Warning: mail() [function.mail]: "sendmail_from" not set .....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

03/05/2006 23:31:00
Quote Anchor link
hallo lezer,

ik weet niet als dit al eerder is besproken maar ik ben ff een tijdje op google gezeten om te zoeken.. en vrienden ook nog gevraagd maar niemand weet er echt precies wat er aan de hand is...

ik heb in php.ini dit staan:

[mail function]
; For Win32 only.
SMTP = localhost
smtp_port = 25

; For Win32 only.
sendmail_from = [email protected]

poort 25 heb ik TCP en UDP open gezet...

hij geeft deze foutmelding:

Warning: mail() [function.mail]: "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in H:\xampp\xampp\htdocs\elwin\forgot.php on line 54

ik heb een AMD64 3500+
dat maakt toch niet zoveel uit?
er draait nu voorlopig nog Windows XP Prof op...

als iemand mij kan helpen GRAAG :)
ik zou het graag op prijs stellen als iemand zo snel mogelijk een GOED antwoord kan geven.. en dat hij dan ook meteen die email verzend.

ik heb als sendmail_from = [email protected] geprobeerd.. en dan als SMTP = smtp.wanadoo.nl

hij doet dat niet...

waar moet mijn php.ini staan? want heb gelezen als er je meerdere hebt dat hij het zowiezo niet doet?
klopt dat? of niet?

bij voorbaat dank,

Robin Pruijssen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:33:03
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

03/05/2006 23:44:00
Quote Anchor link
smtp = smtp.jouwkabel/adslprovider.nl

En dan wel apache restarten!
 
Barman V

Barman V

03/05/2006 23:54:00
Quote Anchor link
Pak dan wel de juiste php.ini
Bijvoorbeeld in C:\Windows\php.ini
In php5 is dit gebruikelijk
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

04/05/2006 06:48:00
Quote Anchor link
standaard stond er geen php.ini in me C:\windows of C:\windows\system32\

wel bij: C:\xampp\xampp\php\php.ini

barman wat is er met php5.ini?
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

04/05/2006 09:36:00
Quote Anchor link
@willem-jan.. ik heb xamp uitgezet... alles stop gezet.. toen dat php.ini veranderd... en toenw eer aangezet... maar hij doet het nog steeds niet

ik heb dit email adres gebruikt.. [email protected] en [email protected]

maakt dit nog uit:?

[mail function]
; For Win32 only.
SMTP = smtp.wanadoo.nl
smtp_port = 25

; For Win32 only.
sendmail_from = [email protected]

of dit:

[mail function]
; For Win32 only.
SMTP = smtp.wanadoo.nl
smtp_port = 25

; For Win32 only.
;sendmail_from = [email protected]
 
Ferenc

Ferenc

21/06/2006 17:27:00
Quote Anchor link
Leeft deze nog?

je email moet wel corresponderen met je smtp:
dus smtp.wanadoo.nl
en
[email protected]
 
PHP Newbie

PHP Newbie

21/06/2006 19:28:00
Quote Anchor link
Hoeft niet Ferenc ;-)
 
Maarten

maarten

21/02/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Ja ik had dit probleem ook je moet die ; weg halen kijk zo
[mail function]
; For Win32 only.
SMTP = smtp.wanadoo.nl
smtp_port = 25

; For Win32 only.
sendmail_from = [email protected]

tada hij doet hij als het goed is
 
Loran DP

Loran DP

21/02/2009 17:27:00
Quote Anchor link
Maak ff nieuw topic aan dit is een topic van 3 jaar geleden.

Edit,
Als dat je oplossing is is die wel 3 jaar te laat. :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.