Wat is er fout?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan Candan

Stefan Candan

07/12/2008 01:17:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
            if(isset($_POST['submit'])) {
                    $id = $_POST['id'];
                    $title = $_POST['title'];
                    $story = $_POST['content'];
                    $query1 = "UPDATE title, content
                    SET ".$title.", ".$story."
                    WHERE id=".$id.""
                    mysql_query($query1) or die('Error, query failed');
            }
Script werkt als ik het er uit laat, maar stop ik het terug dan:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:\wamp\www\asdada\acp\index.php on line 147

Hier is de code er om heen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
query = " SELECT * FROM ".$lol." " .
         "ORDER BY id DESC LIMIT $offset, $rowsPerPage";
$result = mysql_query($query) or die('Error, query failed');
        while($row = mysql_fetch_array($result))
{
                   if($_GET['lol'] == "edithome"){
                     echo("<form method='post'>
                          <input type='hidden' name='id' value='".$row['id']."'>".$row['id']."</input>
                          <input type='text' name='title' size='102' value='".$row['title']."'></input><br />
                          <textarea cols='73' rows='2' name='content'>".$row['content']."</textarea><br />                  
                          <input type='submit' value='Edit' name='submit'></input>
                          </form><br />");
                } else if($_GET['lol'] == "editabout"){
                     $lol = "about";
                } else if($_GET['lol'] == "editgfx"){
                     $lol = "gfx";
                } else if($_GET['lol'] == "editlinks"){
                     $lol = "links";
                } else if($_GET['lol'] == "addnews"){
                     $lol = "home";
                } else if($_GET['lol'] == "addabout"){
                     $lol = "about";
                } else if($_GET['lol'] == "addgfx"){
                     $lol = "gfx";
                } else if($_GET['lol'] == "addlinks"){
                     $lol = "links";
                }
}
            if(isset($_POST['submit'])) {
                    $id = $_POST['id'];
                    $title = $_POST['title'];
                    $story = $_POST['content'];
                    $query1 = "UPDATE title, content
                    SET ".$title.", ".$story."
                    WHERE id=".$id.""
                    mysql_query($query1) or die('Error, query failed');
            }
$query2   = "SELECT COUNT(id) AS numrows FROM $lol";
$result  = mysql_query($query2) or die('Error, query failed');
$row     = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC);
$numrows = $row['numrows'];

$maxPage = ceil($numrows/$rowsPerPage);

$self = $_SERVER['PHP_SELF'];
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan Candan
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 18:40:17
 
- SanThe -

- SanThe -

07/12/2008 01:28:00
Quote Anchor link
Puntkomma vergeten.
Query lijkt nergens op.
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

07/12/2008 08:37:00
Quote Anchor link
Ah, heerlijk toch die puntkomma's, wat heb ik daar een probleem mee gehad toen ik begon met programmeren.

Miss moet iemand daar maar (nog) eens een tut over schrijven, dat de mensen eens leren hoe dat je die fouten moet afhandelen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.