wachtwoord check

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »
Gerrit Slingerland

Gerrit Slingerland

23/04/2011 10:06:11
Quote Anchor link
ik heb een inlogsysteem alleen nu moet ik elke pagina van de website laten beginnen met het checken van gebruikersnaam en wachtwoord, zodat als je de link in de adresbalk intikt niet op die pagina kan komen voordat je ingelogt ben.

kan iemand mij helpen met een stukje script?? (php)

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:14:15
 

23/04/2011 10:11:18
Quote Anchor link
1. Hoe is je inlogsysteem gemaakt, dus maakt hij een sessie aan of een cookie e.d.?
2. Laat eens het inloggedeelte van je script zien.

Ik neem trouwens aan als je een "inlogsysteem" kan maken dat je dat dan ook wel kan? Maar maak eerst je vraag even compleet!
 
Gerrit Slingerland

Gerrit Slingerland

23/04/2011 10:16:29
Quote Anchor link
dit is een stukje van m'n inlogscript
hij maakt sessie aan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<?php
ob_start();

$gb=$_POST['gb'];
$ww=$_POST['ww'];
$host="localhost";  
$username="root";  
$password="";  
$db_name="campagne";

mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("kan niet connecten met de database");
mysql_select_db("$db_name")or die("Kan de database niet selecteren");

$sql="select * FROM toevoegen WHERE Gebruikersnaam='$gb' AND Password='$ww'";
$sel=mysql_query($sql);

$aantal=mysql_num_rows($sel);

if($aantal == "1" )

{

    session_start();
    $_SESSION['gebruiker']=$gb;
    
    echo "Je bent nu ingelogd <br>";
    if ($_SESSION['Type'] == 'Admin') {
    session_start();
else
{    
header( 'refresh:2 url=./inloggen.php' );
}


if

($_SESSION['gebruiker'] != "" && isset($_SESSION['gebruiker']))
{
session_start();


}

else
{
    echo "Probeer opnieuw";
    "header( 'refresh:3 url=./inloggen.php' )";
}

echo "<br />";
while ($volgende=mysql_fetch_array($sel)){
$Type             = $volgende[0];
$ID                 = $volgende[1];
$gebruikersnaam     = $volgende[2];
$Password         = $volgende[3];
}
{

    mysql_query($sql)or die (msql_error());

    
    if(!empty($Type)){
    session_start();
    $gb= addslashes($_POST['gb']);
    $ww= addslashes($_POST['ww']);
    $_SESSION['gebruiker']=$gebruikersnaam;
    $_SESSION['Password']=$Password;
    $_SESSION['Type']=$Type;
    $_SESSION['ID']=$ID;
    }


    
}


ob_end_flush();
?>


alvast bedankt
 
Rolf -

Rolf -

23/04/2011 10:21:33
Quote Anchor link
Je moet een inlogsysteem met sessies gebruiken en zet dan boven elke pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
session_start();
if(!isset($_SESSION['login']))
{

  // niet ingelogd
}
else
{
  // wel ingelogd
}
[
/code]
Gewijzigd op 23/04/2011 10:22:10 door Rolf -
 

23/04/2011 10:30:55
Quote Anchor link
1. Gebruik geen or die maar een nette foutafhandeling.
2. 4x session_start? 1 op lijn 22, lijn 36, lijn 57 en lijn 27? session_start() hoort maar 1x in je pagina te staan en wel helemaal bovenaan.
3. Gebruik geen mysql_fetch_array maar mysql_fetch_assoc.
4. Laat nooit mysql_error aan de gebruikers zien! (Mag wel als je zelf debugged).
5. Wat probeer je hiermee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
echo "Probeer opnieuw";
    "header( 'refresh:3 url=./inloggen.php' )";


header is toch echt een functie, dus het zou zo moeten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
header( 'refresh:3 url=./inloggen.php' );
echo "Probeer opnieuw";


De echo moet eronder omdat je voor een header functie geen html output mag hebbben.

6. Op lijn 35 heb je staan: "if ($_SESSION['gebruiker'] //Nogwat)" daar moet je of empty() of isset() voor gebruiken anders krijg je een notice error wanneer je dit probeerd en de sessie bestaat niet. Dit heb je overigens vaker in je script staan.
7. DENK AAN SQL INJECTIONS!! Je script is enorm onveilig, kijk in ieder geval eens naar: http://php.net/manual/en/function.mysql-real-escape-string.php (of gebruik mysqli of PDO).
8. Probeer je script wat duidelijker te maken, beetje commentaar e.d.

Pas dat eerst eens even aan!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/04/2011 10:38:01
Quote Anchor link
9. niet onnodig vars kopieeren
 

23/04/2011 10:42:12
Quote Anchor link
Oja en:

10. Gebruik geen ob_start() e.d. die zijn er (volgens mij) niet voor bedoeld om header fouten op te lossen, je moet gewoon zorgen dat je geen output voor session_start(), setCookie() en header() hebt staan.
 
