Wat doe ik verkeerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

30/07/2009 15:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
// *** Validate request to login to this site.
if (!isset($_SESSION)) {
  session_start();
}


$loginFormAction = $_SERVER['PHP_SELF'];
if (isset($_GET['accesscheck'])) {
  $_SESSION['PrevUrl'] = $_GET['accesscheck'];
}


if (isset($_POST['Username'])) {
  $loginUsername=$_POST['Username'];
  $password=$_POST['password'];
  $MM_fldUserAuthorization = "";
  $MM_redirectLoginSuccess = "/login/login.php";
  $MM_redirectLoginFailed = "/index.php";
  $MM_redirecttoReferrer = false;
  mysql_select_db($database_website, $website);
  
  $LoginRS__query=sprintf("SELECT username, password FROM login WHERE username=%s AND password=%s",
    GetSQLValueString($loginUsername, "text"), GetSQLValueString($password, "text"));
  
  $LoginRS = mysql_query($LoginRS__query, $website) or die(mysql_error());
  $loginFoundUser = mysql_num_rows($LoginRS);
  if ($loginFoundUser) {
     $loginStrGroup = "";
    
    //declare two session variables and assign them
    $_SESSION['MM_Username'] = $loginUsername;
    $_SESSION['MM_UserGroup'] = $loginStrGroup;          

    if (isset($_SESSION['PrevUrl']) && false) {
      $MM_redirectLoginSuccess = $_SESSION['PrevUrl'];    
    }

    header("Location: " . $MM_redirectLoginSuccess );
  }

  else {
    header("Location: ". $MM_redirectLoginFailed );
  }
}

?>


deze fout melding krijg ik. Ik gebruik dreamweaver. let niet op backticks etc.


Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/koksnl/domains/koksgevraagd.nl/public_html/index.php on line 19

Fatal error: Call to undefined function GetSQLValueString() in /home/koksnl/domains/koksgevraagd.nl/public_html/index.php on line 22
Normaal moet alles werken als je een login script maakt in dreamweaver.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:13:35
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

30/07/2009 16:09:00
Quote Anchor link
$database_website en $website worden niet aangegeven.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2009 16:10:00
Quote Anchor link
Ziet er voor mij maar vreemd uit.
De errors lijken mij duidelijk genoeg: $website is geen geldige resource en de functie GetSQLValueString() bestaat niet.
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

30/07/2009 16:13:00
Quote Anchor link
waarom gebruikt dreamweaver dit dan. is het een fout van dreamweaver of niet. hoe kan ik dit oplossen ben er zelf niet ervaren genoeg in
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/07/2009 16:15:00
Quote Anchor link
Een fout van dreamweaver?
Die plakt niet bestaande functies in je code?
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2009 16:16:00
Quote Anchor link
Ik gebruik geen dreamweaver. Ik gebruik een gewone editor waarin je zelf mag typen zodat er precies staat wat ik wil.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/07/2009 16:22:00
Quote Anchor link
En als je toch DreamWeaver gebruikt (zoals ik), dan alleen de code-view gebruiken ;-)
 
Roel -

Roel -

30/07/2009 18:36:00
Quote Anchor link
Of Notepad2. Zeker een aanrader, niet alleen voor PHP.
 
Kalle P

Kalle P

30/07/2009 21:06:00
Quote Anchor link
team verband: netbeans!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.