waarom float ie niet??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Wout

wout

28/06/2006 13:08:00
Quote Anchor link
een vraag:

Ik heb de index en css helemaal na gelopen en ik zie het niet!
Maar op 1 of andere manier wilt deze site niet floaten? in IE DAN ( firefox trouwens wel)

kunnen jullie het vinden, zal vast wel iets simpels wezen!

gr

link v/d site is: www.v-maaren.nl/sc <-klik

bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 14:51:16
 
PHP Newbie

PHP Newbie

28/06/2006 13:18:00
Quote Anchor link
Als je linkie niet werkt kunnen we je niet helpen he ;-)
 
Wout

wout

28/06/2006 13:21:00
Quote Anchor link
PHP:
Als je linkie niet werkt kunnen we je niet helpen he ;-)


ahh volgens mij doet ie ut best goed??? <-bij mij dan!
als ie niet werkt kan je dan misschien knippen en plakken?

danku!! :-?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

28/06/2006 13:24:00
Quote Anchor link
Heel v-maaren.nl doet het hier niet...
 
Rob

Rob

28/06/2006 13:24:00
Quote Anchor link
Bij mij werkt de link ook gewoon normaal, hoor!
 
Wout

wout

28/06/2006 13:26:00
Quote Anchor link
Willem-Jan:
Heel v-maaren.nl doet het hier niet...


ik snap het al! was ff bezig op de site!!
SORRYYYYY
 
Rob

Rob

28/06/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Hij werkt nu nog steeds normaal bij mij, net als 5 minuten geleden :S
 
PHP Newbie

PHP Newbie

28/06/2006 13:29:00
Quote Anchor link
WAAAAAAAAAH DRUUUUUUUUUUK

maar wat is nu precies de bedoeling?
 
Wout

wout

28/06/2006 13:33:00
Quote Anchor link
PHP:
WAAAAAAAAAH DRUUUUUUUUUUK

maar wat is nu precies de bedoeling?

Srry? <-- is de layout v/d site druk??

nou dat ie in het midden float, dus als je het scherm kleiner maakt, dat "site" weer het midden opzoekt
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

28/06/2006 14:02:00
Quote Anchor link
staat een spatie in z'n link.. hier de goede: http://v-maaren.nl/sc/

edit: k heb overigens niet zo'n verstand van css.. dus kan je verder niet helpen;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Robert Deiman

Robert Deiman

28/06/2006 14:30:00
Quote Anchor link
Ik zie ook je probleem niet, bij mij staat die site in zowel IE als in FF gewoon gecentreerd, ook wanneer ik het scherm verklein/ vergroot.
 
Baken

Baken

28/06/2006 15:06:00
Quote Anchor link
Me too...

Wout maak anders even een verduidelijkend screenshot?

Jelmer
 
Wout

wout

28/06/2006 16:00:00
Quote Anchor link
wat raar?? zal als ik thuis ben ff een screenshot maken en uploaden.! ik heb dus dat ie thuis en op m'n werk links boven begint!
edit ------------------------------------
screenshot www.v-maaren.nl/sc/deze.jpg <-klik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door wout
 
Kalle P

Kalle P

28/06/2006 16:53:00
 
Wout

wout

29/06/2006 11:52:00
Quote Anchor link


oke door gelezen, maar wat ik niet snap is, dat ie op me 'gewone site wel doet www.v-maaren.nl en op www.v-maaren.nl/sc doet ie het niet!!

dus de manier die ik gebruikt moet werken, zie um ook veel bij andere sites
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door wout
 
PHP Newbie

PHP Newbie

29/06/2006 12:01:00
Quote Anchor link
#hoofdcontainer {
width:750px;
height:550px;
z-index:0;
border-color:#997755;
border-style:solid;
background-color: #FCF8E9;
background-image: url(woodonder.png);
margin: 0 auto 0 auto;
}
 
Wout

wout

29/06/2006 13:03:00
Quote Anchor link
PHP:
#hoofdcontainer {
width:750px;
height:550px;
z-index:0;
border-color:#997755;
border-style:solid;
background-color: #FCF8E9;
background-image: url(woodonder.png);
margin: 0 auto 0 auto;
}

helaas dit is um ook niet! Alhoewel ie al iets v/d kant af staat
edit:-------------------------------------
HET IS GELUKT!!!! ik heb idd ff zorgvuldig het artikel van PHPFREAKZ doorgelezen, en wat aanpassingen gedaan die in het artikel stonden, de oplossing weet ik 1,2,3, nog niet maar het heb denk ik te maken met de text-algin:center: te maken IVM JAJA IE5. zal later nog wel ff kijken en schrijven wat het was!!!
bedankt!! voor de reacties ED!
Gr
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door wout
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.