Waarom werkt dit niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »
Omar M

Omar M

08/07/2008 21:06:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik schaam me bijna omdat ik zoveel vraag. Ik heb denk ik alweer zo'n domme fout omdat ik al 3 uur bezig ben. In iedergeval dit is mijn script. Het komt uit een boek:

1.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
session_start();
if(!empty($_POST))
{

$username = $_POST['username'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
session_register("username");
session_register("wachtwoord");
header("Location: 2.php");
}

?>



<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>
<body>
<form method="post" action=<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>>
<input type="text" name="username" /><br />
<input type="password" name="wachtwoord" />
<input type="submit" name="Submit" value="Inloggen" />
</body>
</html>


2.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(isset($_SESSION['username']))
{

echo "Welkom in het admin paneel ".$_SESSION['username']."";
}

else
{
echo "Je hebt geen toegang";
}

?>


Hij zegt steeds als ik heb ingelot op pagina 2 dat ik geen toegang hebt... Maar volgens het boek werkt het wel.

Weet iemand wat ik fout doe? Ik wil ook geen persoon worden die hier de hele tijd voor vragen komt er niks zelf kan...

MVG,
OmarM
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:05:02
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/07/2008 21:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
session_start();
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='post')
{

$username = $_POST['username'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
$_SESSION['naam']=$username;
$_SESSION['wachtwoord']=$wachtwoord;
header("Location: 2.php");
}

?>



<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Inloggen graag</title>
</head>
<body>
<form method="post" action=<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>>
<input type="text" name="username" value="" /><br />
<input type="password" name="wachtwoord" value=""/>
<input type="submit" name="submit" value="Inloggen" />
</body>
</html>


en op de tweede pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(isset($_SESSION['naam']))
{

echo "Welkom in het admin paneel ".$_SESSION['naam']."";
}

else
{
echo "Je hebt geen toegang";
}

?>


zoek de verschillen en een ander boek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Omar M

Omar M

08/07/2008 21:24:00
Quote Anchor link
Bedankt. Ik zal de code nog eens goed bekijken :D. Het boek is van een vriend dus ik zal het hem even melden :P.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/07/2008 21:25:00
Quote Anchor link
Aanvulling:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$username
= $_POST['username'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
$_SESSION['naam'] = $username;
$_SESSION['wachtwoord'] = $wachtwoord;
?>

1) Het kopieren van de ene variabele in de andere zonder er iets mee te doen is onnodig.
2) usernamen en wachtwoorden in de sessie zetten is onnodig en gevaaarlijk.
 
Omar M

Omar M

08/07/2008 21:28:00
Quote Anchor link
Nummer 2: Ik had u Tuturial gelezen ja. maar hoe zou ik hem dan kunnen doen? Het wachtwoord gewoon als een variable met bijv. md5 hash? En alleen de naam registreren in een sessie?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/07/2008 21:31:00
Quote Anchor link
Nee, je hoeft alleen op het moment van inloggen de naam en het wachtwoord te checken. Daarna doe je bijvoorbeeld gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $_SESSION
['logged_in'] = true;
?>
 
Omar M

Omar M

08/07/2008 21:37:00
Quote Anchor link
Hmm, ok. En dan is "Logged_in" weer een variable? Maar weer over het script van mij die werkt nog steeds niet :(. Ik ga naar 1.php voer daar me gegevens in dan ga ik naar 2 maar dan staat er dat ik geen toegang heb.. Hoe kan dit? Moet er iets aangezet worden via phpinfo();? Want ik kreeg in het begin wel zo'n melding...

MVG,
Omar
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/07/2008 21:39:00
Quote Anchor link
Begint je tweede pagina wel met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    session_start ();
?>

?
 
Omar M

Omar M

08/07/2008 21:47:00
Quote Anchor link
Nee, nu wel toegevoegt maar doet nog steeds niet.

http://omardm.nl/1.php
http://omardm.nl/2.php

Codes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
session_start();
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='post')
{

$username = $_POST['username'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
$_SESSION['naam'] = $username;
$_SESSION['wachtwoord'] = $wachtwoord;
}

?>



<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Inloggen graag</title>
</head>
<body>
<form method="post" action=<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>>
<input type="text" name="username" value="" /><br />
<input type="password" name="wachtwoord" value=""/>
<input type="submit" name="submit" value="Inloggen" />
</body>
</html>


2:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
session_start();
if(isset($_SESSION['naam']))
{

echo "Welkom in het admin paneel ".$_SESSION['username']."";
}

else
{
echo "Je hebt geen toegang";
}

?>


In iedergeval ik stop ermee. Me hoofd zit er weer helemaal vol mee. Ik ga eens wat anders doen.

Alvast bedankt

OmarM
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Omar M
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/07/2008 22:16:00
Quote Anchor link
In pagina 1 doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='post')
?>

En het moet POST zijn, met hoofdletters dus. De volledige code van pagina 1 wordt dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
    session_start();
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $username = $_POST['username'];
        $wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
        $_SESSION['naam'] = $username;
        $_SESSION['wachtwoord'] = $wachtwoord;
        header('Location: 2.php');
        exit ();
    }

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Inloggen graag</title>
</head>

<body>
    <form method="post" action="<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>">
    <input type="text" name="username" value="" /><br />
    <input type="password" name="wachtwoord" value=""/>
    <input type="submit" name="submit" value="Inloggen" />
    </form>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.