »

Dennis

dennis

23/12/2008 15:59:00
Quote Anchor link
hallo

ik heb een config.php met bv
$dbuser = "janklaasen";
$dbpass = "geheim";

nu ben ik een install.php aan het maken. maar nu wil ik dus die config.php openen en die (nieuwe)waardes van dbuser en dbpass die ingevuld worden in een formulier in install.php dat die worden vervangen door de waardes die op dat moment in config staan weet iemand hoe je dit effiecient doet.

graag een voorbeeldje erbij.

mvg,
Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

18/01/2021 14:33:11
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

23/12/2008 16:01:00
 
Erwin Geen

Erwin Geen

23/12/2008 16:17:00
 
Dennis

dennis

23/12/2008 16:37:00
Quote Anchor link
die 2 functions ken ik ook maar hoe zoek je dan een specifiek stukje
ik had nu steeds dat ik had met file_put_contents dat de hele php file in een een variable in install stond maar ik wil hem kunnen aanpassen.

mvg,
Dennis
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

23/12/2008 16:40:00
Quote Anchor link
preg_match zie php.net
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.