Wat is er verkeerd aan?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jerry php

Jerry php

30/09/2011 14:29:51
Quote Anchor link
<table>

<form action="verzonden.php" method="post">

<tr><td colspan="2">Vul de volgende dingen in:</td></tr>
<tr><td width="50px">Naam:<font color=#ff0000>*</font></td><td><input type="text" name="naam" /></td></tr><br />
<tr><td>Leeftijd:<font color=#ff0000>*</font></td>
<td><select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
        for($i=16;$i<=100;$i++)
        {

        '<option>' . $i . '</option>
        }
        </select></td></tr>'

        ?>

//op deze regel krijg ik een error
</form>

</table>


wie vind de error?
Gewijzigd op 30/09/2011 14:30:20 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:57:23
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

30/09/2011 14:37:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    for($i=16;$i<=100;$i++)
        {

        echo '<option>' . $i . '</option>';
        }

        echo '</select></td></tr>';
        ?>
Gewijzigd op 30/09/2011 14:37:59 door Ger van Steenderen
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2011 14:39:42
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 30/09/2011 14:37:37:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    for($i=16;$i<=100;$i++)
        {

        echo '<option>' . $i . '</option>';
        }

        echo '</select></td></tr>';
        ?>

[/quote]


Waarom moet die echo er persee bij?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/09/2011 14:46:10
Quote Anchor link
Echo betekent afdrukken naar het scherm (basiskennis).
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2011 14:47:07
Quote Anchor link
Ja maar ik bedoel, moet dat bij een forlus ook dan, dat was eerder mij vraag. Wat echo betekend weet ik nu onderhand wel, maar ik wist niet dat dat ook bij een select statement moest.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/09/2011 14:49:39
Quote Anchor link
Ja, dat moet in een loop ook... anders worden de gegevens niet ge-echoot.
 
Maikel  B

Maikel B

30/09/2011 14:50:20
Quote Anchor link
Bij alles wat je naar he scherm wilt sturen moet echo voor
Je ziet ook al aan de kleuren dat de code niet goed is.
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2011 14:50:58
Quote Anchor link
ohja dankjewel! :D
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

30/09/2011 14:52:52
Quote Anchor link
als je html output wilt moet je altijd echo of print() gebruiken.
als je een select tag of andere wilt kan dat wel zonder echo maar dam mpet je eerst terughkeren naar html (?>)
 
Jerry php

Jerry php

30/09/2011 14:53:57
Quote Anchor link
Geweldig forum hier, ben nu een aantal dagen hier online, en vraag veel, en er wordt ALTIJD goed geantwoord en snel! Klasse jongens!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.