Wanneer is de foto gemaakt opvragen (on-the-fly).

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Antony Riksen

Antony Riksen

30/08/2011 16:35:31
Quote Anchor link
Goede dag,

Is het mogelijk als ik een image op de server heb,
Bijvoorbeeld image500.jpg dat ik met een script
kan zien(lezen) op welke datum de foto gemaakt is?

Groeten, Antony
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:47:35
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/08/2011 17:09:05
 
Antony Riksen

Antony Riksen

30/08/2011 17:17:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$filename = $row['foto'];
if (file_exists($filename)) {
    echo "$filename was last modified: " . date ("F d Y H:i:s.", filemtime($filename));
}


Geeft helaas alleen aan wanneer deze voor het laatst is gewijzigt (geupload) is.

mvg, Antony
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/08/2011 17:18:44
Quote Anchor link
zie ook de 2e link in de 2e post
 
Php knipper

php knipper

30/08/2011 18:09:15
Quote Anchor link
het moet toch met een manier mogelijk zijn om een hoop gegevens op te halen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Datum    10 mrt. 2011 04:18:00
Breedte    1600
Hoogte    1200
Bestandsgrootte    273239
Camera    PENTAX
Model    Optio E85
ISO    80
Belichting    1/260 sec.
Diafragma    2.9
Focuslengte    6mm
Flitser gebruikt    false
Witbalans    0
Meetmodus    5
Belichtingsprogramma    2
Belichtingsafwijking    0.0
Kunstenaar    Picasa
Datum en tijd (oorspronkelijk)    2011:03:10 12:18:00
Kleurruimte    1
X-resolutie    230.0
Y-resolutie    230.0
Resolutie-eenheid    2
Software    PENTAX Optio E85 Ver 1.0000
YCbCr-positionering    2
Datum en tijd (gedigitaliseerd)    2011:03:10 12:18:00
Gecomprimeerde bits per pixel    3.2
Max. diafragma    3.07
Lichtbron    0
Belichtingsindex    80.0
Zintuigelijke methode    2
Aangepaste weergave    1
Belichtingsmodus    0
Digitale zoom (ratio)    0.0
Brandpuntafstand (bij films van 35 mm)    31
Type scne vastleggen    0
Belichtingsversterking    0
Contrast    0
Verzadiging    0
Scherpte    0
Afstandsbereik onderwerp    0
Index voor gebruik met andere toepassingen    R98
Afbeeldingsbreedte    4000
Afbeeldingshoogte    3000

bron: google picasa

Toevoeging op 30/08/2011 18:13:01:

een camera slaat een hoop gegevens op op de foto ( hoe kan de computer dan al die gegevens wel lezen ?)

Toevoeging op 30/08/2011 18:23:44:

exif gegevens zijn het

zie http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/exif-foto-genomen-op/44988/
 
Gerhard l

gerhard l

30/08/2011 18:41:11
 
Php knipper

php knipper

30/08/2011 18:48:35
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.