Wachtwoord vergelijken doet het niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hugo L

Hugo L

12/02/2008 11:24:00
Quote Anchor link
hoi hoi..

ben met een script bezig en hij geeft een foutmelding namelijk:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in C:\xampp\htdocs\smakeloos\login\include\session.php on line 308.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
      /* Password error checking */
      $field = "pass";  //Use field name for password
      if(!$subpass){
         $form->setError($field, "* Password not entered");
      }

      else{
         /* Spruce up password and check length*/
         $subpass = stripslashes($subpass);
         if(strlen($subpass) < 6){
            $form->setError($field, "* Password too short");
         }

         /* Check if password is not alphanumeric */
         else if(!eregi("^([0-9a-z])+$", ($subpass = trim($subpass)))){
            $form->setError($field, "* Password not alphanumeric");
         }
        
      }

      
      /* Password2 error checking */
      $field = "pass";  //Use field name for password
      $field2 = "pass2"; // Second field for password
      if(!$subpass2){
         $form->setError($field2, "* Password not entered");
      }

      else{
           $subpass = stripslashes($subpass);
           $subpass2 = stripslashes($subpass2);
         if($subpass$subpass2){ // Hier krijg ik de foutmelding...
            $form->setError($field, "* Passwords does not match");
         }    
      }
[
/code]
Ik kom er niet meer aan uit zit er al te lang mee te klooien mss heeft iemand van jullie een oplossing

dank je wel..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hugo L
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:06:56
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/02/2008 11:26:00
Quote Anchor link
if($subpass$subpass2) moet worden if($subpass == $subpass2)

308 == 29 in het codeblok
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

12/02/2008 11:26:00
Quote Anchor link
Dit zijn codes uit de file session.php?
En welke regel hiervan is regel 308?

EDIT:

Nevermind, Jacco was me voor :).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle Posthuma
 
Hugo L

Hugo L

12/02/2008 11:36:00
Quote Anchor link
ja super.. niet gezien..
 
Frank -

Frank -

12/02/2008 11:36:00
Quote Anchor link
De functie stripslashes() hoor je niet nodig te hebben, magic-quotes zet je tenslotte uit (mochten ze nog aan staan).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.