wat gaat er fout $end

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Emile

emile

12/03/2009 22:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54

<?

 $data1
= mysql_query("SELECT * FROM product_detail where parent_id = ".$_GET['id']." ORDER BY plaats") or die (mysql_error());
        while ($obj1 = mysql_fetch_object($data1))
        {

                
                list($y, $m, $d) = explode('-', $obj1->datum);
                $datum_db = $d.'/'.$m.'/'.$y;
                
                $kinder = str_replace(".", ",", $obj1->kinder);
                $reskost = str_replace(".", ",", $obj1->reskost);
                $prijs = str_replace(".", ",", $obj1->prijs);
                
                if(isset($_GET['editid']) && ($obj1->id == $_GET['editid']))
                {

                
                ?>

                <form name="form2" action="" method="post">
                
            
                <tr>
                        <td><input type="text" name="datum" value="<?= $datum_db;?>"></td>
                        <td><input type="text" name="tijd" value="<?= $obj1->tijd;?>"></td>
                        <td><input type="text" name="plaats" value="<?= $obj1->plaats;?>"></td>
                        <td style="display:<?= $zichtbaar;?>;"><input type="text" name="kinder" value="<?= $kinder;?>" ></td>
                        <td><input type="text" name="prijs" value="<?= $prijs;?>" ></td>
                        <td><input type="text" name="reskost" value="<?= $reskost;?>"></td>
                        <td><input type="button" name="Button" value="Annuleer" onClick="toggleLayer(\'uit\');">
                        <input name="save_prod" type="submit" id="save_prod" value="Opslaan">    </td>
                </tr>    
                </form>
                
                <?
`                }
                else
                {
                ?>

                      <tr>
                        <td><?= $datum_db;?></td>
                        <td><?= $obj1->tijd;?></td>
                        <td><?= $obj1->plaats;?></td>
                        <td id="kinderen" style="display:<?= $zichtbaar;?>;"><?= $kinder;?></td>
                        <td id="volwassenen"><?= $prijs;?></td>
                        <td><?= $reskost;?></td>
                    </tr>
                <?
                }
                
        }

                
                
                
      ?>


ergens zit hier een fout ?
hij geeft deze error :
Parse error: syntax error, unexpected $end in test.php on line 52

ik zit al anderhalf uur naar deze source te turen ?
iemand een idee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emile
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:37:54
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 22:54:00
Quote Anchor link
1.) Zet even je php code tussen [.code] en en [./code], dat maakt het iets 'leesbaarder'.

2.) $end betekend dat er meer {'tjes zijn dan }'tjes, dus dat je een statement/functie niet hebt afgesloten.

en dan de . tjes weg. dan krijg je dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
dit is en [.code] zonder . en [./code] zonder punt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Emile

emile

12/03/2009 22:56:00
Quote Anchor link
Lapidi schreef op 12.03.2009 22:54:
1.) Zet even je php code tussen [.code] en en [./code], dat maakt het iets 'leesbaarder'.

2.) $end betekend dat er meer {'tjes zijn dan }'tjes, dus dat je een statement/functie niet hebt afgesloten.


ik heb gedaan wat je vroeg... maar dan nog geeft ie het zelfde..
ik heb de haakjes geteld...
en ze zijn toch volgens mij gelijk...
 

12/03/2009 22:59:00
Quote Anchor link
Lapidi schreef op 12.03.2009 22:54:
1.) Zet even je php code tussen [.code] en en [./code], dat maakt het iets 'leesbaarder'.

Je bedoelt en (en om dat weer te laten zien kan je gebruik maken van [ignore][/ignore].
 
Emile

emile

12/03/2009 22:59:00
Quote Anchor link
emile schreef op 12.03.2009 22:56:
Lapidi schreef op 12.03.2009 22:54:
1.) Zet even je php code tussen [.code] en en [./code], dat maakt het iets 'leesbaarder'.

2.) $end betekend dat er meer {'tjes zijn dan }'tjes, dus dat je een statement/functie niet hebt afgesloten.


ik heb gedaan wat je vroeg... maar dan nog geeft ie het zelfde..
ik heb de haakjes geteld...
en ze zijn toch volgens mij gelijk...


Wat jij zegt over die if en else.. ik zie maar 1keer if
en 1 keer else
en 1 keer een while loop...
of ben ik nu niet meer wakker?
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 23:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
`                }
                else
                {
                ?>


Misschien dat die ` er iets mee te maken heeft?
 
Emile

emile

12/03/2009 23:00:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 12.03.2009 22:59:
Lapidi schreef op 12.03.2009 22:54:
1.) Zet even je php code tussen [.code] en en [./code], dat maakt het iets 'leesbaarder'.

Je bedoelt en (en om dat weer te laten zien kan je gebruik maken van [ignore][/ignore].


aangepast... nu moet het wel zichtbaar zijn...
 
Emile

emile

12/03/2009 23:02:00
Quote Anchor link
Lapidi schreef op 12.03.2009 23:00:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
`                }
                else
                {
                ?>


Misschien dat die ` er iets mee te maken heeft?



JAA DAT WAS HET !! zag dat hele ding nie staan joh...
pfff... irritant he kleine resolutie... dan zie je hem amper op het scherm staan!
BEDANKT !!!

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door emile
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 23:11:00
Quote Anchor link
Graag gedaan ;)

(pssst... Niet meer bumpen he)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.