Wachtwoord Veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »
Niels Peeren

Niels Peeren

13/09/2012 17:13:18
Quote Anchor link
het script wat ik zojuist heb gemaakt doet het niet helemaal naar behoren. de bedoeling is dat het wachtwoord veranderd wordt maar dat je geen username hoeft in te vullen. gewoon het oude wachtwoord en het nieuwe wachtwoord en ik wil in de database checken bij welke naam het wachtwoord hoord door te werken met mij session die gelijk is aan de username.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php


include 'mysql.php';  

if(isset($_SESSION['Username'])){

$Password = $_POST['Password'];
$Newpassword = $_POST['Newpassword'];
$VNewPassword = $_POST['VNewPassword'];

$result = mysql_query("SELECT Password FROM accounts WHERE Username='$_SESSION['Username']'");
if(!$result)  
{
  
echo "The session does not exist";  
}
  
else  
if($Password!= mysql_result($result, 0))  
{
  
echo "You entered an incorrect password";  
}
  
if($NewPassword=$VNewPassword)  
    $sql=mysql_query("UPDATE accounts SET Password='$NewPassword' where Username='$_SESSION['Username']'");  
    if($sql)  
    {
  
    echo "Password is changed!";  
    }

else
{  
echo "Password field and the verify password field are not the same";  
}  
    
}

?>


wat gaat hier mis?

Toevoeging op 13/09/2012 17:14:45:

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in C:\xampp\htdocs\project space\changepassword.php on line 12

dat is de error die ik krijg
Gewijzigd op 13/09/2012 17:14:03 door Niels Peeren
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 10:38:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 17:19:05
Quote Anchor link
Variabelen buiten quotes....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$result = mysql_query("SELECT Password FROM accounts WHERE Username='".$_SESSION['Username']."'");


lijn
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$Password = $_POST['Password'];
$Newpassword = $_POST['Newpassword'];
$VNewPassword = $_POST['VNewPassword'];
zijn overigens overbodig. Je hebt die POST-variabelen toch al?
 
Niels Peeren

Niels Peeren

13/09/2012 17:24:24
Quote Anchor link
Dankuwel voor de snelle reactie en dat was inderdaad het probleem ik heb nu alleen nog een andere probleem , Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\project space\changepassword.php on line 35 wat houdt dit in?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 17:25:24
Quote Anchor link
Er mis een accoalde { en }, dus tel ze maar even na.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

13/09/2012 17:25:30
Quote Anchor link
dit is hoe het er momenteel uit ziet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php


include 'mysql.php';  

if(isset($_SESSION['Username'])){

$Password = $_POST['Password'];
$Newpassword = $_POST['Newpassword'];
$VNewPassword = $_POST['VNewPassword'];

$result = mysql_query("SELECT Password FROM accounts WHERE Username='".$_SESSION['Username']."'");
if(!$result)  
{
  
echo "The session does not exist";  
}
  
else  
if($Password!= mysql_result($result, 0))  
{
  
echo "You entered an incorrect password";  
}
  
if($NewPassword=$VNewPassword){
    $sql=mysql_query("UPDATE accounts SET Password='$NewPassword' WHERE Username='".$_SESSION['Username']."'");
    if($sql)  
    {
  
    echo "Congratulations You have successfully changed your password";  
    }
}

else
{  
echo "The new password and confirm new password fields must be the same";  
}
  
    

?>


Toevoeging op 13/09/2012 17:25:43:

okay zal ik even doen


Toevoeging op 13/09/2012 17:28:34:

ik heb nu geen error meer. ik krijg nu in witte lege pagina zonder tekst dus en in de database wordt niks aangepast
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 17:31:57
Quote Anchor link
Zet dit bovenaan, en het 'debuggen' wordt een stuk makkelijker.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors",1);
?>
 
Niels Peeren

Niels Peeren

13/09/2012 17:35:01
Quote Anchor link
Hij geeft nog steeds geen error aan beetje raar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 17:39:50
Quote Anchor link
Verder debuggen, gooi op logische wijze wat echo's in je code zodat je weet wat er gebeurt.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

13/09/2012 17:41:49
Quote Anchor link
oh ik heb het al. had een dingetje fout getypt maar die stond wel in mn database dus was het idd geen error. heel erg bedankt voor u hulp :)

Toevoeging op 13/09/2012 18:34:58:

ik heb even gegeten maar het blijkt achteraf toch niet te werken. de pagina blijft nog steeds wit zonder bericht en ik heb al wat geprobeerd met echo's op meerdere plekken en toch geen verandering.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php

session_start();

$error=0;

error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors",1);


include 'mysql.php';  

if(isset($_SESSION['Username'])){

$OldPassword = $_POST['OldPassword'];
$NewPassword = $_POST['NewPassword'];
$VNewPassword = $_POST['VNewPassword'];
    
$result = mysql_query("SELECT Password FROM accounts WHERE Username='".$_SESSION['Username']."'");
if(!$result)  
{
  
echo "The session does not exist";  
}
  
else  
if($OldPassword!= mysql_result($result, 0))  
{
  
echo "You entered an incorrect password";
    $error ++;
}
  
if($error !=0){
if($NewPassword==$VNewPassword){
    $sql=mysql_query("UPDATE accounts SET Password='$NewPassword' WHERE Username='".$_SESSION['Username']."'");
    if($sql)  
    {
  
    echo "Congratulations You have successfully changed your password";  
    }
}


else
{  
echo "The new password and confirm new password fields must be the same";  
echo "error = $error Password = $NewPassword VNewPassword = $VNewPassword Username = $Username";
}
}
}
  

?>


Toevoeging op 13/09/2012 18:41:10:

oh ik zie het al de $error !=0 vergelijking moest $error ==0 zijn zonder uitroepteken en met dubbele =
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.