Waarom stuurt hij twee keer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »
Joshua

Joshua

10/01/2008 12:56:00
Quote Anchor link
Ik heb een heel simpele mailing code. Het enige probleem is dat hij het mailtje twee keer verzend naar het email adres. Heeft iemand een oplossing?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

$to
= $_SESSION['form1']['klant_email'];
$subject = "Uw Bevestiging";
$body = "Beste".$_SESSION['form1']['klant_voornaam']. " " .$_SESSION['form1']['klant_tussenvoegsel']. "
"
.$_SESSION['form1']['klant_achternaam']."\n\nDe reservering staat. Wij wensen u veel plezier bij het fietsen en hopelijk zal alles naar wens zijn.\n Natuurlijk kunt u altijd nog contact met ons opnemen om eventuele wijzigingen aan te brengen.\n\n
Het MAJE Fietsverhuurteam"

;

mail($to, $subject, $body) ;

if (mail($to, $subject, $body)) {
  echo("<p>Ook is er een bevestigingsmail verstuurd!</p>");
 }
else {
  echo("<p>De bevestigingsmail kon niet verstuurd worden</p>");
 }


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 20:49:54
 
- wes  -

- wes -

10/01/2008 13:11:00
Quote Anchor link
regel10 weghalen
en leer php, dit is pre-basis
 
Hipska BE

Hipska BE

10/01/2008 13:13:00
Quote Anchor link
Je gebruikt ook 2 x mail() .... is dat dan vreemd dat je 2 maal een mail stuurd?
 
Joshua

Joshua

10/01/2008 13:14:00
Quote Anchor link
Sorry hoor wes..als je geen zin hebt om noob codes te verbeteren doe het dan niet.

maar pff erg dom van me idd.
 
Hipska BE

Hipska BE

10/01/2008 13:16:00
Quote Anchor link
wes heeft wel je noob code verbeterd, hij gaf zelf een mogelijke oplossing...

+ hij geeft je een tip.
 
- wes  -

- wes -

10/01/2008 13:18:00
Quote Anchor link
ik heb geen zin om elke 5 minuten topics hier van je te zien met dit soort vragen omdat je te lui bent php zelf te leren. dat wil ik zeggen.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

10/01/2008 13:19:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 10.01.2008 13:16:
wes heeft wel je noob code verbeterd, hij gaf zelf een mogelijke oplossing...

+ hij geeft je een tip.


Wat al veel meer is dan wat hij normaal doet bij dit soort topics
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

10/01/2008 13:51:00
Quote Anchor link
het is eigenlijk niet meer dan logica.

als ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

$var
= 'LOL';

echo $var;
echo $var;

?>


doe krijg ik hem toch ook 2x op m'n scherm.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Michael

michael

10/01/2008 15:32:00
Quote Anchor link
Ja soms geven ze inderdaad een beetje botte opmerkingen. Dit is phphulp.nl niet phphulpvoorexperts.nl
 
Jacco Engel

Jacco Engel

10/01/2008 15:38:00
Quote Anchor link
michael schreef op 10.01.2008 15:32:
Ja soms geven ze inderdaad een beetje botte opmerkingen. Dit is phphulp.nl niet phphulpvoorexperts.nl


Dit is ook niet phphulpwijkauwenalleswelvoor.nl

Over de helf van de topics is een tut of al een keer een topic geweest.
 
- -

- -

10/01/2008 15:41:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 10.01.2008 15:38:
Dit is ook niet phphulpwijkauwenalleswelvoor.nl

Over de helf van de topics is een tut of al een keer een topic geweest.


+1 !
 
Frank -

Frank -

10/01/2008 15:46:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 10.01.2008 15:38:
Over de helf van de topics is een tut of al een keer een topic geweest.
De helft? Ik schat dat dit voor minstens 95% van alle topics het geval is! Er komen zelden of nooit zaken voorbij die niet reeds eerder zijn gevraagd of besproken.

Zodra iemand de handleidingen weet te gebruiken, heeft hij/zij nauwelijks meer wat te vragen, een RTFM is voldoende om vrijwel alle problemen op te lossen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/01/2008 15:49:00
Quote Anchor link
En met google kom je nog 4% te weten!
 

10/01/2008 15:53:00
Quote Anchor link
michael schreef op 10.01.2008 15:32:
Ja soms geven ze inderdaad een beetje botte opmerkingen. Dit is phphulp.nl niet phphulpvoorexperts.nl

Mwah, mensen zijn hier toch niet zo bot? Je krijgt hier uitstekende hulp, maar natuurlijk moet je ook zelf wat doen. Met veel simpele dingen, waar je eigenlijk zo de oplossing voor kunt vinden, word je toch wel geholpen.
Naar mijn id zijn het ook vaak de mensen die problemen hebben die pissig worden, of zich niet aan de (internet) normen en waarden houd, lekker eigenwijs of verwachten dat wij het oplossen.
Meestal beantwoord ik vragen op een manier waar je het antwoord niet direct krijgt, maar meer een hint. Je kunt er zelf ook wat voor doen, en als je het zelf doet word je ook steeds beter in php.
Ook is het zo dat php.net bijna alle antwoorden heeft. Soms is het antwoord daar niet, maar als je dan zoekt op het internet vind je vaak wel iets.
Als je ook gewoon mee leest, leer je ook dingen: "Oh, een enkele quote is veel handiger dan een dubbele voor strings"

Het kan nog véél botter.
 
Vincent

Vincent

10/01/2008 15:58:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 10.01.2008 15:49:
En met google kom je nog 4% te weten!


en als dat op google volgens jou geen tut ofzo is wat moet dat volgens jou dan zijn?
 
- wes  -

- wes -

10/01/2008 16:00:00
Quote Anchor link
Ik neem 95% van de 'botte mensen' in beslag, de rest van alle personen hier zit as we speak op een fluffy roze sofa met een glas limonade in de hand te observeren hoe schattig hun cavias eruit zien met veel 'aaaaah's en 'wat lieeeef'.

Dus al met al valt het best mee
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/01/2008 16:01:00
Quote Anchor link
En 100% van de spam (nu nog maar 99% want ik spam nou ook)
 
Jacco Engel

Jacco Engel

10/01/2008 16:03:00
Quote Anchor link
Give a man a fish and he will eat for a day, teach him how to fish and he will eat for a lifetime

Dit is ook ongeveer het motto van de meesten hier MBT php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.