Waarom word alles grijs?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin van der Vliet

Robin van der Vliet

23/05/2010 22:31:17
Quote Anchor link
Ik gebruik onderstaande codes maar de tekst word een soort van grijs maar als ik in FireBug de div tag het id (content) verwijder werkt alles wel mooi.
Screenshot:

De codes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<script type="text/javascript">
function link( url )
{
if (window.XMLHttpRequest)
  {// code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
  xmlhttp=new XMLHttpRequest();
  }
else
  {// code for IE6, IE5
  xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
  }

xmlhttp.onreadystatechange=function()
  {
  if (xmlhttp.readyState==4 && xmlhttp.status==200)
    {
    document.getElementById("content").innerHTML=xmlhttp.responseText;
    }
  }
xmlhttp.open("GET",url,true);
xmlhttp.send();
}
</script>

            <td width="654" height="524" valign="top" bgcolor="#FFFFFF">

                <div id=content>
                </div>

            </td>




Met vriendelijke groet, Robin van der Vliet.
Gewijzigd op 06/12/2011 20:17:36 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:21:49
 
Jelmer -

Jelmer -

23/05/2010 22:34:34
Quote Anchor link
Waarschijnlijk heb je in je stylesheet een regeltje waarin staat dat alles in #content grijs moet worden. Het color-regeltje weglaten lost dat op.

En als http://www.robinvandervliet.hostoi.com/nl/home/index.php je site is, dan staat 'ie op regel 92 :P
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#content {
    clear: left;
    color: #ccc;
}
 
Robin van der Vliet

Robin van der Vliet

23/05/2010 22:36:35
Quote Anchor link
Oeps, ik gebruik content dubbel.
Ik ga het heel even verbeteren.

EDIT: Het werkt het is opgelost. :D
Gewijzigd op 23/05/2010 22:37:44 door Robin van der Vliet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.