Waarom werkt dit niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »
Jan terhuijzen

jan terhuijzen

15/10/2012 15:59:53
Quote Anchor link
Hallo ik heb een login class gemaakt
De classe boven aan het script is van connect.php en maakt verbinding met de database.
Als ik nu mijn script test, de velden emailadres en wachtwoord invul, en het formulier verzend dan gebeurt er niks.

Ik heb al hier en daar een echo er in gezet ter controle.
PHP geeft zelf geen foutmelding.

Het probleem is dat de functie CheckFields() niks doet, tenminste zo lijkt het.
Er gebeurt niks met de variabele $fieldStatus in de functie.
Er wordt dan bij de functie Submit() gecontroleerd welk nummertje $fieldStatus heeft, maar die is leeg.
Vervolgens wordt de functie LoginError() aangeroepen die dus ook niks kan omdat er een lege waarde wordt gegeven.

Hier is mijn code. Het kan ook een ander probleem zijn dan dat ik hier beschrijf natuurlijk.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?PHP
session_start();

include "connect.php";

$Database = new Database;
$Database->Connect();

class Login {

    public function CheckFields() {
        
        if(!empty($_POST['emailadres']) && !empty($_POST['wachtwoord'])) {
        $fieldStatus = 3;
        }
else if(empty($_POST['emailadres']) && !empty($_POST['wachtwoord'])) {
        $fieldStatus = 2;
        }
else if(!empty($_POST['emailadres']) && empty($_POST['wachtwoord'])) {
        $fieldStatus = 1;
        }
else {
        $fieldStatus = 0;
        }
    }

    public function SelectFromDb() {
        
        $sql = "SELECT id,naam,email,emailbevestigd,wachtwoord,blokkade FROM gebruikers WHERE email='".mysql_real_escape_string($_POST['emailadres'])."' AND wachtwoord='".mysql_real_escape_string($_POST['wachtwoord'])."'";
        $query = mysql_query($sql);
        $resultInt = mysql_num_rows($query);
        $resultArray = mysql_fetch_assoc($query);
        
    }

    public function LoginError($nummer) {
        
        $errors = array();
        $errors[0] = 'Vul je emailadres en wachtwoord in om in te loggen';
        $errors[1] = 'Vul je wachtwoord in';
        $errors[2] = 'Vul je emailadres in';
        $errors[3] = 'Onjuiste combinatie van emailadres en wachtwoord';
        $errors[4] = 'Je emailadres is nog niet bevestigd';
        $errors[5] = 'Dit account is geblokkeerd, bij blokkering is de volgende reden opgegeven:'.$resultArray['blokkade'];
        
        $_SESSION['loginError'] = $errors[$nummer];
        //header('Location: login.php');
        echo 'Fout '.$nummer.'<br>';
    }

    public function Submit() {
        
        $this->CheckFields();
        if($fieldStatus == 3) {
            
            echo 'Velden 3<br>';
            $this->SelectFromDb();
            if($resultInt == 1) {
                if($resultArray['emailbevestigd'] == 0) {
                    $this->LoginError(4);
                }
else {
                    if(!empty($resultArray['blokkade'])) {
                        $this->loginError(5);
                        $Database->Close();
                    }
else {
                        header('Location: me.php');
                    }
                }
            }
else {
            $this->LoginError(3);
            }
        }
else {
        $this->LoginError($fieldStatus);
        echo 'Fout met velden';
        }
    }
}

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
$Login = new Login;
$Login->Submit();
}

if(isset($_SESSION['loginError'])) {
echo $_SESSION['loginError'];
}

?>

<form method="post" action="">
Emailadres: <input type="text" name="emailadres">
Wachtwoord: <input type="password" name="wachtwoord">
<input type="submit" name="login" value="Log in">
</form>


De sessie loginError bevat de foutmelding die er wordt gegeven als er fout is ingelogd.
Dit is omdat de fout ook moet kunnen worden weergegeven op andere pagina's
Gewijzigd op 15/10/2012 16:01:47 door Jan terhuijzen
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 04:39:42
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

15/10/2012 16:10:30
Quote Anchor link
in de functie Submit maak je gebruik van de variable fieldStatus, maar volgens mij heeft die variable geen waarde..

je zou in CheckFields(); de fieldStatus kunnen returnen en dan in submit doe je:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
public function Submit()
{

    $fieldStatus = $this->CheckFields();
    if($fieldStatus == 3) {
        //de rest van je script hier
    }
    else {
        //en hier
    }
}

?>
 
Q S

Q S

15/10/2012 16:10:36
Quote Anchor link
Even snel gekeken, moet je aan je functie

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
public function CheckFields() {
.....
.....
.....
}


niet aan het einde
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
return $fieldstatus;

doen
Gewijzigd op 15/10/2012 16:14:41 door Q S
 
Jan terhuijzen

jan terhuijzen

15/10/2012 17:17:45
Quote Anchor link
Yes! het werkt. Bedankt.
Het was idd een fout met het returnen
Gewijzigd op 15/10/2012 17:19:27 door jan terhuijzen
 
Michel Falke

Michel Falke

24/10/2012 14:30:31
Quote Anchor link
Je zou ook nog met een klasse variabele kunnen werken.
Let goed op de scope waar je variabele zich binnen bevindt. In jou geval is $fieldStatus alleen beschikbaar binnen de method scope.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.