Warning: mail(): SAFE MODE Restriction in effect. The fifth parameter is disable

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter S

Peter S

01/05/2007 12:57:00
Quote Anchor link
Nadat een formulier is ingevuld krijgt men de volgende melding:

Warning: mail(): SAFE MODE Restriction in effect. The fifth parameter is disabled in SAFE MODE. in /home/manager/domains/domein.nl/public_html/beheer/index.php on line 1470

Er wordt nu geen mail verzonden. Iemand enig idee waar de fout zit?

Hier is de code en regel 1 = regel 1469 in de file index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
                                        $email = $_POST['email'];
                                        mail("$email", "$topdomein", "- Account activeren", "$bericht", "FROM: domein.nl <[email protected]>");
                                        echo "<b>Het aanmelden is gelukt.</b> Er is een e-mail verstuurd met een link om uw account te bevestigen. Door eenmalig op deze link te klikken wordt uw account geactiveerd en kunt u uw pagina(s) gaan beheren. Veel succes!";
                                    }
                        }
}else {
                        
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Peter S
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 07:03:51
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

01/05/2007 13:07:00
Quote Anchor link
De vijfde parameter van de mail() functie wordt niet toegelaten omdat je php omgeving in safe mode draait.
 
Peter S

Peter S

01/05/2007 13:07:00
Quote Anchor link
Hoe is dit dan op te lossen?
 
- wes  -

- wes -

01/05/2007 13:12:00
Quote Anchor link
Weglaten of safemode tweaken. Ik zou het laatste pakken, je 5th parameter wil je wel meesturen tegenwoordig.

Let wel op dat jou fifth parameter zoals hij nu staat niet correct is!
 
Peter S

Peter S

01/05/2007 13:52:00
Quote Anchor link
Wat klopt er dan niet wes?
 
- wes  -

- wes -

01/05/2007 13:52:00
Quote Anchor link
mail() read it and wheep
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.