waardes uit een 'for'-loop in twee of meer rijen weergeven...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Raul Wallaart

Raul Wallaart

05/08/2005 21:43:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

ik wil graag de volgende waardes van $i weergeven in verschillende rijen. Bijv in 2 of in 3 rijen. En bovendien elke waarde ieder in een eigen cel.

ik kwam tot zover:

echo "<table>
<tr>";
//print de links voor rondes
for($i = 1; $i < 35; $i++)
{
echo "<a href=\"level_3_match.php?sessioid=$sessio&R_id=$i\">$i</a>&nbsp;";
}

echo "</tr></table>";

Enige suggesties??

Groet Raúl
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:44:33
 
PHP erik

PHP erik

05/08/2005 21:46:00
Quote Anchor link
Hier is een heel mooie oplossing voor: de zoekfunctie. Dit komt bijna elke dag aan de orde.

Gebruik modulo. De rest snap je zelf denk ik wel :)
 
Jelmer -

Jelmer -

05/08/2005 23:56:00
Quote Anchor link
Je zet gewoon je for-lus in nog een for-lus die tot 3 (?) telt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.