Gerrit Slingerland

Gerrit Slingerland

23/04/2011 13:39:36
Quote Anchor link
iedereen bedankt voor de reactie

ik ga het veranderen

thnx
 
Dirk Renes

Dirk Renes

23/04/2011 19:25:05
Quote Anchor link
is het gelukt?
 
Maarten heijden

maarten heijden

28/04/2011 12:57:43
Quote Anchor link
ik doe het zo:
<formulier>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
@session_start();
$postnaam= $_POST['naam'] ;
$postwachtwoord= $_POST['wachtwoord'] ;

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

   include"database.php";

if($postnaam=="$naam")
{


if($postwachtwoord=="$wachtwoord")
{


if($ban =="ja")
{
echo'<font color="red"> <b> JIJ BENT VERBANNEN <br>
omdat: '
; echo"$banrede"; echo'</b></font>';
}
else{
?>

<?php
if($VIP =="ja"){
include"inloggovip.php";}else{ include"inloggo.php";}
?>


<?php

if($rang =="0"){echo"jij bent een lid!";}elseif($rang =="1"){echo"jij bent VIP!!!!!";}elseif($rang=="2"){echo"jij bent beheerder";}
}
}
else{
echo'<font color="red"><b>wachtwoord is niet goed!</b></font>';}}else{echo'<font color="red"><b>naam bestaat niet!</b></font>';}}else{?>

<form method="post">
je gebruiksnaam: <input type="text" name="naam"

<?php
if($ledensysteem=="uit"){?>
disabled="disabled" <?php }else{}; ?>

 ><br>
wachtwoord: <input type="password" name="wachtwoord" <?php
if($ledensysteem=="uit"){?>
disabled="disabled" <?php }else{}; ?>

 ><br>
<input type="submit" name="mysubmit" value="klikkie" <?php
if($ledensysteem=="uit"){?>
disabled="disabled" <?php }else{}; ?>

 >
</form>
<?php
};
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

28/04/2011 13:51:14
Quote Anchor link
@Maarten: Geen net script.
 
Maarten heijden

maarten heijden

28/04/2011 16:16:31
Quote Anchor link
- SanThe - op 28/04/2011 13:51:14:
@Maarten: Geen net script.

weet ik maar ik ben een beginner en ben blij dat ik het nog voor elkaar heb gekregen
 

28/04/2011 17:26:35
Quote Anchor link
1. @session_start(); ?? Krijg je een foutmelding ofzo? @ is hier niet nodig, zorg gewoon dat de sessie nog niet gestart is...
2. Dit: include"inloggovip.php"; ziet er niet echt bepaald "netjes" uit, eerder dit: include("inloggovip.php");
3. En dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php }else{}; ?>


><br> Snap ik al helemaal niet??

Ik zou raar opkijken als dit uberhaupt werkt...
 
Maarten PHP

Maarten PHP

28/04/2011 17:26:44
Quote Anchor link
Maarten heijden op 28/04/2011 16:16:31:
- SanThe - op 28/04/2011 13:51:14:
@Maarten: Geen net script.

weet ik maar ik ben een beginner en ben blij dat ik het nog voor elkaar heb gekregen


Na beginners kunnen vaak niet zo goed php waarom maak je dan een voorbeeld?
 
Maarten heijden

maarten heijden

28/04/2011 19:56:59
Quote Anchor link
Maarten Buijs op 28/04/2011 17:26:44:
Maarten heijden op 28/04/2011 16:16:31:
- SanThe - op 28/04/2011 13:51:14:
@Maarten: Geen net script.

weet ik maar ik ben een beginner en ben blij dat ik het nog voor elkaar heb gekregen


Na beginners kunnen vaak niet zo goed php waarom maak je dan een voorbeeld?





kan mij dat schelen ? "nee"

ik help gewoon om te laten zien hoe ik het doe ?
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

28/04/2011 19:59:12
Quote Anchor link
Maarten heijden op 28/04/2011 19:56:59:
Maarten Buijs op 28/04/2011 17:26:44:
Maarten heijden op 28/04/2011 16:16:31:
- SanThe - op 28/04/2011 13:51:14:
@Maarten: Geen net script.

weet ik maar ik ben een beginner en ben blij dat ik het nog voor elkaar heb gekregen


Na beginners kunnen vaak niet zo goed php waarom maak je dan een voorbeeld?





kan mij dat schelen ? "nee"

ik help gewoon om te laten zien hoe ik het doe ?


We waarderen het als je helpt. Alleen dit is gewoon de TS laten zien hoe je het beter niet kunt doen. Niet elk script dat werkt is goed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.