wat na beginners tutorial?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Lethal

Lethal

11/10/2004 19:54:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben met veel plezier begonnen met Php en kwam op deze handige site terecht nadat ik met hulp van het beginners tutorial een paar dingen heb gemaakt wil ik verder gaan, maar waar moet ik verder gaan? ik heb wel wat opgezocht hier maar snapte er niks van.
wie kan mij helpen? bvd

Lethal
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 06:50:37
 
Mitch X

Mitch X

11/10/2004 19:56:00
Quote Anchor link
Gewo0n meer tuts bekijken :)
Lukt je vast wel.
 
Lethal

Lethal

11/10/2004 19:58:00
Quote Anchor link
Owkeej, ik zal het proberen:)
 
Niels

Niels

11/10/2004 19:58:00
Quote Anchor link
en anders.. gewoon jezelf voor de leeuwen gooien,, heb ik ook gedaan,, je leert het vanzelf :)
 
Web Smile

Web Smile

11/10/2004 20:03:00
Quote Anchor link
maak maar eens een nieuwssysteem of gastenboek met admin. Als je klaar bent moet je de url (evt. ook de code) maar eens hier neer zetten dan ga ik wel even bughunten en betatesten :)
 
Lethal

Lethal

11/10/2004 20:13:00
Quote Anchor link
ja, dat is een goed idee, bedankt:)
 
PrisonerOfPain

PrisonerOfPain

11/10/2004 21:43:00
Quote Anchor link
Of je gebruikt gewoon de manual ;)
 
Winston Smith

Winston Smith

11/10/2004 23:34:00
Quote Anchor link
Of je koopt een goedkoop boekje over php. Dat vind ik persoonlijk de beste manier: alles overzichtelijk en in een goeie volgorde en niet switchen tussen allerlei venstertjes :)
 
Lethal

Lethal

12/10/2004 21:10:00
Quote Anchor link
als jullie mijn meester stukjes willen zien:P: http://www.members.lycos.nl/knifersunited/
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

12/10/2004 21:15:00
Quote Anchor link
Hmm... dat scriptje waar je dingen vergelijkt kan echt niet hoor! ;)
Quote:
16 is groter/gelijk aan 4
Damn... die zou ik anders doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$cijfer1
= rand(1,20); // random getal tussen 1 en 20
$cijfer2 = 4;

if ($cijfer1 < $cijfer2)
{

  echo $cijfer1." is kleiner dan ".$cijfer2;
}
else if ($cijfer1 == $cijfer2) {
  echo $cijfer1." is gelijk aan ".$cijfer2;
}
else if ($cijefr1 > $cijfer2) {
  echo $cijfer1." is groter dan ".$cijfer2;
}

?>


Elwin
 
Lethal

Lethal

12/10/2004 21:17:00
Quote Anchor link
mjah ben hem aan het changen:), hoor eens ik begin net:p
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

12/10/2004 21:18:00
Quote Anchor link
Beter gelijk goed leren toch..? :D

Elwin
 
Lethal

Lethal

12/10/2004 21:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$nummer
= rand(1,18);
if ($nummer >4) {
  print " $nummer is groter dan 4";
}

if ($nummer =4) {
print "$nummer is 4" }

else {
  print " $nummer is kleiner of gelijk aan 4";
}

?>


dit is fout:(:P
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

12/10/2004 21:24:00
Quote Anchor link
Dat komt door je vergelijking...

= is om een variabele een waarde te geven;
== is om te vergelijken;

Kijk maar naar dat script wat ik hierboven gepost heb..

Elwin
 
Alfred -

Alfred -

12/10/2004 21:25:00
Quote Anchor link
Edit: Nvm :)
Gewijzigd op 12/10/2004 21:26:00 door Alfred -
 
Lethal

Lethal

12/10/2004 21:32:00
Quote Anchor link
hij doet het!!!:D

edit: de code was:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$nummer
= rand(1,18);
if ($nummer >4) {
  print " $nummer is groter dan 4";
}


elseif ($nummer <4) {
print "$nummer is kleiner dan 4" ; }

elseif ($nummer == 4) {
print "$nummer is 4" ; }
?>
Gewijzigd op 12/10/2004 21:33:00 door Lethal
 
Mitch X

Mitch X

12/10/2004 23:24:00
Quote Anchor link
Dat zei Elwin net ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.