Wachtwoord Veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »
Niels Peeren

Niels Peeren

13/09/2012 17:13:18
Quote Anchor link
het script wat ik zojuist heb gemaakt doet het niet helemaal naar behoren. de bedoeling is dat het wachtwoord veranderd wordt maar dat je geen username hoeft in te vullen. gewoon het oude wachtwoord en het nieuwe wachtwoord en ik wil in de database checken bij welke naam het wachtwoord hoord door te werken met mij session die gelijk is aan de username.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php


include 'mysql.php';  

if(isset($_SESSION['Username'])){

$Password = $_POST['Password'];
$Newpassword = $_POST['Newpassword'];
$VNewPassword = $_POST['VNewPassword'];

$result = mysql_query("SELECT Password FROM accounts WHERE Username='$_SESSION['Username']'");
if(!$result)  
{
  
echo "The session does not exist";  
}
  
else  
if($Password!= mysql_result($result, 0))  
{
  
echo "You entered an incorrect password";  
}
  
if($NewPassword=$VNewPassword)  
    $sql=mysql_query("UPDATE accounts SET Password='$NewPassword' where Username='$_SESSION['Username']'");  
    if($sql)  
    {
  
    echo "Password is changed!";  
    }

else
{  
echo "Password field and the verify password field are not the same";  
}  
    
}

?>


wat gaat hier mis?

Toevoeging op 13/09/2012 17:14:45:

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in C:\xampp\htdocs\project space\changepassword.php on line 12

dat is de error die ik krijg
Gewijzigd op 13/09/2012 17:14:03 door Niels Peeren
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:27:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 17:19:05
Quote Anchor link
Variabelen buiten quotes....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$result = mysql_query("SELECT Password FROM accounts WHERE Username='".$_SESSION['Username']."'");


lijn
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$Password = $_POST['Password'];
$Newpassword = $_POST['Newpassword'];
$VNewPassword = $_POST['VNewPassword'];
zijn overigens overbodig. Je hebt die POST-variabelen toch al?
 
Niels Peeren

Niels Peeren

13/09/2012 17:24:24
Quote Anchor link
Dankuwel voor de snelle reactie en dat was inderdaad het probleem ik heb nu alleen nog een andere probleem , Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\project space\changepassword.php on line 35 wat houdt dit in?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 17:25:24
Quote Anchor link
Er mis een accoalde { en }, dus tel ze maar even na.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

13/09/2012 17:25:30
Quote Anchor link
dit is hoe het er momenteel uit ziet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php


include 'mysql.php';  

if(isset($_SESSION['Username'])){

$Password = $_POST['Password'];
$Newpassword = $_POST['Newpassword'];
$VNewPassword = $_POST['VNewPassword'];

$result = mysql_query("SELECT Password FROM accounts WHERE Username='".$_SESSION['Username']."'");
if(!$result)  
{
  
echo "The session does not exist";  
}
  
else  
if($Password!= mysql_result($result, 0))  
{
  
echo "You entered an incorrect password";  
}
  
if($NewPassword=$VNewPassword){
    $sql=mysql_query("UPDATE accounts SET Password='$NewPassword' WHERE Username='".$_SESSION['Username']."'");
    if($sql)  
    {
  
    echo "Congratulations You have successfully changed your password";  
    }
}

else
{  
echo "The new password and confirm new password fields must be the same";  
}
  
    

?>


Toevoeging op 13/09/2012 17:25:43:

okay zal ik even doen


Toevoeging op 13/09/2012 17:28:34:

ik heb nu geen error meer. ik krijg nu in witte lege pagina zonder tekst dus en in de database wordt niks aangepast
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 17:31:57
Quote Anchor link
Zet dit bovenaan, en het 'debuggen' wordt een stuk makkelijker.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors",1);
?>
 
Niels Peeren

Niels Peeren

13/09/2012 17:35:01
Quote Anchor link
Hij geeft nog steeds geen error aan beetje raar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 17:39:50
Quote Anchor link
Verder debuggen, gooi op logische wijze wat echo's in je code zodat je weet wat er gebeurt.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

13/09/2012 17:41:49
Quote Anchor link
oh ik heb het al. had een dingetje fout getypt maar die stond wel in mn database dus was het idd geen error. heel erg bedankt voor u hulp :)

Toevoeging op 13/09/2012 18:34:58:

ik heb even gegeten maar het blijkt achteraf toch niet te werken. de pagina blijft nog steeds wit zonder bericht en ik heb al wat geprobeerd met echo's op meerdere plekken en toch geen verandering.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php

session_start();

$error=0;

error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors",1);


include 'mysql.php';  

if(isset($_SESSION['Username'])){

$OldPassword = $_POST['OldPassword'];
$NewPassword = $_POST['NewPassword'];
$VNewPassword = $_POST['VNewPassword'];
    
$result = mysql_query("SELECT Password FROM accounts WHERE Username='".$_SESSION['Username']."'");
if(!$result)  
{
  
echo "The session does not exist";  
}
  
else  
if($OldPassword!= mysql_result($result, 0))  
{
  
echo "You entered an incorrect password";
    $error ++;
}
  
if($error !=0){
if($NewPassword==$VNewPassword){
    $sql=mysql_query("UPDATE accounts SET Password='$NewPassword' WHERE Username='".$_SESSION['Username']."'");
    if($sql)  
    {
  
    echo "Congratulations You have successfully changed your password";  
    }
}


else
{  
echo "The new password and confirm new password fields must be the same";  
echo "error = $error Password = $NewPassword VNewPassword = $VNewPassword Username = $Username";
}
}
}
  

?>


Toevoeging op 13/09/2012 18:41:10:

oh ik zie het al de $error !=0 vergelijking moest $error ==0 zijn zonder uitroepteken en met dubbele =
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.