Wat is hier fout aan?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thijs

Thijs

01/05/2006 14:47:00
Quote Anchor link
Hallo

ik heb een gastenboek maar nu wil ik een form make zodat iedereen er wat in kan zetten. nu heb ik de onderstaande code alleen dat werkt niet.. Kan iemand hem werkent make??

dit is de code :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td><div align="center" class="titel"><strong><em>Gastenboek<br>
        <img src="img/layout/ster.gif" width="42" height="10"></em></strong></div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>
      
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td><?
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {

    if(!$_POST['naam']) {
    echo "<font class=error><b>Error: </b>U heeft geen naam ingevuld!<br>";
    }

    if(!$_POST['msg']) {
    echo "<font class=error><b>Error: </b>U heeft geen bericht ingevuld!<br>";
    }
    
    else {
    $query = "INSERT INTO gastenboek (naam, bedrijf, email, website, msg) VALUES('".$_POST['naam']."','".$_POST['bedrijf']."','".$_POST['website']."','".$_POST['msg']."')";
    
    echo "<font class=ok><b>Bedankt voor uw bericht.!";
    }
    
}
else {
?>
<form method="post" action="?page=gastenboek_add">
        <table width="400" border="0">
          <tr>
            <td width="132" height="24">Naam*:</td>
            <td width="252"><input name="naam" type="text" size="40"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Bedrijf:</td>
            <td><input name="bedrijf" type="text" size="40"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Email:</td>
            <td><input name="email" type="text"  size="40"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Website:</td>
            <td><input name="website" type="text" id="website" value="http://" size="40"></td>
          </tr>
          <tr valign="">
            <td height="198">Bericht*: </td>
            <td><textarea name="msg" cols="40" rows="10"></textarea></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>&nbsp;</td>
            <td><div align="center">
                <input type="submit" name="Submit" value="Plaats bericht">
              </div></td>
          </tr>
        </table>
      </form><? } ?> </td>
  </tr>
  <tr>
    <td><div align="center"> </div></td>
  </tr>
</table>
<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td height="10"><div align="center"></div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td height="10"><div align="center"><img src="img/layout/ster.gif" width="42" height="10"></div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td height="10"><div align="center" class="copyright" id="copyright">
        <hr noshade color="#000000">
        <? echo $copyright; ?></div></td>
  </tr>
</table>


ik hoop dat iemand mij kan helpen

Gr. Thijs
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:00:29
 
Marien xD

Marien xD

01/05/2006 14:50:00
Quote Anchor link
Moeten we ook nog een website maken compleet met cms e.d.? Probeer eerst eens iets zelf, voor vragen zijn wij de slechtste niet maar om een heel script te verbouwen en te laten werken moet je toch ergens anders doen. Sorry...
 
Thijs

Thijs

01/05/2006 14:51:00
Quote Anchor link
neej dat snap ik maar vraag alleen maar of iemand kan zegge wat er fout aan is en miss ook iets aan kan passe zodat ut wel werkt..
 
- wes  -

- wes -

01/05/2006 14:52:00
Quote Anchor link
wat werkt er niet? mn glazen bol is defect
 
Thijs

Thijs

01/05/2006 14:53:00
Quote Anchor link
hij zet niks in de database..
 
- wes  -

- wes -

01/05/2006 14:54:00
Quote Anchor link
verassend als je je query niet uitvoert...

mysql_query() etc
 
TnT -

TnT -

01/05/2006 15:00:00
Quote Anchor link
je roept de database nergens op, waardoor je geen berichten erin kan zetten
 
Thijs

Thijs

01/05/2006 15:05:00
Quote Anchor link
tis gelukt.. bedankt mensen..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.