wat is hier fout?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen VD

Jeroen VD

22/11/2011 13:56:00
Quote Anchor link
ik heb de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if (isset($_SESSION["tailor"])){
    $buildingdata1 = $_SESSION["tailor"];
}

else{
    $leveltailorqueryresult = mysql_query("SELECT * FROM levels WHERE user = '$username'");
    $leveltailorresult = mysql_fetch_array($leveltailorqueryresult);
    $leveltailor = $leveltailorresult["tailor"];
    $buildingdata1 = buildingarray("tailor", $leveltailor, 1);
    $_SESSION["tailor"] = $buildingdata1;
}

$amount1 = ceil((19.3 * pow($level, 2)));
$needs1 = array("needs1" => "cotton", "amount1" => $amount1, "enough1" => $buildingdata1["pph"]);
?>


er zit hier een fout in waardoor de hele boel crasht, alleen ik kan hem niet vinden. wat is er hier fout?

mvg,
jeroen
Gewijzigd op 22/11/2011 13:57:02 door Jeroen VD
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 22:15:56
 
Gammele vraal

gammele vraal

22/11/2011 13:59:15
Quote Anchor link
Zit het niet in buildingarray? Zou in ieder geval error reporting doen, als" or die (mysql_error())".
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/11/2011 13:59:32
Quote Anchor link
De topictitel is ook fout.

Die die() gebruiken als foutafhandeling is ook fout.

En waar komt $username vandaan?
Gewijzigd op 22/11/2011 14:00:26 door - Ariën -
 
Jeroen VD

Jeroen VD

22/11/2011 14:00:03
Quote Anchor link
ik heb hem al gevonden, infinite loop, heel erg goed verstopt. overal waar tailor staat moest iets anders staan. heb er 2.5 uur op zitten kijken, voor ik besloot te posten, zie hem dan meteen. kan ik dit verwijderen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/11/2011 14:03:55
Quote Anchor link
Waarom wil je het verwijderen? Het forum is ook een mooie knowledgebase.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

22/11/2011 14:05:42
Quote Anchor link
omdat het nogal een stomme fout is. maar inderdaad kan het anderen helpen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.