Waarom werkt dit niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Omar M

Omar M

08/07/2008 21:06:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik schaam me bijna omdat ik zoveel vraag. Ik heb denk ik alweer zo'n domme fout omdat ik al 3 uur bezig ben. In iedergeval dit is mijn script. Het komt uit een boek:

1.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
session_start();
if(!empty($_POST))
{

$username = $_POST['username'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
session_register("username");
session_register("wachtwoord");
header("Location: 2.php");
}

?>



<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>
<body>
<form method="post" action=<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>>
<input type="text" name="username" /><br />
<input type="password" name="wachtwoord" />
<input type="submit" name="Submit" value="Inloggen" />
</body>
</html>


2.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(isset($_SESSION['username']))
{

echo "Welkom in het admin paneel ".$_SESSION['username']."";
}

else
{
echo "Je hebt geen toegang";
}

?>


Hij zegt steeds als ik heb ingelot op pagina 2 dat ik geen toegang hebt... Maar volgens het boek werkt het wel.

Weet iemand wat ik fout doe? Ik wil ook geen persoon worden die hier de hele tijd voor vragen komt er niks zelf kan...

MVG,
OmarM
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 16:19:42
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/07/2008 21:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
session_start();
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='post')
{

$username = $_POST['username'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
$_SESSION['naam']=$username;
$_SESSION['wachtwoord']=$wachtwoord;
header("Location: 2.php");
}

?>



<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Inloggen graag</title>
</head>
<body>
<form method="post" action=<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>>
<input type="text" name="username" value="" /><br />
<input type="password" name="wachtwoord" value=""/>
<input type="submit" name="submit" value="Inloggen" />
</body>
</html>


en op de tweede pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(isset($_SESSION['naam']))
{

echo "Welkom in het admin paneel ".$_SESSION['naam']."";
}

else
{
echo "Je hebt geen toegang";
}

?>


zoek de verschillen en een ander boek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Omar M

Omar M

08/07/2008 21:24:00
Quote Anchor link
Bedankt. Ik zal de code nog eens goed bekijken :D. Het boek is van een vriend dus ik zal het hem even melden :P.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/07/2008 21:25:00
Quote Anchor link
Aanvulling:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$username
= $_POST['username'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
$_SESSION['naam'] = $username;
$_SESSION['wachtwoord'] = $wachtwoord;
?>

1) Het kopieren van de ene variabele in de andere zonder er iets mee te doen is onnodig.
2) usernamen en wachtwoorden in de sessie zetten is onnodig en gevaaarlijk.
 
Omar M

Omar M

08/07/2008 21:28:00
Quote Anchor link
Nummer 2: Ik had u Tuturial gelezen ja. maar hoe zou ik hem dan kunnen doen? Het wachtwoord gewoon als een variable met bijv. md5 hash? En alleen de naam registreren in een sessie?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/07/2008 21:31:00
Quote Anchor link
Nee, je hoeft alleen op het moment van inloggen de naam en het wachtwoord te checken. Daarna doe je bijvoorbeeld gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $_SESSION
['logged_in'] = true;
?>
 
Omar M

Omar M

08/07/2008 21:37:00
Quote Anchor link
Hmm, ok. En dan is "Logged_in" weer een variable? Maar weer over het script van mij die werkt nog steeds niet :(. Ik ga naar 1.php voer daar me gegevens in dan ga ik naar 2 maar dan staat er dat ik geen toegang heb.. Hoe kan dit? Moet er iets aangezet worden via phpinfo();? Want ik kreeg in het begin wel zo'n melding...

MVG,
Omar
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/07/2008 21:39:00
Quote Anchor link
Begint je tweede pagina wel met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    session_start ();
?>

?
 
Omar M

Omar M

08/07/2008 21:47:00
Quote Anchor link
Nee, nu wel toegevoegt maar doet nog steeds niet.

http://omardm.nl/1.php
http://omardm.nl/2.php

Codes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
session_start();
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='post')
{

$username = $_POST['username'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
$_SESSION['naam'] = $username;
$_SESSION['wachtwoord'] = $wachtwoord;
}

?>



<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Inloggen graag</title>
</head>
<body>
<form method="post" action=<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>>
<input type="text" name="username" value="" /><br />
<input type="password" name="wachtwoord" value=""/>
<input type="submit" name="submit" value="Inloggen" />
</body>
</html>


2:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
session_start();
if(isset($_SESSION['naam']))
{

echo "Welkom in het admin paneel ".$_SESSION['username']."";
}

else
{
echo "Je hebt geen toegang";
}

?>


In iedergeval ik stop ermee. Me hoofd zit er weer helemaal vol mee. Ik ga eens wat anders doen.

Alvast bedankt

OmarM
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Omar M
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/07/2008 22:16:00
Quote Anchor link
In pagina 1 doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='post')
?>

En het moet POST zijn, met hoofdletters dus. De volledige code van pagina 1 wordt dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
    session_start();
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $username = $_POST['username'];
        $wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
        $_SESSION['naam'] = $username;
        $_SESSION['wachtwoord'] = $wachtwoord;
        header('Location: 2.php');
        exit ();
    }

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Inloggen graag</title>
</head>

<body>
    <form method="post" action="<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>">
    <input type="text" name="username" value="" /><br />
    <input type="password" name="wachtwoord" value=""/>
    <input type="submit" name="submit" value="Inloggen" />
    </form>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.