Warning: Missing argument 1

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »
Victor -

Victor -

22/09/2011 13:22:11
Quote Anchor link
Dit is het bekende liedje, ik weet alleen niet wat er aan de hand is.
Wie kan mij hierbij helpen?

Warning: Missing argument 1 for Application::__construct(), called in C:\xampp\htdocs\library\application.class.php on line 24 and defined in C:\xampp\htdocs\library\application.class.php on line 7

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
class Application {
    protected $_uri;
    protected $_model;
    
    function
__construct($uri) { // Line 7
        $this->_uri = $uri;
        
        $this->loadController($this->_uri['controller']); // UsersController
        $this->loadModel($this->_uri['model']); // User
        $this->_template = new Template($this->_uri['controller'], $this->_uri['method']);
    }
    
    function
loadController($class) {
        $file = ROOT . DS . 'application' . DS . 'controller' . DS . $class . '.php';
        
        if(!file_exists($file)) {
            throw new Exception('Bestand niet gevonden', 404);
        }

        
        require_once($file);
        
        $controller = new $class; // Line 24
        
        if(method_exists($controller, $this->_uri['method'])) {
            $controller->{$this->_uri['method']}($this->_uri['var']);
        }

        else {
            $controller->index();
        }
    }


class UsersController extends Application {
    
}

url waarmee ik het script aanroep: http://localhost/users/add
edit: die url wordt doorgestuurd naar -> /public/index.php?url=users/add
Gewijzigd op 22/09/2011 14:09:13 door Victor -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:05:07
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/09/2011 13:45:37
Quote Anchor link
- Foutmeldingen?
- Welke variabel heb je het over?
- eventuele context?
 
Victor -

Victor -

22/09/2011 14:08:38
Quote Anchor link
Het probleem is dus, dat wanneer ik UsersController probeer aan te roepen, dat hij zichzelf opniew construct..
 
TJVB tvb

TJVB tvb

22/09/2011 14:30:41
Quote Anchor link
Doordat je UsersController laat erven van Application gaat het fout
De melding die je krijgt komt door regel 24.
UsersController heeft geen constructor zonder parameter terwijl je die wel aanroept zonder paramater.

De naamgeving application vs userscontroller doet mij vermoeden dat userscontroller helemaal niet moet erven van application.
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/09/2011 14:40:15
Quote Anchor link
Je sluit de class Application niet af met }
 
TJVB tvb

TJVB tvb

22/09/2011 14:43:03
Quote Anchor link
Wout, dat zorgt niet voor de foutmelding (aan de code te zien is dit maar een deel van de class)
 
Victor -

Victor -

22/09/2011 14:48:21
Quote Anchor link
klopt, het is niet de hele code
dus je zou hem er niet van af moeten laten hangen?
ik doe dat namelijk voor andere functies, misschien kan ik die in een andere class zetten, ik kijk wel even..

Toevoeging op 22/09/2011 14:51:29:

als ik heb
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
class Controller {
 //bla
}

class UsersController extends Controller {
 // bla
}


moet ik dan apart controller laden?
 
Pim -

Pim -

23/09/2011 01:34:56
Quote Anchor link
Probeer je probleem eens te herleiden tot de simpelste vorm. En geef eens een stack trace enzo.
 
Victor -

Victor -

23/09/2011 07:47:29
Quote Anchor link
Sorry, ik ben nog een redelijke beginner in OOP wat is een stack trace?
 
Pim -

Pim -

26/09/2011 13:17:19
Quote Anchor link
De constructor verwacht een argument, de uri. In r24 roep je de constructor aan, zonder het argument mee te geven.
In de functie loadController lijkt de variabele $class gevuld te zijn met 'Application', waardoor je in r24 de applicatie klasse instantieert (er een object van maakt / de constructor aanroept).
Weet je zeker dat je $uri['controller'] juist hebt ingevuld? Mij lijkt het namelijk dat daar een controller klasse moet staan, niet 'Application'.

Een stack trace is een lijst met de functies die aangeroepen zijn samen met de gebruikte argumenten. Als je een mooie Integrated Development Environment (IDE) opzet en je xdebug in debug modus draait (het kan ook met de functie xdebug_print_function_stack() als je xdebug hebt geïnstalleerd) krijg je heel mooi die lijst te zien. Bij xdebug krijg je dat ook te zien als er bijv. fouten zijn. Stack traces zijn een heel handig hulpmiddel voor debugging.
(Iemand zin om een tut te schrijven?)
Gewijzigd op 26/09/2011 13:20:38 door Pim -
 
Wouter J

Wouter J

27/09/2011 17:57:09
Quote Anchor link
Pim - op 26/09/2011 13:17:19:
(Iemand zin om een tut te schrijven?)

Goed idee, ik ga wel bezig met een tutorial over debuggen in PHP.
 
Pim -

Pim -

27/09/2011 19:17:50
Quote Anchor link
Ik ben benieuwd
 
Victor -

Victor -

27/09/2011 20:31:19
Quote Anchor link
@Pim, de variabele $class is gevuld met UsersController, die wel een child is van Application?

Ik ben ook zeer benieuwd naar de tut:D
 
Pim -

Pim -

01/10/2011 14:17:13
Quote Anchor link
Dan moet je dus werk de url meegeven als argument.
Doe iets als new $className($this->url)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.